שרשור פאדיחות- אבל לא רגיל!best(י.י)YYL
קרה לכם שדיברתם על המורה והוא עמד מאחוריכם? משו בסגנון?
ביסודי היו לנו שיעורי גמרא מחוברים ל2 הכיתות והחלפתי פתקים עם חבר מהכיתה המקבילה על זה שהרב שלהם הרבה יותר טוב כי... וכו' והרב שלי בא ולקח לנו את הפתק וקרא אותו. היה לא נעים בכלל
פאדיחה עם המורה.א"י לעמ'י
היינו במסע ישראלי..
ואז באוטובוס לא היה ככ מקום לכולן.
וישבו שתי מורות במושב הקידמי.
וישבתי די ממש קרוב לידן.. ואז צעקתי . וואי למה המורות פה?! שיעופוו. לא צריך אותן.
והן שמעוו. ואני כזזה אוויי..
פאדיחה טרייה:לב סדוק

יש לי טיול עם החניכות שלי השבוע.

אז שלחנו כבר מזמן הודעה מהמדשית שלי שיאשרו השתתפות.

אז אחת, נקרא לה י' אמא שלה שלחה שהיא תבוא. ( אמממ.. נקרא לאמא א')

ושלחתי שוב תזכורת ממני שמי שלא אישרה השתתפות שתגיד לי.

אז היא אישר שוב, לפלאפון שלי.

ועכשיו שוב שלחה...

ובדיוק הייתי באמצע לעדכן תמדשית שלי מי אישרה השתתפות, אז כתבתי לה : א' אישרה שלוש פעמים...

ובטעות שלחתי לא'..

אז התנצלתי

פאדיחה של חבר...תכלית הכוסף

אמממ זה היה בטיול השנתי,כולם לכו לישון בשתיים-שלוש לפנות בוקר...הרב בא בבוקר לעשות השכמה,כולם מסטולים ומתים מעייפות,הרב בא לחבר שלי ועושה לו "בוקר טוב צדיק",חבר שלי לא שם לב מי זה וצעק "רבאק תנו לישון" והוריד לרב כאפה רצינית...ואז הוא שם לב וקם כולו מתנצל...

יש לי את אחת הפאדיחות הכי גדולות בהיסטוריהbest(י.י)YYL
אבל אני לא יכול לספר אותה בלי להזדהות... תתבאסו
^^^^^^אהבת ישראל!!

בחר את התגובה המתאימה לסיטואציה...

נו נו תעשה מאמץ...תכלית הכוסף

חח צחקתי בקול.. מסכן..ספירלה

טוב.. הגעתי למצב שאני והמחנכת שלי ישנות באותו סקשלא נשברים!
חח
אל תשאלו אותי למה ואיך כי זה סיפור ארוך ומסובך..

עוד משהו
אמרתי למורה שלי בטעות באמא שלך..
עוד משהו
היה שיחה מרכזית של הרב באולפנה והוא סיפור על ארוע שידע שהייתי נוכחת בו ואמר תשאלו אפילו את .. (השם שלי) והיא תגיד לכן שזה אמת ובאותה שיחה אני הברזתי.. והוא כזה חיפש אותי בעיינים לא מצא ואמר כזה שוב מבריזה..
חח
זה היה כמה שבועות ברצף ןאפחד לא חשב
לעדכן אותי בזה.. עד שהוא קרה לי לשיחה וסיפר לי

יש עוד כל כך הרבה..
בתחילת היום של עשרה בטבת. התחלה של שיעור של המורה הכי קשוחהאבגד1234

בבי"ס. לפני שהמורה הגיע ילדה אחת אמרה בקול: המורה היום צמה אז אפשר לעצבן אותה והיא לא תעשה כלום.

ובבדיוק המורה נכנסה והגיבה לה. אבל מזל שהצום השפיעה אליה והיא צחקה מזה (מבולבל)

עוד משהו- יש לנו בבביס מחליפה שבאה הרבה פעמים ואף אחת לא אוהב אותה. יום אחד בתחילת היום משהי נכנסת לכיתה בהודעה שהמורה הזאת תלמד אותנו היום. ילדה אחת צעקה: "ווהו! אני  שונאת את המורה הזאת!" והיא בדיוק נכנסה.

רק על מורות?טום בוי

פאדיחה רציניתחולות
פעם בטיול ציטטתי באוזני חמשושים משפט של הראש ישיבה מאחת השיחות שלו...
ואז אחד מהם אומר: "שמת שלה שהרב **** מאחוריך?"
🙊🙊🙊
קצת פדיחהקשה זה טוב :-)
דיברתי עם איזה מישהי בצוות באולפנא וסיפרתי לה משהו ואז אחרי רגע המחנכת שלי שלחה לי הודעה על מה שסיפרתי לזאתי מהצוות... זה היה נשמע לי חשוד אז כתבתי הודעה״ נא לא להעביר כלום למורה**** !״ (אני ממש לא מחבבת את המורה הזאת) ואז זה בטעות נשלח למורה... קיצר קצת לא נעים... ואז המחנכת שלחה לי הודעה ופשוט סיננתי אותה ב׳שבת שלום׳
לא יודעת אם זו פדיחההכל מאת ה'

קניתי סנוויץ בקפיטריה ברכתי באתי להכנס לכיתה.באתי לתת את הביס בלחם-בום!! המורה סנטימטר מהפרצוף שלי.

לא נעים בכלל. לא הפסקתי לצחוק צוחק

היה חבר שלי שהרב הלך איתו בטיול השנתי,dvirm1

אחרי כמה זמן כשראיתי אותו אמרתי לו "יואו, מה יש לרב ממכם? הוא ממש נדבק אליכם"

ואז הרב אומר לי "הי, אני פה"..

התפדחתי אש!!

..מתיישב בנשמה

יש לנו מורה למדעים, ממש מעצבן, צרפתי כזה.

יום אחד אני וחברים שלי בכיתה כזה מריצים חיקויים שלו, ואני באמצע אחד מוצלח, מסתובב אחורה, קולט אותו מאחורי צוחק...

אוקי חלקכם לא יבינו אבל...רוצה מעבר

אמרתי למורה שלי "סבבה" (אצלנו לא נהוג בכיתה לדבר בסלנגים למורות)

חברות שלי שאלו אותי אם היא אכלה אותי על זה.... לא קרה, היא התעלמה

היה לי משו עם האם בית...תכלית הכוסף

אבל אני מתלבט אם לכתוב אתזה פה...

ללא קשר. ראיתי שחיפשת ספרים על תכלת: יש באתר של פתיל תכלתי.

כמה  ספרים למכירה. גם אפשר להזמין שם תכלת במחיר נמוך ללא פערי תיווך. אם אין לך הרבה כסף אפשר להזמין "ראב"ד 7 חוליות" שזה מצויין וזול.

יש שם ספר שנקרא "לבוש הארון" שמרחיב ומוכיח את העניין.  

אתהיכול גם להתקשר לרב יצחק ברנד מעמנואל. הוא מאד בעד, וכתב כמה חוברות. יתכן שהוא יכול לשלוח לך חוברות.

(כדי להגיע לאתר של פתיל תכלת תרשום בגוגל :" פתיל תכלת כפר אדומים".

בהצלחה!

אחלה,תודה רבה!תכלית הכוסף

יש לי אחת לא הכי מצחיקה. יותר מביכהמשתדלת יותר

דברנו על פרשת זכור שהנשים גם חייבות ויש חולקים וקיצר אם חייבים או לא מחלוקת

ואז ניסינו להזכר למה פרשת פרה נשים לא חייבות

ואז הרב בפתאומיות אומר ''אה! כי הן לא השתתפו בחטא העגל'' אז חייכתי מהתנועה הפתאומית והרב פירש את החיוך כחיוך שבע רצון על זה שהנשים לא השתתפו בחטא העגל

הרב: ''(שם) מה זה החיוך השבע רצון הזה?!''

אני: |מובכת| ''לא, לא שבע רצון רק חייכתי כי אממ הרב אהה פתאום''

הרב: ''זה בסדר זה בסדר מותר לך אני מקנא בך על היכולת לחייך עכשיו''

אני: ''----------------''

טוב אז...העיקר הנשמה...
המצאתי שיר וריקוד על מורה אחת והראתי אותו לכמה בנות...
ולא שמתי לב שהמורה נכנסה:-////
פאדיחה נוראית!!!!!בוערת

יש איזה רב ממש גדול שחבר טוב של אבא שלי, והם היו בחברותא ביחד בישיבה, ואני קבוע הולכת לשיעור שלו, והוא מגיע אלינו לפעמים.

אז היו לי כמה סיטואציות מביחות בהקשר:

1. בוקר אחד יצאתי מהבית וראיתי את אבא  שלי כאילו כפול (הם ממש דומים) ולא ידעתי מה לומר, אז אמרתי בוקר טוב והמשכתי, אחרי שניה חזרתי הביתה לומר לאמא שלי משו, והוא עמד בכניסה לבית, ואני נכנסתי הביתה בריצה וקמעט נתקעתי בו.. ואז הוא שאל אותי בצחוק אם כבר החזירו אותי, אז עניתי איזה משו ועפתי משם מבוהלת... לא נעים בכללחושף שיניים

2. פעם צילמתי אותו מברך את חברה שלי וסינוורתי את העוזר שלו.

3. פעם נכנסתי הביתה אחרי הביה"ס ואמרתי שלום ולא ממש שמתי לב שהוא היה בסלון עם אבא שלי...

חזרתי מהחדר, ואז אמרתי לו שלום, ואבא שלי אומר: בואי 1 תאמרי לרב 2 שאת קבוע הולכת לשיעור שלו" חיוך גדול

קיצר היום הוא מכיר אותי, יודע תשם, הכול... 

אבל זה באמת זכות להיות קרובה אלו!

יצא ארוך!!!!!!!!!!!!

לא כזה קשור אבלביחד ננצח

בכיתה שלנו  המורה  מעמידה בנות שמדברות עכשיו היא לא רוצה להעמיד אותם במקום אז היא מעמידה אותם בקצוות אז היא הייתה ממש עצבנית מעמידה בנותכל שניה בסוף נגמרו לה הפינות אז היא שמה באמצע ואז היא קולטת שנגמר לה המקום אז היא כאילו טוב בנות אמממ הבת הבאה שתדבר אמממ תחליף את הבת הקודמת

פאדיחה אחתחבדניקית אחת

ילדה אחת הביאה לכיתה תמונה של המורה לפני החתונה (כאילו בלי כיסוי ראש), ובשיעור העברנו את התמונה הזאת  בין הבנות ואז המורה ביקשה מילדה אחת שתביא לה את התמונה (היא לא ידעה של מי זה) ופתאום היא רואה תמונה של עצמה... כולה התפדחהההמום

לא נעיםתמים

יש לי מראה די "ייחודי" בישוב שלנו. פאות, כיפה גדולה וכו'

אחרי תפילת שחרית של שבת (10 וחצי ככה) הלכתי למועדון נוער כי אמרו שיש קידוש לנוער. פתחתי את דלת המועדון לרווחה ולנגד עיני ראיתי כ15 בנות בתהליכי התעוררות מוקדמים פיז'מות שקשי"ם וכדו'. בקיצור- לא דתי בכלל! 

אוי מסכנות...הכל זה לטובה

ברור שקרהשלום דוד כהן
1
פאדיחה עם מורה מהאולפנאעד עלות השחר.

דיברתי עם חברה שלי על התיק של המורה ושהוא מכוער ומסתבר שהמורה הזאת קראה את השפתיים שלנו..בוכה/צוחק

חבר שליbest(י.י)YYLאחרונה
עשה בכיתה כזה חיקוי של זיופים בהבדלה, ואז הרב נכנס ולא הבין מה הלך שם ונתן כזה מבט של "מה עובר עליהם?"...
הקטע שהוא שהחבר שלי סיפר לי את זה ואז הוא כזה צועק בקול קולות: "ואז הרב ********* נכנס ו-"
ואנחנו שומעים כזה קול מאחורינו:" צריכים עזרה?!"
וקולטים שזה הוא...
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך