עברית שפה יפה..שה אובד.

ברשות מורי ורבותיי, קהל קדוש.

ישנה שאלה שאני מתחבט בה רבות בייני לבייני. כמעט כל פעם שאני נכנס לפורומים השאלה הזו עולה לי בראש ומפריעה מאוד לשלווה הנפשית שלי.

אשמח מאוד שברוב אדיבותכם ונדיבותכם תואילו לענות לי על השאלה ולהרגיע את נפשי האומללה. 

השאלה: מה הקטע/ העיניין/ וכו' של אנשים לכתוב מילים עם מלאאאאאאאאא סימני קריאה או עם מלאאאאאאאא סימני שאלה???????????? יש לזה מקור לשוני מוסמך?????????????? מה הקטע???????

אני מצליח להבין גם אם תכתבו "דחוף". לא צריך לכתוב "דדדדדדדדדדדדחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף"

ולא, אני לא מורה ללשון ואני גם לא בלשן לשוני. רק זכור לי שבשיעור עברית בכיתה א'1 למדנו שלא כותבים ככה..

תודה רבה לכל העונים!

אז ככהמשתדלת יותר

בשפה וכן בשירה מצוי נושא זה רבות

ע''מ להדגיש או לחדד מסר וכן לפעמים לתרום למצלול ולריתמוס 

מדגישים דברים, פוסחים או חורזים בחרוזים, כל זאת ע''מ למשוך את תשומת לב הקורא לדברים ולחדד את המסר המועבר בהם. מחשש שמא לא תשים לב או לחלופין לא תבין על מה הדגש בכתב או מה כוונת המשורר.

אי לכך ובהתאם לזאת

ישנה תופעה הנקראת מריחה\חזרה על אותיות ותווים כמה פעמים (בשמה השני) תופעה זו מצויה בעיקר בגילאים 12-17 בהם המתבגר חש שפעמים לא שמים לב לדבריו או מחששו שמא לא יובן כנאמר לעייל.

ובל נא תהין לדבר פעוט זה להפריע לשלוות נפשך שתנוח על משכבה בשלום. 

מקווה שהבהרתי דבריי הייטב. 

חן חן וכל טוב.חצי חיוך

בעיקרון.שיח סוד
נכון לכתוב בשפה או סימן שאלה אחד או שלוש (שזה מראה על חיזוק) אם עושים שתיים, ארבע, חמש... זה לא תקין.
כנל גם לגבי סימני קריאה.
וכל המילים כותבים אותם רגיל עם אות אחת. תקין זה - דחוף. ולא תקין זה - דדדחחחוווףףף.
אבל כשמתכתבים כותבים ככה כדי להוסיף יותר רגש כזה.
מויקיפדיה. אולי זה קשור?מקורות

פָקַצָה (נכתב גם פקאצה), הוא כינוי שהופיע בעברית לראשונה ככל הנראה בתחילת שנות ה-80, והתבסס על ראשי תיבות של "פקידה צבאית" וסיומת הנקבה: ה.[1] במילון העולמי לעברית מדוברת (1982) בעריכת דן בן אמוץ ונתיבה בן יהודה מופיעה המילה בנספח ככינוי לטירונית, אך במהרה גלש הביטוי והפך כינוי לנשים (צעירות או מבוגרות) או נערות או ילדות שהתנהגותן נחשבתסנובית, גסה, קיטשית, חסרת עידון ולעתים גם חסרת מצפון וגם כפויית טובה.

לביטוי יש משמעות נוספת והיא כינוי גנאי לנערות בנות עשרה המפגינות התלהבות מאופנות חולפות ונוהגות להתבטא בשפה רדודה ועתירת הגזמות, המוצאת ביטוי לרוב ברשת האינטרנט. שפתן של ה"פקצות", שאף זכתה לכינוי – "פקצית" – רווּיה בביטויים כתובים כמו "לייק", "ס22ה" (סבבה), "פ33ה" (פצצה), "100מם" (מהמם), "כאילו", "מושי" (מושלם), "אומייגד" (Oh my God), "חיימשלי" (חיים שלי) ודומיהם. בלוגים של נערות אלו מתאפיינים בשפתם ה"פקצית" כמו שימוש בסיומת וּש לשמות ושמות עצם, ובהתמקדותם באלמנטים העיצוביים של הבלוג, שהבולט ביניהם הוא שימוש רב בצבע ורוד.

מחקרים אקדמיים בנושא טוענים כי החלפת התווים אינה באה ליצור שפה מקודדת הבהירה רק ליודעי ח"ן, אלא נובעת משיקולים "נשיים" יותר של אסתטיקה ועיצוב.

חחחח קורעבנשמה

כאילו מוציא לשון אבל מה הקשר???מבולבל

פשששש... זה חדש...שיח סוד
אתה שואל בצחוק או ברצינות???ארי מש.

כנראה סתם מציק לו בעיניים... שיח סוד

להוסיף יותר רגששששדרשתי קרבתך!!!!

ענייןןןןןןן

חיותתתתתתת (עם שורוק, מלשון חיים, לא חיותת)

מה לא מובןןןןןן??????????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה סתם בשביל לעצבןןןןעצבניעצבני

שירטה מסויימת בנפשיייחיוך גדול

זה כדי להדגיש את מהות העינייןבימאית דמיונות

חחחחחחחחחחחח הרגת!!א"י לעמ'י

אני שיא מהאלהה

וואי זה הכי כיפפ לכתוב עם מלאאאא אותיות.. 

אני אגיד לך למה, בגלל שבווצאפ אז מקלידים שיאה המהר.. אז יוצאות מלאא אותיות.. אז בגללזה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך