יופי.. אני בטוחה שיצא משו מזה שדברתי עם היועצתנמאס לי=(
עבר עריכה על ידי ננסי בתאריך א' שבט תשס"ט 12:06

באתי, דברתי איתה, ואח"כ אמרתי שאני לא רוצה, אז מה היא עושה?!?!

מזמנת את ההורים שלי לביצפר!!!!!!!!!!!!!!!!! עושה להם שיחה עם המחנכת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועכשיו ההורים שלי מתייחסים אלי כאילו אני בובת חרסינהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאניקית=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

זה קרה גם לי.~~אני~~
אני שונאת שונאת את האנשים האלה. שילכו לעזעזאל.
חושבים שהם עוזרים לך. בזה שהם חופרים לך ושולחים אותך לייעוץ וכד'.
זה קרה גם לי, ורק בגלל זה נהייתי הרבה יותר בדיכי.
שונאת אותם.
מניאקים.

טוב תמחקו את זה..נמאס לי=(

אני..זה פשוט יצא ככה החוצה וזה לא מתאים..

אז תמחקו את זה ב'קשה.......

למה לא תגיד להננסי
למה לא תגיד ליועצת מה זה גרם לך?  לא כל היועצים הם כאלה והם צריכים לדעת מה אתם חושבים ואיך הם יכולים לשפר.  ברצינות-אני חושבת שזה ממש חשוב שתשתפי אותה בזה שהיא לא היתה צריכה להזמין את ההורים בלי הרשות שלך.
אני יגיד לך מה זה~~אני~~
הכל כסת"ח.
מה זה אומר? זה אומר שהם פשוט רוצים להיות מכוסיםף במקרה שקורה לך משהו, או שלחילופין- תזיקי לעצמך. הם רואים נערה עצובה, אומרים שיש לה נטיות אובדניות, ומייד מה עושים? קוראים מיד מהורים כדי שיחתמו על כמה מסמכים ש'הילדה באחריותינו'. ז"א שאנחנו יודעים שהיא עלולה להרע לעצמה או משהו דומה, וכל האחריות היא על ההורים ולא על הבצפר.
זהו.

פסיכולוגים שלא קשורים לבצפר, בתשלום- זה קצת שונה כמובן.

אבל בעיקרון זה כל המערכת הזאת. פשוט בירוקרטיה מטומטמת.
זהו.
לננסי-~~אני~~
לא מתחשבים בשום בקשה של התלמידה. הם כאילו 'לחוצים' שהיא עומדת להתאבד או משהו כזה, ולכן קוראים להורים. וכמו שאמרתי- לא רוצים לעזור באמת, סתם כסת"ח.
מסכימה עם ~~אני~~ ..יושי=]
זה ממש מעציבננסי
אני בטוחה שיש יועצים כאלה, אך אני גם בטוחה, וגם יש לי נסיון עם יועצות שבאמת איכפת להם מהנערה ורוצים בטובתה.  מה הייתם עושים באמת אם שביעיסטית,למשל, תבוא אליך לספר על בת בכיתה שמאיימת להתאבד.  לא היית מודאגת?  לא היית רוצה לעשות משהוא?  מה הייתם עושים? מה אם ילדה מספרת לך בסוד שהיא רוצה להרוג את עצמה?  היית שומרת את הסוד?  זה פיקוח נפש
ההתנהגות שלהם זה לא דאגה.~~אני~~
רואים את זה על העיניים שלהם.
יש אנשים טובים שדואגים באמת, אני לא אומרת.
אבל כל עוד אני במסגרת ביה"ס, לא נתקלתי באדם שכל כולו רצון לעזור... ר
נשמה,קרה לי מקרה דומה..מומו הפרה*

בס"ד

אמממ קרה לי מקרה דומה..

שסיפרתי לחברה שלי כל מיני דברים[לא לפרסום כאן,מי שרוצה באישי..]

