שלום - לאורך הרבה שנים יש הרבה צירופי מקרים של חולאים רעים וגזירות רעות על המשפחה שלי וכאשר חשבתי על זה הגעתי למסקנה שאולי יש על המשפחה שלנו קללה, יש לציין שאנחנו משפחה שומרת מסורת ככל האפשר ולא עשינו רע לאף אחד אבל אחרי שראיתי שבאים על המשפחה שלנו הרבה צרות הגעתי למסקנה שרוב הסיכויים שישנה קללה על המשפחה שלנו ואסביר למה אני חושב ככה:
דודה שלי חלתה והיא נמצאת בטיפולי כימותרפיה פעמיים בשבוע, יש לנו שכנים רעים שעושים לנו רעש מעל הבית שלנו וכאשר ניסינו לדבר עימם שיפסיקו לעשות רעש הם לא הקשיבו לנו עד שנאלצנו להזמין להם משטרה והיחסים עימם נהרסו לחלוטין, אבא שלי עבר ניתוח לב ויש לו עוד בעיות רפואיות שמהם הוא סובל, אני עצמי לא מסתדר לאורך זמן רב במקומות תעסוקה, ועוד....
הסיפור מתחיל כך: המשפחה שלי מצד האבא עוד לפני שנולדתי היה לאבא שלי דודה שסבתא שלי הסתכסכה עימה והם רבו ואותה אישה כל הזמן קיללה את המשפחה שלנו בגלל אותו סכסוך וככל הנראה בגלל שאותה אישה קיללה את המשפחה שלנו אז עד היום המשפחה שלי סובלת מייסורים וחולאים רעים בגלל אותה קללה, אותה אישה נפטרה לפני מספר שנים אבל ככל הנראה הקללה נמשכת עד היום.
שאלתי היא - איך ניתן לזהות האם יש קללה על המשפחה שלנו ולהסיר אותה?
*