חבר/חברה בגיל הזה. גם בקטע של 'בני זוג' או סתם בקטע של ידידים.....
בעד או נגד??
חבר/חברה בגיל הזה. גם בקטע של 'בני זוג' או סתם בקטע של ידידים.....
בעד או נגד??
אבל בקצר
אם את כותבת כאן כנראה את דתייה
וכפי שכולנו יודעים מורה הדרך בהלכה המקובל על כלל עם ישראל הוא לספרדים שולחן ערוך ואשכנזים המפה ובשניהם מוסכם שזה אסור.. עכשיו אם את שואלת למה הם אומרים שזה אסור זה כבר שאלה אחרת
מבחינה דתית אני יודעת......
אבל תכתבו גם בלי קשר לדת....
מה זה באישי??.
אסביר לך בקצרה -
א.מבחינה דתית- ודאי שאסור
ב. בלי קשר לדת- בגיל הזה פועלים יותר לפי רגש ופחות לפי שכל ועלולים להגיע למצבים חמורים
ג.בגיל הזה אין גישה נכונה לזוגיות
ד.בגיל הזה צריכים להיות עסוקים בלימודים ולא בבנים
ה.במקרה של פרידה, שמן הסתם תתרחש, הצד השני יכול להיפגע בצורה קשה לכל חייו, ואף זה יכול לפגוע בקשר עם הבעל/אישה.
ו.ברגע שמגיל צעיר מתרגלים לזה,כשתרצי להקים בית, זה יקשה עלייך.
בגדול, כל קשר שאינו למטרת נישואים ובעיקר בגיל הזה בו אין את נקודת המבט המלאה והנכונה, וכן, את עדיין בשלב של התפתחות רגשית, השקפתית וכו'- פסול.
מסופר על איזה כלה שידעה שנהוג בעיירה שלה שבחדר יחוד החתן נותן מתנה לכלה אבל לא ידעה מה הוא ייתן לה כי אין לו יותר מדי כסף מיותר.. בחדר יחוד אומר החתן לכלה "את יודעת שנהוג אצלנו לתת מתנה אבל לא היה לי תקציב אז החלטתי לתת לך מתנה אחרת המתנה היא הידיים שלי שלא נגעו באף אחת לפניך!!! והעיניים שלי שלא הסתכלו על אף אחת לפניך!!! והלב שלי שאת הראשונה שהוא אהב!! את האשה הראשונה שלי!! את החברה הראשונה והיחידה שלי!!".. אמרה לו הכלה "זה המתנה הכי טובה שיכולתי לקבל!!! יותר מכל התכשיטים!!"
אני מאמין שהסיפור הזה לא קרה באמת אבל המסר ברור.. (יש את זה באתר של חברים מקשיבים בסרטון של הרב יוני לביא אבל הרימון לא פתח לי.. מוזמנים לחפש ולהביא..)
וגם כמובן אסור הלכתית..
זה סתם מילוי יצרים.. כלום מלבד זה!! שלא יחרטטו אותך שזה בונה כי אתה יודע איך "ליצור שיח" עם בני "המין השני".. בעעע כיבוס יצרים...
סתם בשביל לדעת סגנון של אנשים.....
נער גבעות מצוי
לב סדוקככה שאני מזדהה איתכם.....
הבנאדם ישנה את עצמו כדי להתאים לחבר.... זה גרוע!
חחחחחחח
מה שכתבתי בהתחלה "שאלה חשובה"......
זה נקרא שפתחתי שרשור???
נער גבעות מצוי
נער גבעות מצוי
נער גבעות מצויבלי שריטות לא היינו מי שאנחנו.......
נראלי שכל מי שהיה פה נגד יהיה לו מה לומר שם.....
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים