![]()
יש לכם רעיון איך לגרום לבנות בשכבה לשיר בשבת אולפנאאא?????????????????
בקשהההההההההה תענו רעיונות מגניבים למשחקים שאפשר לעשות עם השירים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פיקוח נפשששששששששששש
![]()
יש לכם רעיון איך לגרום לבנות בשכבה לשיר בשבת אולפנאאא?????????????????
בקשהההההההההה תענו רעיונות מגניבים למשחקים שאפשר לעשות עם השירים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פיקוח נפשששששששששששש
וואי אז ממש דחוףף אם יש למישו רעיון!!
זה באמת ממש יעזור(:
אזז.. השפיצים שביננו.. ממש יעזורר!!!!
את לא רצינית!!!!!!! איזה קטעים שבדיוק לשתינו יש השבת שבת אולפנא וכרגע שתינו באותו חדר מחשבים חסרות כיוון חשיבה ואובדות עצות לחלוטין ואת צוחקת עכשיו מאחורי על מה שאני כותבת!!!!
*המהום..*
ויושבות לידי בחדר מחשבים שתי משועממות שמתכתבות ביניהם....
את מקורית שזה משווווווווווווווו
זה לא נשמע לכם אומלל??
כי אתם ממש ממש מייבשיםם!!!!!
יאללה!!!
תפתחו!!
אמא הבטחת לנו שירים בשבתת!!!
שתהיי בריאה![]()
מדפיסים דף שמחולק לשתיים- ושתי כותרות בצד אחד כותבים שמות של שירי שבת- אולפנה, ומתחתו את כל השירים. בצד שני כותבים " כל מי שעשתה.. שתעמוד ותשיר" ואז מתחת לזה כותבים: כל מי שנכנסה למעין בטיול האחרון, כל מי שאוהבת אנגלית, על מי שיצא לכל הטיולים, כל מי שמכיתה ט' באולפנה, (קיצר כל מני קטגוריות מצחיקות שקשורות לאולפנה) ואז כל פעם בנות אחרות עומדות, וזה גורם לכולם לשיר ולזרום... ואפשר בשורה האחרונה לכתוב משו שיגרום לכולם לעמוד...
לא נשברים!![]()
פשוט באמצע הסעודה תחליטו על שיר ותתחילו כולכן לשיר
לאט לאט יצטרפו אליכן עוד בנות
שבת שלום![]()
סחף...
תחליטו על שיר תתארגני עם עוד כמה בנות ותדברי על זה! תעלי את זה לנושא שיחה ולאט לאט זה יחלחל.. בהצלוחה![]()
אני מניחה שלבנות אצלכם באולפנא אין התנגדות לשיר, פשוט הן לא עושות את זה...
אז יאללה בשבת מכינים שירונים, אתם ואולי עוד כמה בנות מתחילות לשיר, כולם מצטרפות....
אם יש לכם צוות מקבל כזה אפשר להתייעץ אם מישו מהצוות.
וממש אהבתי תרעיון של @בוערת ![]()
השבת עברה בנעימים.. פחות או יותר על מי מנוחות.. א"א לומר שהייתה התלהבות אדירה בשירה ובהחלט לא ניתן להגיד שהקירות רעדו.. למען האמת, מס' פעמים קרה ששרנו לבד, אך בל נתפס בקטנות.
אה, @בוערת, לגבי עצתך.. אכן חשבנו ע"כ ועשינו זאת. הייתה התלהבות מסויימת..
ויש לי קטע מצחיק עלזה
עשינו על השיר "יום שבתון" וכתבנו במשפט "דיבר בקודשו בהר המור" כל מי שרוצה להתחתן עם הר-המורניק!!!!! עכשיו בתכלס מי בשכבה באמת יודעת מזה.. בנות כילו "לאיזה הר קוראים מורניק??" "למה שאני אתחתן עם הר??" ועוד כהנה וכהנה..![]()
וכך יצא שבעצם קבלתי סולו..![]()
![]()
חחח היה מביך![]()
![]()
חתימה יפה...![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים