האמת שאני רוצה לעשות בפאלפון, אז יש לי כמה שאלות:
זה תוקע את הפאלפון?
זה באמת עוזר?
אפשר להגביל עם זה זמן לוואטסאפ?
תודה כבר מעכשיו

לי יש רימון(: לא מבחירתי.. ההורים שלי שמו לי בהתחלה כעסתי עלזה ועכשיו אני ממש שמחה עם זה .. קודם כל לפעמים מטריפה אותי המחשבה שמי שאין לו אתזה יכול לראות ה-כ-ל ,פשוט הכל.. אותי זה מזעזע.. דבר שני אני יודעת שאם אני נכנסת למשו לא תקפוץ לי פרסומת שאני לא רוצה או שגם אם אני רק בטעות ירצה לראות משו ובסוף ימשך למשו אחר אני לא יכולה.. בהתחלה זה נורא מציק התחוה הזאת שיענו חונקים אותך אבל צריך לדעת לקבל אתזה..
ועכשיו עניני(:
תוקע את הפאלפון-אצלי ממש טיפה.. אצל חברות לא..
עוזר-לדעתי כן והמון
וכן אפשר להגביל זמן בווצאפ
פוול בהצלחה (:
אפשר לשים הגבלה של שעות יומית, ואפשר גם שבועית. אפשר לדוגמא להגדיר שכל השבוע יהיו 20 שעות, ולחלק את זה שגג כל יום יהיה אפשר להשתמש בפלאפון שלוש שעות.
זה לא תוקע את הפלאפון, אבל יש הרבה אפליקציות שהוא חוסם ( למרות שדברים אחרים שהרבה פחות צנועים הוא כן מאפשר)
בעיקרון אפשר להגדיר אפליקציות מסוימות שהוא יאפשר, אבל זה לא תמיד עובד. לי הוא עשה המון בעיות עם זה למרות שהגדרתי כמה פעמים...
יש שם תשובות?
#לדעתי גם אם זה תוקע תפל לפעמים- עדיין שווה אתזה![]()
#זה באמת עוזר-כן. כמו שתמיד אומרים. מי שרוצה את זה- ימצא.
אבל אם את שמה נטספארק מבחירה- זה יעזור לך. נטספארק עוזרת לאנשים שממילא לא רוצים ליפול. אז בע"ה את עושה את ההשתדלות שלך. וזה יעזור לך.
#לגבי ההגבלת זמן- לא יודעת.. תבררי מול החברה.
את כל זה אני יודעת רק מאח שלי. יש לו סמארטפון עם נסטפארק והוא ממש מרוצה.
אז תבררי אצל חברות שיש להם וגם מול החברה עצמה.. יש להם באתר ש"ות
בהצלחה צדקת!!! וכל הכבוד!
חברה תותחים רצח!!
ומקוצרת בזמן אז תזכירי לי...
חוץ מזה- יש עוד אופציה - רימון לסלולרי!!! 
אהבת ישראל!!לאח שלי יש נטספארק ויש לו טלפון מהיר ברמווות
וזה מאווד עוזר וחוסם, אמרו לי שזה כמו רימון על הגנה גבוהה
ואינלי שמץ אם אפשר להגביל זמן אבל זה באמת ממש מעולה
בהצלחה תהניי
בהתחלה הייתי מנסה כל מיני שיטות להסיר את זה..
אבל ב"ה מודה על זה שזה כמעט לא מצריך עמידה בניסיונות..קיצור,לא תוקע בכלל,מסנן מעולה ואפשר לשנות הגנה ולהגביל זמן בכל אפליקצייה
שיחות טלפון אפשר, אבל את כל שאר הדברים (גם את הגלריה, המצלמה או הווצאפ) הוא חוסם.
עד שהבנו שבטעות לא שינינו נכון.
יש להם בצד כזה יפשהו אופציה כזאת לא לחסום את הדברים האלה שלא צריכים אינטרנט בכלל.. שמתי ועכשיו הכל מעולהה!!!!!!!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים