תגובה יפה שראיתי שם (אני לא כתבתי אותה.
:
מעניין כמה בוגי ישתמש באחיין שלו כדי להיכנס חזרה לבית הניבחרים... "אחיין קרוב מאוד לליבי"- כמובן בוגי, לא חשבנו שכשיהיה לך אחיין כל כך סלבס ואתה תרצה להכינס חזרה למערכת הדיפלומטית בישראל- לא תגיד את זה עליו. רק תזכור אחרי שאתה נכנס לכנסת (אם זה יקרה) לריב איתו או משהו, אתה יודע ריב משפחתי, לא משהו רציני... ככה נהוג אצלכם שם.. לא? בהצלחה בוגי. יאא דוד גבר!! יא רב אלוף אחד.. פחחחח. לי מותר קצת לזלזל בך, בכל זאת, אני לא עוד לא אחיין שלך. אהה דרך אגב, היית ממש חכם ששמרתי אותו בכיס לשעת מצוקה ולא פרסמת את זה שהוא אחיין כל כך "קרוב ללבך" כשהוא התפרסם. תמיד טוב לשמור סלבס קרוב משפחה לשעת מצוקה. תדאג לעוד כמה כאלה, כי לפי דעתי סטטיק לבד לא יעזור לך. אם אתה רוצה שמות יש לי כמה. תדבר איתם, אני בטוח שהם יסכימו להיות אחיינים שלך לכמה שבועות... בהצלחה יא דוד אפיקומן!
מילה שלי: מעיין לאיפה הוא חותר, הבוגי הזה. מצד אחד הוא עוד לא יצא בהודעה רשמית עם מי הוא רץ ולאיפה... מאידך, הוא כבר משתמש בסלבס הזה לא מעט, יוצא לראיונות, מדבר הרבה ועושה הכל כדי לרכוש את אמונם של הציבור. אני מאמין שכבר בקרוב הוא יצא בהודעה רשמית שהוא רץ. ממש בקרוב. יש מצב שזה היה עם לפיד. חסר ללפיד איזה דמות מחץ במפלגה. דמות המחץ הכי גדולה שהיתה לו היתה שי פירון וגם היא לא היתה משהו. אני לא צריך להזכיר לכם כמה לפיד התלהב שפירון הצטרף אליו... הסברה שבוגי ירוץ עם גדעון סער כבר אבודה, סער הרי כבר יצא בהודעה שהוא מתכוון להתמודד על מקום יו"ר הליכוד ולרוץ על ראשות הממשלה... (נשמע לי כמו עוד הזוי אחד...). בכל מקרה, לגבי יעלון, אם הוא רוצה להצליח, רק שלא יהיה הזוי, לא צריך ישר לקפוץ על כל החבילה. שיתחיל לאט, שירכוש את אמונם של הציבור, (בכל זה, הוא עשה הפסקה) עוד כמה שנים, אחרי שהוא יתפוס מקום טוב, איכותי ואמין, הוא יכול לראות את עצמו בחזרה באותו כיסא שהוא ישב עליו לא מזמן..