קיצר..והיא הלכה כמו מטומטמת וסיפרה למחנכת והמחנכת ליועצת והיועצת למנהלת..והמנהלת והיועצת והמחנכת רוצים לספר להורים שלי...

אז המחנכת היועצת והמנהלת אמרו ליש הם רוצים לטובתי וזה..אז אמרתי להן...את רוצות לטובתי?! הן כמובן אמרו כן..אמרתי להם..אז זה נשאר בנינו...

אבל..זה לא נשאר באמת בנינו,באסיפת הורים היועצת דאגה לבשר לאמא שלי..

ההורים שלי שומרים עלי כמו אנערף עכשיו..הי'ה שבוע שאפילו למחשב לא הי'ה לי אפשרות להגיע..[כי זה קשור גם אכשהו למחשב..]

ובחוץ,הם היו אומרים לחזור עם מישו/מוקדם..[שזה פעם לא הי'ה..]

ועוד כלמיני שטויות...

קיצר,נשמה, המלצה שלי בעניי'ן..

אל תתיחסי למה שההורים שלך זורקים לך כל שני'ה בעניי'ן...פשוט תתעלמי..

והם לאט לאט ישכחו מהעניי'ן..כאילו בערור שהם יזכרו...אבל הם לא יציקו יותר..

או שפשוט יומאחד אחרי משפט שהם זורקים/ משו בסגנון תגידי להם שכבר נמאס לך שהם מעיירם לך כל שני'ה...

שזה הי'ה,ונגמר..ותגידי להם שאת בטוחה שהם בגילך גם רצו להתאבד והכל..כי לכל בנאדם/בתאדם זה מגיע מתישו מבטיחה לך!!!

ובעז"ה יהי'ה טוב!

ב"הצלחה נשמה!!

נשמח לשמוע איך התקדמת עם זה..

מוריה..

אמממ...אוסנת

אני חושבת שזה יכול להיות מועיל להכנס לנעלים של אדם אחר. לפני שכועסים/צועקים/בורחים/יורקים/מתרגזים, פשוט לחשוב מה עובר במוח של השני...

אולי כדאי שננסה.

מבולבלת..נמאס לי=(

די מבולבלת עכשיו=\

המורה דיברה איתי..

וטוב, אני לא יודעת.. עד עכשיו.. כל הזמן-- תמיד...

אני תמיד בגישה של-- עשיתי משו אסור- עכשיו אני אקבל עונש. עכשיו ההורים יכעסו.

ופתאום אני מגלה שעכשיו זה כבר לא ככה.

המורה תפסה אותי עושה משו מאוד לא בסדר, ו-טוב, היא לא הענישה!!

היא צחקה איתי על זה...!!!

הכל פתאום שונה וזה מבלבל נורא!!

הגישה של כולם אחרת ואנלא מבינה למה לצפות...

אוףף... בלאגן בראש..

תיזרמי איתם<^TNT^>
אולי המורה מנסה גישה קצת יותר נורמליתננסי
יועצת זה דבר מעאפן!!טל_טול

אבל שיא!!

הם מדברות איתך כאילו את מישהי במצוקה אפילו אם זה סתם- "מה שלומך? איך את מרגישה? (אוווווךךך!! אני לא סובלת ת'שאלה הזאתי)"..

ננסי...כנסי..אליעד.

אם זה מה שקורה לך "שמאיימת להתאבד.  לא היית מודאגת?  לא היית רוצה לעשות משהוא?  מה הייתם עושים? מה אם ילדה מספרת לך בסוד שהיא רוצה להרוג את עצמה?  היית שומרת את הסוד?  זה פיקוח נפש"

אפשר להודיע למשרד הרווחה גם בלי הורים לו?

כי אני מכיר הרבה אנשים שבגלל שערבו הורים זה עוד יותר הרס את המצב..

וגם לי זה קרה לו מעט פעמים...

לפי דעתי אחי טוב זה לשתף ת'דג בהקוורים (לפחות הוא שותק שאומרים לו)

ואם אין דג אז עוד יותר טוב...

מקווה שעזרתי..

אני מבינה את האנטי הזה לכל הקטע של היועצות אבלאנונימי (פותח)
זה כל כך לא נכון הגישה הזו..הייתה לו יועצת אז..בימי בית הספר הלא רחוקים..ותמיד הסתכלתי על כל מי שהלך אליה כעל פסיכופט..אני יודעת כן כן..זה לא היה בסדר וזה ילדותי אבל הייתי ילדה..ויום אחד היה דיון ומצא חן בעיניה מה שאמרתי שם לא יודעת למה והיא רצתה עוד לדבר איתי וגיליתי שכל מה שחשבתי זה שטויות ודעות קדומות הם באמת רק רוצות לעזור ..אולי זה לא הדרך בה את רוצה להעזר אבל הכוונות הם טובות
עזבי אותך ממי שהוך הוא פסיכופט-טל_טול

הם מתנהגות אליך כאילו את עם שריטה! ולא משנה מי/מה/מו את! פשוט לא משנה!

אצלן- כל בנאדם -עם בעיה (אולי זה נכון בציניות...)..

בכל אופן- היועצות- חיות מיותרות!!!

טל את צודקת~~אני~~
לדעתי הם אלא שמכניסים לראש את כל הבעיות...
נמאס לי-אני מחייכת...מתו"ש

יש לך זיכרון קצר מאמי

לונורא, יהיה טוב...

אבל יש הרבה נוער שכואבננסי
יש הרבה נוער שעוברים כל מיני דברים-אני לא צריכה להגיד לכם.  לצערנו, יש פיגועים, יש התעללות, יש אלימות במשפחה-וזה משפיע על אנשים ועל בני נוער.  מהנסיון שלי, זה יכול לעזור אם עוברים את הקטע הראשוני (חושבים שאני פסיכי, היא תערב את המשפחה, אני באמת אהיה פסיכי אם אלך לטיפול).  אחרי הצעד הראשון זה באמת יכול לעזור.  לדעתי, זה חשוב להעביר מסר ליועצי בית הספר לא לשאול את השאלות הפסיכולוגיות האלה שדוחות.
זה לא שאנחנו חושבים שאנחנו פסיכים כי אנחנו הולכים~~אני~~

אליה,

פשוט מאוד- הם אלה שעושים מאיתנו פסיכים ומדוכאים.

ככה נראה לי.

זה לא השאלות הפסיכולוגיות...טל_טול

זה כל הדרך של הדיבור.. מריחת חיוך מזוייף ומבט משתתף בעניים תוך כדי הסתכלות לתוך האישונים בצורה מוגזמת ואז דיבור שקט כזה.. חנפני..

אוווך!! זה מעצבן!

(ו-לא.. לא נקלעתי לאף מצב כזה שהיועצת חקרה אותי שתי-וערב אבל בכל אופן, חיות מעצבנות ומוזרות.. לא צריך אותן עם כל הכבוד למקצוע שלהן..)

ואי מז'ה מתלבטתאנונימי (פותח)אחרונה

מצד אחד אני מזה מבינה אותך גם אני שונאת שחופרים לי בחיים אבל תאמת לפעמים אני מזה שמחה שמישו שבטח יודע יותר ממני לפחות בקצת איכפת לו ממני אז אנלא ממש יודעת האם זה כזה נורא לדבר עם מבוגר. איזה כיף לך שיש משו בעולם שאכפת לו ממך ועוד שניים שאכפת כיפ ממש ענק איפה מצאת כזאת מורה וכזאת יועצת ????????????????????

אצלנו הם רק רוצותשלא יציקו להם והמשכורת תדפוק. תגידי איך בעצם יצאת בשלום מהמורה ????????????? מה היא באמת לא הענישה?????????????????? תפני אותה גם אלי מקנאה בך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך