רציתי לומר פה לכל החברים , תעריכו ממש ממש את המקום שאתם נמצאים בו ב"ה זה ממש לא מובן מאליו , שיש לכם הורים שמחנכים אותכם לדרך האמת , ה' זיכה אותי לחזור בתשובה ב"ה ולעזוב את כל החברים והבנות , אני גר ביישוב חילוני לצערי 😓 אני ככ מקנא בכם שיש לכם קהילה טובה שהיא בראש שלכם , שיש לכם סניפים נפרדים , פעילויות מגניבות , מפגשים וכל מיני טיולים והכל בקדושה !!יש לכם חבר'ה טובים עם ייראת שמיים , הלוואי עליי! לצערי כל הקומץ דתיים שהיה לנו ביישוב כבר מזמן לא דתיים , לא עלינו , ככה זה שאתה נמצא בסביבה גוררת , היא תפיל אותך עד הסוף אם לא תדע להיות חזק ולעמוד על העקרונות שלך וכמובן למצוא חברים שרק מרימים אותך בדרך ה' , הסניף של הבני עקיבא מזמן שומם ונעול כל השנה , פשוט אין מי שייבוא .. ובזמנים הקשים שלי שאני נמצא לבד בלי חברים כמעט אני נכנס לפה להתחזק ממכם , מהיופי שלכם , מהרצונות שלכם , איזה גיבורים אתם!!

פייטרים רציניים , נלחמים על כל פיסה של ההלכה ושל רצון ה' , באמת שאתם נותנים לי הרבה כח להתמודדות , מאד עוזר לי גם לחשוב על זה שאני אתחתן בעז"ה ואלך לגור בסביבה טובה ותומכת בעזרת ה' יתברך.
דיי אבא באלי לראות בנים עם ציציות מתנפנפות ברוח , באלי לראות בנות שהולכות בצניעות!! כמה זה חסר לי..
בקיצור תשמחו מעצמכם , כי אותי לפחות אתם מאד משמחים שבת שלום לכם צדיקים!!🤗🤗