ושוב, המחשבות וההרגשה כאילו לא משנה מה, אני רחוקהשנזכה לשמוח
ומרגישה שאף אחד לא מבין אותי, לפעמים אני אומרת שהכל סבבה, אבל מבפנים אני בעצמי לא יודעת מה עובר עליי, ההרגשה של ה׳רחוק-קרוב׳ ושאני מצערת את אבא, חלילה .. וכל פעם אומרים לי , או יותר נכון מישהי אמרה לי שזה ״בקטנה״, או ״תשמחי כבר, תפסיקי להיות עצובה״, אבל אף אחד לא מבין שזה תהליך ולהגיד למישהו ״בקטנה״ בנוגע למשהו שהוא כל עולמו, זה לא עוזר, אפילו לא מעודד, רק גורם כביכול לחשוב שזה שטויות, אבל אני משתדלת להזכיר לעצמי שזה לא שטויות, זו האמת שלי ושאולי זה בסדר שאף אחד לא יודע איך להכיל את זה, ובאמת שאני רוצה שיהיה בן אדם שיכיל את זה, שלא יאמר בקטנה, שיבין ושלא ישפוט, שיעודד.. וגם כשאני רוצה להסביר למורה שלי, אני לא מצליחה.. מן הרגשה בלב שאי אפשר להסביר אותה במילים ולפעמים כשאני סתם יושבת וחושבת, אני מרגישה שהקב״ה יושב ממש לידי ומבין אותי בלי שאגיד מילה, ולפעמים ממש קשה לומר ולדבר ולשתף והכל ״מתבלגן״, אבל עדיין משהו שם מרגיע, מחזיק אותי חזק ונותן לי תקווה ואולי כל מה שקורה עכשיו, הדברים הלא ברורים, התחושה שאני לא יכולה לפרוק למישהו מה עובר עליי כי אולי זה קצת ׳עמוק׳, זה כדי שאשליך על ה׳? אתקרב אליו יותר, אסמוך עליו יותר? ושזה לטובה זה שאף אחד לא מבין אותי, ושאני מרגישה מתוסבכת בקשר לכך למרות שכשאני מדברת עם המורה שלי, היא אומרת לי שהיא מבינה אותי ושאני לא מתוסבכת.. אבל אולי רק איתה אני לא מרגישה כזו בקשר לעניין הזה, אבל עם השאר, אני בטוחה שאני סתם מתוסבכת או שיתייאשו ממני וזה די מתסכל ..
היי את!טיפה של אור
אם את רוצה את מוזמנת לאישי ,אני באמת מתכוונת לזה !
ותנסי באמץ לדבר עם ה' , את לא משליכה עליו כלום ואיץו את יכולה לדבר הכי פתוח ומבולגן , הוא רוצה שתדברי איתו !
תודה יקרה!❤️מעריכה מאוד!שנזכה לשמוח
אוהבת אותך המון!!תפוזי

קראתי את זה שתיי פעמים, וואו את ילדה כזאת מרגשת ועמוקה וממלאת לי את הכל...אני קוראת ו.. כאילו את מציפה לי דברים בחזרה.. כבשת אותי !!

אני מציעה לך לדבר עם ה' ופשוט לומר לו כל מה שאת מרגישה, לי אישית זה עוזר ופורק, לפעמים צריך עוד חברה שאת סומכת עליה ולהגיד לה גם.

אם קשה לך לדבר עם ה' תכתבי על דף. 

תנסי! את לא מבינה כמה קרוב תרגישי אח"כ..

בהצלחה אהובה!!

תודה רבה❤️שנזכה לשמוח
ובאמת כשאני מדברת איתו, אני מרגישה הקלה ב״ה, כאילו כל ה׳כאב׳ נעלם כלא היה, וזה מדהים, משהו בזה כל כך מרגיע ונותן כוחות להמשיך קדימה ולא לוותר, לאחוז חזק(;
לגבי חברה שלי, לא ראיתי אותה מאז שיצאנו לחופש וכפי שאמרתי, כשאני באה לומר את הדברים, אני לא מצליחה, לא יודעת פתאום איך לספר וכו׳, אבל כשאני מדברת עם ה׳ אני מרגישה שלא משנה כמה המילים ׳מתבלגנות׳ לי , הוא מבין אותי ויושב לידי קרוב (:
אני כותבת את זה ובוכה ואין לי מושג למה, באמת שלא(:
ותודה רבה לך, את מקסימה ומיוחדת ושמחה לשמוע שאת מזדהה איתי, זה משמח אותי לדעת שיש מישהי שמבינה על מה אני מדברת, שאת יכולה להבין אותי, אז תודה וזה לא מובן מאליו!❤️
נ.ב- אם תרצי, אוכל בלי נדר לכתוב בשיחה אישית או במסר קצת יותר בפירוט(:
תודה רבה אשמח מאווד!תפוזי

וואו. את באמת מדהימה שאת ככה מתמודדת יפה עם הבעיות שלך ולא זורקת את הכל ומתעצבנת

המון המון המון בהצלחה!! בוכה איתך ביחד!!

תודה מקסימה(:שנזכה לשמוח
מוזמנת לשלוח מסר או באישי(:שנזכה לשמוח
ומשתדלת, מנסה קצת, נופלים וקמים וזה חלק מכך, יהיה טוב בע״ה אמן (:
וואו נשמה... את פשוט מרגשת!לב סדוק

אני כותבת בדמעות שמוחזקות חזק בעינים כי אני באמצע הסלון....

מזדהה כל כך...

פשוט ניסחת את מה שאני מרגישה!

מוזמנת למסרחיבוק

אי... כמה שאני מבינה..

את פשוט נשמה!

אוויי אני פשוט מאוהבתתתת!!תפוזי

את כזאת חמודה.. אשמח לדבר באישי..

מדברת אלי? אם כן מוזמנת בשמחהלב סדוק

ואו.. את מדהימה..אוהבת לאפות...

הכל מאת ה'אחרונה
תודה ששיתפת!

צדיקה

יש מצבים שלא מבינים אותנו,הכל מסובך מבולגן,אף אחד לא מקשיב,אנחנו לבד לפעמים.
וזה קורה.. לכולנו..

אז בסדר זה קורה,אף אחד לא מושלם..
וטוב שכתבת את זה,יבואו ימים שתשמחי ממש ואז תקראי את מה שכתבת ותזכרי מה עברת עד לשם..

וזה יהיה לך טוב בע"ה..
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך