לכל הצדיקים שבפורום🙂חזב"ת גאה
רציתי לומר פה לכל החברים , תעריכו ממש ממש  את המקום שאתם נמצאים בו ב"ה זה ממש לא מובן מאליו , שיש לכם הורים שמחנכים אותכם לדרך האמת , ה' זיכה אותי לחזור בתשובה ב"ה ולעזוב את כל החברים והבנות , אני גר ביישוב חילוני לצערי 😓 אני ככ מקנא בכם שיש לכם קהילה טובה שהיא  בראש שלכם , שיש לכם סניפים נפרדים , פעילויות מגניבות , מפגשים וכל מיני טיולים והכל בקדושה !!יש לכם חבר'ה טובים עם ייראת שמיים , הלוואי עליי!  לצערי כל הקומץ דתיים שהיה לנו ביישוב כבר מזמן לא דתיים , לא עלינו , ככה זה שאתה נמצא בסביבה גוררת , היא תפיל אותך עד הסוף אם לא תדע להיות חזק ולעמוד על העקרונות שלך וכמובן למצוא חברים שרק מרימים אותך בדרך ה' , הסניף של הבני עקיבא מזמן שומם ונעול כל השנה , פשוט אין מי שייבוא .. ובזמנים הקשים שלי שאני נמצא לבד בלי חברים כמעט אני נכנס לפה להתחזק ממכם , מהיופי שלכם , מהרצונות שלכם , איזה גיבורים אתם!! פייטרים רציניים , נלחמים על כל פיסה של ההלכה ושל רצון ה' , באמת שאתם נותנים לי הרבה כח להתמודדות , מאד עוזר לי גם לחשוב על זה שאני אתחתן בעז"ה ואלך לגור בסביבה טובה ותומכת בעזרת ה' יתברך.

דיי אבא באלי לראות בנים עם ציציות מתנפנפות ברוח , באלי לראות בנות שהולכות בצניעות!! כמה זה חסר לי..

בקיצור תשמחו מעצמכם , כי אותי לפחות אתם מאד משמחים שבת שלום לכם צדיקים!!🤗🤗
וואו שיח סוד
ממש יישר כח לך!
גם אני לא הייתי במקום הזה מלידה, זה באמת הכי טוב שיש ללכת בדרך האמת, דרך נקייה, ישרה...
מאחלת לך רק טוב גלוי!
שבוע טוב.
לפחות 2 תוויםמשתדלת יותר

רציתי לכתוב משהו ארוך. בסוף לא.

אין לי מילים. 

אשרייך ואשרי חלקיך.

בעז''ה עוד נראה את ארצנו מלאה ציציות ולא רק ברוח. בנות שגם יושבות בצניעות. בעז''ה והחסר יתמלא.

שכוייח עצום!טיפה של אור
המון בהצלחה !!

מזדהה ✋
אשרייך!!הכל מאת ה'

וואו,ממש מזדהה עם הכל.. זה באמת לא כלכך פשוט...

ה' שמח בך! ישר כח ! ובהצלחה רבה בהכל !

וואובת מלך!!!!

כתבת כל כך מדויק ואני מזדהה עם כל מילה.
אשריכם ישראל! !!
פשוט תעריכו את המקום ממנו הגעתם כי לא כל אחד נולד למציאות מדהימה,אמיתית ומקבלת שכזו .
וואו. אין לי מילים.א"י לעמ'י
אשריך!!! כמה צדיק אתה!!
איזה רצוןן ה'!!
ריגשת אותי ככ. וואו. וואו וואו לא נותרו לי מילים.
אבא למעלה גאה בך.
מדהים איך הכל ורוד שמסתככלים מהצד..yagel

תודה רבה על כל התגובות !!חזב"ת גאה
אני לא חושב שהכל ורוד אני בטוח ב 100% שגם לכם יש אינספור התמודדויות , נסיונות וגם נפילות .. מה שכן רציתי לומר שיש לכם בסיס מאד חזק ויציב להיבנות עליו , חברים , קהילה , משפחה רבנים וכו' ..
מקווה שהובנתי🙂
אני לא אוהב את המושג חוזר בתשובה... זה כאילו תשובה רק מחטא.yagel

כיאלו אני לא חוזר בתשובה... וחו"ח בלי לזלזל אפילו טיפה בעבודה של החזרה בתשובה של מי שוזר ממקומות יתר קשים...

אני מסכים אתךחזב"ת גאה
ברור שכולנו בעלי תשובה , כל פעם שאנחנו נופלים אנחנו קמים מחדש וחוזרים לה' אפילו דתיים מבית . התכוונתי למושג שמקובל כיום "בעלי תשובה " לכאלו שהיו חילונים והתקרבו לה'..
מעשה בחסיד אחדמקורותאחרונה

שבא ביחד עם חבירו "בעל תשובה" טרי להתייעץ עם הרבי מגור ה"בית ישראל".

תוך כדי דברים חשש החסיד שהרבי יחשוב ששניהם בעלי תשובה...

אז הוא אמר לרבי, רק הוא בעל תשובה, אני לא.

הפטיר הרבי (שהיה שנון מאד): למה באמת לא?....

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך