מה הייתם עושים?ירא שמים!
אני מדריך של כיתה ט ובשל מחסור במדריכים החלטנו להכניס שניים מהחניכים שלי.. כשדיברתי איתם גילתי להפתעתי שהם לא רוצים.. אחד לא רוצה את השבט הזה ספציפית והשני גם לא רוצה קטנים (כיתה ד) גם אומר 'אין לו זמן וגם חושב שהוא לא מתאים.. אין לי מושג מה לעשות... לא ציפתי בחיים שהם לא ירצו להכנס!! אני יודע שיש מקומות שאנשים רבים על זה.. מה להגיד להם?

סליחה אם זה ארוך ומיגיע תקראו בכל זאת..
אז ככה.א"י לעמ'י

אני גם מדריכה, אבל לא של כיתה ט'.. מה שהייתי עושה במצב הזה לדעתי.. הייתי לוקחת חניך חניך ומדברת איתו בנחת למה הוא לא רוצה וכו.. ולה הוא בכלל חושב שהוא לא מתאים.

יש המון אחרים שפשוט נלחמים עלזה 

ולהסביר להם כמה באמת זה תורם, ובמיוחד להכי קטנים, ובאמת שהחניכים הכי קטנים שהם גדלים הם זוכרים רק את המדריכים שהיו להם שהם היו בכיתה ד'.. כי זה בעצם ההתחלה שלהם בסניף, ופשוט להוביל אותם, להצמיח אותם יותר ויותר.. ותכלס רק המדריך הראשון יכול לעשות אתזה..

פשוט להסביר את כל זה בנחת. וגם בנוגע לשני, לשאול למה הוא לא רוצה את השבט הזה, לנסות להתעניין כמה שיותר. לא לזרוק עלהים פצצה וללכת.. לדעתי גם זה פשוט הפחד של זה.. אני גם חושבת שאם היו מכניסים אותי להדרכה בכיתה ט' הייתי גם מגיבה ככה.. ולא רוצה להכנס, חושבת שאין לי זמן וכו.. אבל אתה פשוט צריך להראות להם כמה זה כיפ להיות מדריך.. (לדוג, לצאת למסעות בחינםקורץ

אבל אם אתה רואה שאתה כבר עושה הכל והם באמת לא מעוניינים בכך, אז אי אפשר לשכנע יותר.. הם פשוט הפסידו, כי ברור שבהתחלה יש חששות, פחדים בנוגע למה שיהיה.. אומרת גם על עצמי. ועכשיו אני פשוט מתה לשנה שלישית

טוב חפרתי.. שיהיה לך בהצלחה ענקית!! ותעדכן בסוף מה היה איתם

לדעתי.. אל תשכנע כילא נשברים!

זה ממש אתגר הדרכה ועוד יותר בשבטים האלה..אז מי שנכנס לכזה מצב צריך להיות ממש ממש עם הרבה רצון לעבור כל משבר ..

וזה שלא רוצה קטנים.. בתכלס אפשר להבין אותו.. ומצד שני.. אני מדריכה של קטנות ואני ממש לא רציתי והיום אני פשוט מחוברת עליהן בנפש!! 

הכוונה שלי שאל תשלה אותו שלקטנים  עושים פעולות עמוקות כמו לגדולים כי זה לא נכון .. אבל הם עדיין יכולים להיכנס ללב והם נפתחים וזורמים הרבה יותר בקלות מהגדולים .. בהתחלה אמרתי שאם מכניסים אותי לקטנים אני לא נכנסת.. היום אני לא מוכנה לעזוב אותן הן חלק ממש חשוב לי וגדול אצלי בלב ו... אני חושבת שהשפעתי עליהן מאוד לטובה ותמיד נשארות בשבט הכי קטן 5 בנות לי יש 40..

זאת אומרת גם אם הוא לא מאמין בעצמו, תאמין בו אתה והוא יצליח.. רק תיהיה שם בשבילו שיהיה קשה.. 

שמעחיספיקלה

אני ממש רציתי להכנס להדרכה אבל רק לגדולים בסוף בערך הכריחו אותי להכנס לקטנים ואני בסוף אחרי הרבה זמן השתכנעתי ואני ממש לא מרוצה וזה בכלל לא נותן לי כח ומוטיבציה להכין פעולות בקיצור אני ממש לא נהנה ומצטער על שהכריחו אותי אז בהצלחה ואני נגד כי אני רואה איך גם לחניכים שלי זה לא טוב שאני מדריך שלהם מתוך הכרח

אין חניכים אחרים שמתאים להם?אני121

בכללי יכול להיות שזה לא טוב לערב אותם בצוות ולהפריד אותם מהשבט שלהם והגיוני שזה חלק מהסיבות שהם לא רוצים..

להכניס אותם באמצע כיתה ט'?קול דממהאחרונה
ומה עם החניכים האחרים בשבט?

אתם באזור שאתם יכולים למצוא מדריכי חוץ?

אם הם מרגישים שהם לא מוכנים לזה עדיין, אז לדעתי לא כדאי. זה עלול להזיק.
גם כן, אם פניתם רק לחלק מהחניכים אולי זה גורם להם להרגיש לא נעים מהאחרים. יכול להיות שזה גם סיבה.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך