האם את בוחרת נכון??אנונימי (פותח)
את השמיניסטית האידאליסטית שהחלטת שאינך הולכת לצבא אבל רוצה לתרום בכל מקרה האם את בוחרת נכון....

בחודשים האחרונים אני גולש בכל האתרים והפורומים של שירות לאומי במטרה לעשות נפקות למקום שבו אני מעסיק כבר שנה שביעית 8 בנות.

אני רואה השנה מגמה מוזרה פתאום כולן מתאימות למרכזים להעמקת היהדות, כולן רוצות גרעינים תורניים. תרשו לי להגיד לכן לא כל אחת מתאימה לכל מקום!!!

כמו שלא כל בוגר ישיבה מתאים לישיבה גבוהה יש כאלה שמתאימים למכינה יש כאלה לשנת ישיבה אחת יש אחרים להסדר ויש (רחמנה ליצלן) כאלה שרק צבא רגיל מתאים להם.

המגמה עכשיו של רצון כנה ועז לעזרה בשמירה על יהדותה של המדינה גורם להרבה בנות לבקש רק את המדרשות, הגרעינים ודומיהם. כאשר לא כל אחת מתאימה לזה יכול להיות שאת מתאימה דווקא לגן ילדים רגיל או להדרכת טיולים וכו´
אל תחסמי את עצמך!!!

חישבי ואל תסגרי את כל האפשרויות האחרות.

(גילוי נאות: הכותב מנהל מקום שירות שלא מופיע בכתבה הזאת)

אם אותה אחת הולכת למקום הזה זה בגללshira123

שהיא חושבת שהיא מתאימה דווקא לגרעין תורני/מרכזים להעמקת יהדות וכו'.. חוצמיזה שאם המקום יחשוב שהיא לא מתאימה היא פשוט לא תתקבל לשם!

לפעמים...אנונימי (פותח)

לפעמים כאשר בת "נעולה" על נושא מסויים היא נרשמת לסיירות רבות ככל הניתן וכאשר היא מגלה שאינה מתאימה לנושא או שהנושא לא מתאים לה היא "תקועה" ללא סיירות אחרות.

בתור אחד שמראיין למעלה מעשרים בנות בשנה אני יכול להגיד ששמעתי את הכל כמעט "אני רוצה באיזור ירושלים לא ממש חשוב לי מה"  או בחורה שלא ממש מוצלחת בלימודים מבקשת "רק בתי ספר" וכו' וכו'

לכן אני אומר:

1. חישבי טוב טוב מה מתאים לך
  2. אל תיסחפי אחרי טרנדים
  3. פתחי לך מספר אפשרויות

בהצלחה

תהיה בטוח,ש...טימון!

בת שנרשמת לכל הסיירות מאותו תחום, בטוחה שזה מה שמתאים. זה אחרי בירור. לא ככה סתם.

נכון שיש את הבנות היוצאות דופן ששניה לפני ההרשמה עדין לא ידעו מה הסיירות שלהן, לא כי לא מצאו אלא כי לא התאמצו למצוא. אבל רוב הבנות לא כאלה.

אני יכולה לומר לך באופן אישי, שאני כן ממש רוצה גרעין תורני ומרגישה שזה ממש מתאים לי. וזה בכלל לא טרנד שאני הולכת אחריו- בכיתה שלי אני דיי בודדה בעניין הזה, רוב הבנות בגלל לא מתעניינות בתחום הזה.

מקווה שהובנתי.

קשה להתקבלשירו למלך

לגרעין תורני?

ושוב הניסיון האישי הרב מלמדאנונימי (פותח)אחרונה
הרבה בנות מגיעוצ לכל מיני מקומות ומשוכנעות שזה כיוונן ולא כך
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך