אני חייב לספר את הסיפור שלי ...
אני כבר לא יודע מה לעשות לאן לפנות עם להתגרש לא להתגרש כל הזמן בהתלבטויות ...
אני ואישתי מכירים כבר 7 שנים מאז שהכרנו נהיינו חברים , בזמן החברות תמיד היה סוג של קנאות אחד כלפי השני אבל היה לנו כל הזמן כיף מאוד ביחד ורצינו תמיד להיות אחד ליד השני זה ככה בקצרה ...כבר נשואים כמעט 3 שנים יש לנו ילד מקסים שבגללו התחתנו היא הייתה בהריון והחלטנו שאנחנו מתחתנים אנחנו זוג צעיר מאוד היא היום בת 20 ואני בן 23 ... התחילו בעיות עוד של אגו קנאות עוד שהיינו חברים מאז היא לא הייתה מסכימה לי לצאת עם חברים או לשבת איתם שזה משהו שמאוד מפריע לי היום אני נמצא במצוקה מחפש עם מי לדבר ומה לעשות עבר עליי החג בסוג של דיכאון כל היום אני היא והבן שלי בבית 3 4 ימים לא יוצאים הולכים לאכול ארוחה אצל ההורים שלי ולבקר את ההורים שלה ולא לאכול אצלה כי היא לא שומרת את פסח הם אוכלים חמץ .... עכשיו כבר כמה חודשים שאנחנו רבים ברמה של אנחנו כל פעם אומרים שאנחנו שונאים אחד את השני ומחר אנחנו ברבנות ויצא לי כמה פעמים בתקופה הזאת לא לישון בבית בגלל שכבר נמאס לי ואז היא אומרת שהיא תשתנה ומבטיחה לא לצעוק ולא לריב ( בגדול אישתי רבה עם אנשים בעבודה שלה רבה עם אמא שלה אבא שלה אחים שלה היא רבה עם כולם כל דבר קטן ישר נדלקת כשאנחנו מפתחים ריב היא ישר צועקת ומקללת אני לא יודע לצעוק וגם לא יודע לענות אז מחזיר פשוט בקללות מעצבנות ) אנחנו מקללים אחד את השני בצורה מוגזמת לא מתקרבים אחד לשני בכלל וגם שכשעושים ומתקרבים אז זה סתם כזה ולא משמעותי ... אני אוהב אותה מאוד לפחות ככה אני חושב ואני לא יודע כבר מה לעשות אני רוצה גם קצת חופש אני מרגיש חנוק באלי לצאת לטייל מבחינתי מסיבות טיולים לאמרות שאין לי עם מי ולא בא לי לצאת איתה .... היא מתנהגת אליי לא יפה ליד אנשים ותמיד עושה אותי קטן שאני אצל המשפחה שלה בארוחות שישי אני אוכל ויושב עם הראש בטלפון עד שהולכים אבא שלה תמיד יורד עליי בארוחות בקטע של צחוק כזה אבל תמיד אני נפגע ולא מראה אני בן אדם ששומר חלב ובשר והוא אוכל בשולחן בשר ושמסים ישר לוקח שוקולד ויושב בשולחן ואומר לי רוצה וכאלה ועם זה לא זה אז זה משהו אחר ...
אני כל היום עובד וקורע את עצמי מהשעה 9:00 10:00 בבוקר עד הלילה ואני בא רוצה שתכין לי לאכול היא אומרת אין לה כוח עד עכשיו עבדתי תכין אתה לך , רק שהיא צריכה כסף היא יודעת לבקש .. זה סיפור מאוד ארוך ומורכב יש לי בעייה שאני לא זוכר את הדברים הרעים שהיא עושה לי מכיוון שאני תמיד מנסה לשכוח ומעביר אותה ... אני לא יודע להתגרש או לא מה לעשות כי מצד אחד היא הייתה החברה הראשונה שלי והייתה לנו פרידה קטנה של חודשיים שהיינו חברים ומאוד כאב לי והיה לי קשה ואז הלכתי להתחנף אלייה והיא נכנסה להריון ואז התחתנו וזה הייתה תקופה טובה של אהבה והכל אבל הכל הלך ונהרס ... היא גם לא מסדרת עם אמא שלי היא כמו רכלנית כזאת אני שמעתי אותה כמה פעמים מלכלכת עליי עם גיסתי ומדברת על אמא שלי אבל הבלגתי לא אמרתי כלום ... היא מתעצבנת שאמא שלי לא עושה לה לייקים בפייסבוק ולאנשים אחרים היא עושה או שפשוט היא ילדה קטנה וצריכה להתבגר כמו שכולם אומרים ... שוב פעם שאני עוזב את הבית היא בבית בדכאון וקשה לה וכאלה אבל שאני חוזר הכל חוסר לקדמותו אותו יחס אותו הכל כאילו לא אכפת לה ממני אין לה חשק ליחסי מין ולכלום היינו ביחד אולי פעם אחת בחודש הזה ... חייב יעוץ בבקשה !!

תגובה נפלאה