שאלה:<^TNT^>

למה הרבה אנשים נהנים(לפחות זה ניראה כך)להיכנס לדיכאון וכמה שיותר עמוק יותר טוב?

כי זה כיףף:]]יושי=]

סתם..זה תלוי במצ שך ומה שקורה לך בחיים..יש כאלה שהחיים שלהם ממש דפוקים-ויש כאלה שפחות..

אבל בסוף הכל עובר..

[כעע טליעע!!ה-כ-ל עובר!!ותאמיני לי שאני יודעת..]

כיף?!?!?!~~אני~~
תסבירי לי מה כ"כ כיף בלהיות עצוב, שבור ומדוכא. זה כלל לא כיף. להיכנס לדיכאון זה עצוב מאוד מאוד. למי שחושב שזה כיף, כניראה מעולם לא חווה דיכאון אמיתי.
נשמה זה היה בציניות..[יש במשך לתגובה בפנים אם לאיושי=]
ראית..]
לי היו מספיק סיבות להיכנס לדיכאון<^TNT^>
ולא ניכנסתי כי זה לא אני ליות בדיכי
מה זה זה לא אני זה כולםםמאמא מיה
קל להיכנס לדיכאון מלהיכנס לשמחהאנונימי (פותח)
מי שבאמת בדיכאון-לא נהנה מיזה-מתו"ש
אלה שמעשנים סיגריה ואומרים כזה "החיים בזבל"... -סתם עושים דאווינים!
לא נכוון!!!#גליה#

יש אנשים שאוהבים להיכנס לדיכאון כי הם אוהבים לרחם על עצמם הם אוהבים להרגיש שחיים שלהם בזבל

שכולם שונאים אותם שנמאס להם וכו'.....

מתוקה שכזאת- את לא יכולה להגיד על אנשי םאחרים שזהקלי
דאווינים ...כמו שאני לא יכולה להגיד... שמי שבדיכאון רק ארוצה צומי!!!! תכבדי כל אחד והדרך שלו........... יום טוב ,רק שמח!!!!!!!!!!!
כי זה כיף להיות בדיכאון.מרב.
ואני מדברת מניסיון. אני ילדה שאו מדוכאת כל היום, או היפרית. לא עדיףלכם להיות בדיכאון, לשתוק כמו דג ולהיות בכסאח עם כל העולם, מאשר שכל שניה יגידו לך שאתה חופר ומעצבן והלוואי שתסתום ת'פה?
בארור שעדיף לי להיות בדיכאון...
למה, אם אנשים<^TNT^>

אם אנשים צוחקים עלי אז או שאני זורם איתם או שאני מחזיר

מה אכפת לי שצוחקים עלי?מרב.
זה לא מה שמכניס אותי לדיכאון. רק שאם אני לא בדיכאון- אני בהיפר. אני מתחרפנת, לא רגועה, מרעישה. אז מתעצבנים עלי וצורחים "מרבב!! דיי. תסתמי כבר ת'פה שלך". כבר עדיף לי לשבת בצד ולהיות בדיכאוון>>
עדיף במיקרה הזה ללכת מכות להוציא  עליהם תעצבים<^TNT^>
ובישביל ליות שקט לא חובה ליות בדיכאון
מרב,~~אני~~
אני ממש לא מבינה אותך.
עדיף להיות היפראקטיבי ומופרע מאשר להיות בדיכאון.
דבר שני, אני סבורה שגם בשביל האנשים שמסביבך עדיף להם לראות אותך שמחה ומחורפנת, מאשר שקטה ומדוכאת..הלא כן?...
לא בטוחאנדרלמוסיה

~~אני~~- אם כשאת היפרית כולם מייבשים אותך.. כן נראה יותר עדיף לשבת בדיכאון ולרחם על עצמך.

מרצ'.. מה אני אגיד.. אני מסכימה איתך.

ולנושא? אנשים אוהבים לרחם על עצמם.. ולחשוב על עצמם כל הזמן, במקום לפתוח עיניים ולראות שיש דברים מסביב שמפסידים ולא רואים כשאתה בדיכאון. גם אני בין האנשים האלה.. משתדלים

שנזכה וגו'..

נמממ. כה. מכות זה תמיד פתרון טוב.מרב.
רק שאין לי על מי לפרק ת'עצבים. אני באלפנא, וישלי רק שלוש או ארבע חברות שאפשר להוציא עליהן ת'עצבים, כי למה שאני פתאום אבוא לאיזה אחת ואפרק אותה מכות? קודם כל-- אני צריכה מישי "בגודל" שלי. ז"א- אלימה^^
אח"כ היא צריכה להיות חברה שלי. *כל האלימות חברות שלי~*
קיצר-- מכות זה לא הפתרון האידיאלי בשבילי.
ואצלי זה או להיות רעשנית יותר מידי, או להיות בדיכאון, ורק אז אני בשקט. אז אני מעדיפה להיכנס לדיכאון~
רעות- אני לא מסכימה איתך. אנשים אומרים לי לסתום, ושאני רק מפריעה, ואני באמת מפריעה מלא בשיעורים אם אני לא בדיכאון~
מסכימה עם אנדרלמוסיה~
וואו..נצח לנצח!!!

אמ.. דבר ראשון.. אנשים נכנסים לדיכאון.. בגלל כמה סיבות.. יש כמה סוגי דיכאון.

כמו שהבנתי מדברים פה.. על סוג אחד..

שאותו.. מקבלים.. ממחשבות שונות.. המכניסים תבנדם.. לתחושה שחורה..

המעיקה עליו..

ובנוסף-- אפשר לומר שכל מי שנכנס לדכאון.. זה (סוג של) רחמים עצמיים.. בתוספת עצלות..

כי אין כוח להתרומם.. להרים תראש.. ולהמשיך הלאה..

לכל אדם באשר יהיה.. יהיה לו "סיבה" להכנס לבאאסה..

רק מה?

צריך לדעת איך לא!!!!

כאילו מה הקטע.. לחשוב רע על עצמיך.. בשביל.. שאחרים ירחמו עליך?

מרב-- גם כשאומרים לך.. לסתום.. אז זה לא אומר שצריך להכנס לדכאון!!!!

אני מסכימה ממש עם הראל!!! כאילו למה שאחרים יגרמו לי להכנס לדכאון..

צריך.. להמשיך הלאה.. להיות שמחים כמה שאפשר..!!!

נממ... יש לי הרבה מה להגיד. אני אגיד חלק...מרב.
אני לא אומרת שאם אומרים לי לסתום אני צריכה בגלל זה להיכנס לדיכי. אני אומרת שאני ילדה כזאתי, שאם אני לא בדיכי- אני מופרעת, ואם אני לא מופרעת- אני בדיכי. זה סוג של אופיי~
אני פשוט מעדיפה להיות בדיכי כל היום, מאשר שכל הזמן יגידו לי לסתום, ולשבת, ולהרגע עם עצמיי~
זה לא בקטע של כיףף..Michal1

זה כי הם חיבים.

ואם הם לא יכנסו לזה יבוא יום והם יוציאו את הכול בבום אחד..

עדיף שיהיה ככה.

ו.. גם בגלל (לפחות חברה שלי אמרה שהיא קראה את זה בספר כזה שמנתחים בו את כל המצבי רוח וכאלה.. ממש קווולל))

שאומרים שהם רוצים שמשהו יבוא אליהם (בתת מודא) וידבר איתם, כי הם רוצים לשפוך את זה כבר.

הם לא חייבים הם רוצים חייוב<^TNT^>
אין לכם מושג מזה דיכאון אמיתי-(לרוב אלה שהגיבו)מתו"ש
דיכאון שלא נשלט, שלא בוחרים להכנס אליו, מיזה לא נהנים, והשאר-זה לא דיכאון-לכו תלמדו קצת פסיכולוגיה...
אפח'ד חוצמTNT חושב ככה..Michal1

ברור שדיכאון זה לא דבר נשלט, אלא זה פשוט בא.

*(רובם..)

לענ"ד..יורבית

דיכאון זה סוג של בריחה מהתמודדות. יש אנשים שמגיעים למצב שהם פשוט לא יודעים כבר מה לעשות, לאן להמשיך ואיך להתמודד- אז הם פשוט מתייאשים ומוותרים על הכל..

כשכבר נכנסת לזה, אז הרבה יותר קל להמשיך לשקוע בזה מאשר לצאת ולחפש דרך אמיתית להתמודד- זה כואב וקשה, במיוחד כשאתה עושה את זה לבד.

וזהווו ((:

טיפ קטן: ר' נחמן עוזר הרבה במצבים כאלה!!

מה ז"א 'בריחה מההתמודדות'?~~אני~~
דיכאון זה המציאות, מציאות קשה..
פשוט לא הבנתי מה כוונת 'שדיכאון זה בריחה מהמציאות'.
ואגב, אני לא חושבת שאדם שנמצא בדיכאון מסוגל לשמוע את דיבורי הרבי נחמן ולא אף אחד. אדם בדיכאון כ"כ עצוב שבד"כ לא רוצה להקשיב לכלום. לאף אחד.
לדעתי דיכאון זה יאוש מהחיים<^TNT^>
כמה דברים..א*ן ע!ד מל2ד!

דבר ראשון-מרבוש-את מוזמנת לפרוק עלי ת'עצבים שלך,אני אבין או ארגיש,או שסתם יהיו לי סימנים כחולים..מווואה!!

דבר שני-דווקא כשבדיכאון מחפשים דרכים לעודד את עצמך,ומה יותר טוב ממילות הניחום של ר' נחמן??שה' אוהב אותך בכל מצב,ושלא חשוב כמה עמוק נפלת,אפעם לא מאוחר מידי!!אין יותר טוב מזה!!
כשאני מעוצבנת או בדיכאון (מה לעשות,לא תמיד מצליחים להיות רק בשמחה..) אני ישר נכנסת למיטה עם מוזיקה וספר של ר' נחמן ובוכה משמחה..או שאני מכריחה את עצמי לצאת להליכה-מהירה משחררת עם חברה ..תנסו!!זה עובד 10!!

בהצלחה לכולנו,ויהי רצון שנצליח להיות טובים באמת,לתרום,ולהיות רק בשמחה!!

יש כמה סיבות-אנונימי (פותח)
יש כאלה שמחוסר תשומת לב הם נכנסים לדיכאון, וכך שבעצם הם עסוקים בלהיות בדיכאון סתמי- הם מקבלים תשומת לב מאנשים, וכל מיני משפטי עידוד למינהם.. והם כנראה נהנים מעצם העיניין.

ויש כאלה שנכנסים לדיכאון, מלחץ פנימי שלהם, והם לא יודעים איך לפרוק את זה, אז הם פורקים את זה בצער..

יש כאלה, ויש כאלה.

שב"ש.
תשובה:זית שמן ודבש
תסבוכת שירשנו מהגלות: פותרים בעיות באמצעות שקיעה בתוכם.
תכל'ס דיכאון זה סוג של תאווה וד''ל.אנונימי (פותח)
מה זה ד"ל?~~אני~~
די לחכימא ברמיזא- לחכם מספיק רמז.הרועה
למרץ את יכולה להרביץ לכולם חוץ מלאה בלאה לא נוגעיםאנונימי (פותח)אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך