מי הולך לריקוד דגלים??????????מלך-אריות בראבק

יאאווו

באא לייי!!!!!!!!!

לא הולכתבלון הליום
מעורב..
היית פעם שם?הכל מאת ה'
מה הקשר??????א"י השלמה!!

גם ברחוב מעורב! זה אומר שלא תלכי ברחובבב? זה בכלל לא  קשור! חוץ מזה שמשתדלים כןן לשמור שמה על צניעות וכו....

מסכימה.א"י לעמ'י
יש הבדל בין ללכת ברחובאין כמו ה'

שזה נקרא בהלכה ליכא דרכא אחרינא לבין ללכת לאירוע שנמצאים בו עשרות בני נוער שפה כן יש דרכא אחרינא

משתדלים משתדלים אחוז נכבד רק מהבנות שמגיעות לשם הולכות עםכהנא צדק!

בגדים אשר אינם תואמים את  הדרישה ההלכתית המנימאלית.

וווא וואונלא נכוןווא"י לעמ'י
את לא ראית את כל הבנות. שנה שעברהכהנא צדק!

עשיתי דוכן אצל הבנות ואחוז נכבד ביותר הלך עם לבוש שלא תואם את ההלכה. (חצאית מעל הברך או שרוול קצר) רוב הזמן שהייתי שם הייתי מוכרך להסתכל על הרצפה.. חוץ מזה אני גשנים הייתי שם בערך 7 שנים וזאת המציאות שם מזרוחניקים הרוב.

סורי אבל חצאית שקצת מעל הברך וחולצה קצרה זה ממש לא מכלילא"י לעמ'י
זה קשה. אתה יודע?
לי אישית לא .. אבל זה קשה במיוחד שחיים בחברה כזו.
בטח שזה מכליל!אני העבד

מה הקשר שזה קשה?

ואם קשה לי לחיות אני יתאבד?

קשה, אז מתגברים.

אנחנו יהודים,

לא באנו רק כדי להנות בעוה"ז

שאלה קצת לא קשורהיאירוש

למה אתה מוכר באיזור של הבנות? וואלה זה לא נראה לי לעניין..

לכל מי שדיבר על המעורב...תורה ועבודה

גם אני חושבת שהרבה יותר טוב נפרד, אבל חלק מהדברים שנאמרו פה ממש קיצוניים ולא נכונים. אני יכולה להעיד על עצמי שאני דוסית, הולכת עם חצאיות ארוכות ועם שרוול שמכסה את המרפק והכל, אבל גם אם בחורה הולכת עם חצאית שהיא סנטימטר מעל הברך זו לא סיבה לכבוש את הפנים ברצפה ולא להסתכל עליה (להסתכל כמו שמתסכלים על כל אחד אחר, ברור). בנות זה לא חפצים, אוקיי? גם לנו יש רגשות, ותאמינו לי שזה קשה הרבה מהפעמים ללכת עם בגדים ארוכים וצנועים. בנים ששופטים בנות שהולכות עם לבוש טיפה לא צנוע זה פשוט לא בסדר. מאוד מאוד לא בסדר. זה כמו שאני אעמוד בכניסה לבית הכנסת ואבדוק כל אחד, כל יום, אם הוא התפלל שלוש תפילות והניח תפילין והולך עם ציצית. בגדים צנועים זה תהליך שדורש עבודה קשה, ולהימנע מכל בת עם חולצה טיפונת קצרה זה ממש לא פתרון. זה פשוט לא בסדר לשפוט, ויש סיבה לכך שה' יתברך ברא את העולם עם שני מינים.

לתורה ועבודהנשמה תועה
אם היית מבינה מה לבוש לא צנוע עושה לבנים (במיוחד בגיל ההתבגרות ) לא היית כותבת את מה שכתבת והיית מבינה שמי שמוריד את העיניים שלו הוא היחיד (ברור שזה הכללה ולא כל מי שמסתכל לא מכבד אבל ברור שמי שלא מסתכל הוא מכבד) שבאמת מכבד אתכן ודווקא משום שאתן לא חפצים הוא מעדיף לא "להחפיץ" אתכן וזה לא קשור לשפיטה הוא פשוט לא רוצה להכניס את עצמו לנסיון. ד"א לבוש צנוע זה הכי יפה וטבעי בתקווה להבנה
נשמה תועהתורה ועבודה

ברור שלבוש צנוע זה הכי יפה והכי מכבד! ברור שמי שמוריד את העינייים הוא מכבד! ברור ברור ברורר!! אני ממש מצטערת אם הדברים שלי הובנו בצורה לא נכונה, פשוט בחלק מהתגובות פה עלתה אווירה של 'בנות זה דבר בזוי, וכל מי שהולכת עם חצאית טיפונת קצרה בכלל לא ראויה להתייחסות והיא אפילו לא בנאדם'. ניסיתי להסביר כמה זה קשה ללכת צנוע, ושצריך לחשוב גם על זה.

זה בדיוק העניין.מה עשית היום?אחרונה
אף אחד לא מסביר לנו על הדברים האלה, וכל מה שאומרים זה שחזל היו גברים אז הם ידעו מה זה עושה לבנים אז שנקשיב להם ופשוט אסור.
וזה ממש קשה ויש לחץ חברתי ענקק (במיוחד כאלה שלא גדלות בישוב דוסי)

אבל חוץ מזה הריקודגלים הוא משו שבו אנחנו שמחים על ירושלים בכללי והוא לא שייך רק לזרם אחד מסוים בחברה הישראלית ולכן כולם יכולים לבוא. דתיים חילונים, כולם. וזה מאחד אותנו. אז אי אפשר לדרוש מהאלו שלא הולכות צנוע שלא יבואו...
לבנים יחסית יותר קל עם זה כי זה שונה אם בנים באים לבנות או בנות לבנים פשוט צריך לדעת את זה מראש ולשים לב לזה.
זה מה שאני לפחות חושבת...
תורה ועבודהדרשתי קרבתך!!!!

נשמה, זה לא עניין של להשפיל אותן או משו, זה פשוט כי אסורר להם!! אסור!! בן לא יכול להסתכל על אישה לא צנועה, נקודה! וזה שהחצאית שלהן אפילו ס"מ מעל הברך זה לא פסדר, הקב"ה קבע גבול מסוים ולפיו הולכים. זה כמו שבשבת את תדליקי תאור רק לשניה, ניראלך הגיוני? זה בול אותו דבר! פשוט עצוב שהפכו אתזה היום לדבר שהוא בגדר המלצה!

וזה שהם לא מסתכלים, לדעתי, זה הכי מכבד תבנות שיש. הם אומרים- הגוף שלכן קדוש וטהור, הוא בשביל הבעלים שלכן לעתיד. לא בשבילנו. שבנות שהולכות לא צנוע יגידו תודה לבנים שלא מסתכלים עליהם.

שתיקה רועמת..יאירוש
צודקכהנא צדק!
א. היה שם רק מישהו אחד בדוכן אז החכתי לעזור לו. מלכתחילה אפשר לעשות את זה (למרות זאת אני לא רוצה באופן כללי ללכת לדוכן באיזור בנות).
ב. היו שם שני דוכנים אחד מול השני.בהתחלה זה היה באיזור של הבנים ואז אחרי שהבנים התחילו ללכת הבנות הגיעו, אז נשארנו גם בשביל למכור להם.
ואי אני כ"כ מחכה לווווו (: איזה שמח וכיף שם(: חוזרים באורותתאוהבת לאפות...

אניייייעד עלות השחר.

יאאאא זה שיא הכיייףףףףחיוך

לא הולך זה סתם לאומנות זולהמאיר.
ועכשיו בעברית בבקשה...א"י השלמה!!

בפשטות, יש שם מפגן כוח ועליונות על ערביםמאיר.

יום ירושלים הפך בשנים האחרונות בייחוד בריקודגלים מיום של גאווה לאומית ללאומנות זולה, מה זה אומר?

מיום בו אנו מודים על זה שירושלים שלנו, אנחנו עסוקים בלספר לכל תושביי ירושלים מי הפסיד בקרב.

הולכים דרך הרובע המוסלמי ושרים שירי נקמנות ותאוות דם, שירים מבזים את הגרים במקום כמו מוחמד מת דופקים על דלתות ומנסים להתסיס ערבים. אני נגד זה, אני לא מצליח להבין את הסברא לעשות את זה ולכן אני לא הולך לריקודגלים.

זה תלוי בבן אדם.. שהאולפנה שלי עוברת שם אין שירים כאלהלא נשברים!
ולכן לא הרגשנו כזו הרגשה
וגם אם תישאר בבית זה לא ישתנה.. תנסה לשנות!
נשמה - הגיוני שמתי שעוברים בשער שכם מקום שהין שםבלאגאניס'ט

כל כך הרבה פיגועים ומפגעים 

שישירו שירי נקמה 

וגם שעוברים ליד איפה שיצאו מלחבלים

גן שם נשיר

ואין שום בעיה עם זה!!!

אתה איבדת את הצפון לגמריי.מישהי=)
יש הגיון. הוא לא חייב למצוא חןמשתדלת יותר

ככה לפחות הוא חושב וככה את

למה לפסול

למה לפסול? כי זה משהו לא בסדר בראשמישהי=)
^^ כתבת יפהמשתדלת יותר

לא יודעת מה לעושת...לא נשברים!
מפריעה לי מאוד בריקודגלים הבנים בנות
כן גם לייהודיה בנשמה

שנה שעברה היה שם ממש צפוף עד שהגעתי למצב שכולם מסביבי היו בנים ונימחצ'תי כולי. זה היה סיוט! חוץ מזה שזה לא ראוי בכלל שזה מעורב..

אניייי ברורררר!!!!א"י לעמ'י
הנה מתחיל לו עוד שרשור ענק..יאירוש

בכל מקרה - אני הולך

^אהבת ישראל!!

למרות שמתישהו אחרי הסתכלות חלקית בכל שרשור אין לי כוח להסתכל עוד

אלה שלא הולכות בגלל שזה מעורב הכל מאת ה'
תקשיבו,אין לי מושג על מה אתן מדברות.
מעורב מבחינת מה מתי ? יכולות לתת דוגמאות ?

בתור אחת שחשוב לה מאוד שיהיה נפרד,ושנה שעברה התלבטתי מלא אם ללכת.. (אפשר לראות שרשורים מפה)
הייתי שם,והייתי רק בצד של הבנות שמרו על צניעות שם,כולל בנות מרעיה שחסמו את המעבר.
איפה שהיה צפיפות פשוט חיכיתי שכולם ילכו.

אפילו בקושי היה צפיפות,לא יודעת מה איתכן אני הייתי מאחור בסוף של הצעדה.ולא היה שם בעיות צניעות.
^^^^^^^מסכימה ממש.בוערת לא"י!!!
אם נמצאים בצד של הבנות אין כל כך הרבה סיכויים שתפגשו בנים. גם מי שבא לריקודגלים בדרך כלל רוצה לשמור על צניעות. יש בנות מאולפנת רעיה שחוסמות ומשגיחים שלא יתערבב בנים בנות. הריקודגלים זה משהו מטורף ממש כדאי לכולם לבוא!!! עוצמות של עם ישראל, מדהים!!
לא, בתכלס.. זה תלוי באווריה של האנשים סביביךלא נשברים!
ולצערי חברות שלי חיפשו בנים בכל נפשן
אוי.בוערת לא"י!!!
זה כבר משהו אחר שתלוי בבני אדם. תלכי עם חברות אחרות שלא זה מה שמעניין אותן, או שתנסי לגרום להן לא לרדוף אחרי בנים. בתכלס חבל לא ללכת למשהו מדהים ועוצמתי כל כך רק בגלל זה. כמובן שזה משפיע והורס בטירוף, אז תנסי למצוא פתרונות. סומכת עלייך
תקשיבי,הכל מאת ה'
קודם,מסכימה עם מה שבוערת לא״י כתבה לך!! בטוח תמצאי בת אחת שכן תהיה איתך ,תנסי לראות אפילו מהשכבה..

מבינה,באמת.

אז זה לא היה קשור בכללי אלא למשהו ספציפי.
ואת יכולה להיות איתי בכייף!!
חברות שלי זה לא מעניין אותן אז לא יבואו,
וחברה אחת תבוא איתי(ב״ה לא מובן מאליו בכלל)אבל היא לא תרקוד.. למרות שניסיתי.
והבנות האחרות ילכו לבנים.כמו שנה שעברה..

אבל מה שלמדתי מכל זה;
1.שלפעמים אין מה לעשות,יש סיטואציות בחיים שלא תמיד תלויות בנו,אני לא בחרתי את זה שהן לא ירצו לבוא ואז ארקוד לבד..אני באמת שמחה שאלו החברות למרות שקשה לפעמים.. ואולי שאני קצת לבד בדברים כאלו .. למרות שיכלתי להנות יותר איתן וחבל שהן לא באות.. חברות גם אם זו אחת, וזה לא מובן מאילן בכלל,שיש לי חברות למרות שקצת קשה לי ואולי קצת מתסכל? וגם קצת עצוב לי לפעמים..
ו2.בגלל שחברות שלי לא באות,או משהו אחר,למה שזה יבטל את הרצונות שלי?
אני באה לרקוד ולשמוח. וזה כייף.
אם אני אהיה תלויה רק בהן.אז זה לא יעזור לי בשום דבר.היום הייתי בהרקדה שהגרעין עשו(הייה כייף בטרווף! )אני ממש אוהבת הרקדות! ) ולא הכרתי אף אחת רק 2 מדריכות,לא הכרתי אישית.. לפעמים צריך להנות למרות הכל,מקסימום בהתחלה מרגישים קצת בושה מקום לא מוכר,מסכימה שחוששים,בהתחלה אבל אחרי זה כבר לא,ובריקוד דגלים כולן רוקדות עם כולן.. אז מצטרפים.

וואו למה אתםם ככ נגד חברה מעורבת?! תלוי בבן אדם!!!!א"י לעמ'י
פשוט כי ההלכה נגד חברה מעורבתדרשתי קרבתך!!!!

והלכה זה לא עניין של אופי מסויים, זה שייך לכולם!

לא הולכתאקונה מטטה

אין סיכוי שאמא שלי תסכים לי כל עוד אני בקושי מכירה את ירושליים...

מושבניקים!!!!!!

מחרניקים!!!!!

באה אחד הדברים המהממים! הולכים פשוט רק בצד של הבנות ולא באי לעם ישראל

במקומות צפופים ואין בעיהחיוך גדול

חברים יקריםאין כמו ה'

מנסיום של למעלה מעשר שנים אם מתחילים ללכת מהעיריה ולא מהיכל שלמה והולכים במרכז הכביש ולא בצדדים הסיכויין לראות בנות באזור הבנים שואפים לכמעט אפס ב

ווואי למהה ככ לא רוצים לראןת בניםםםא"י לעמ'י
כי יש כאלה ששומרים עיינים...לב סדוק

בנווות????א"י לעמ'י
אה אופס, עכשיו ראיתי שכתבת למה לא רוצים לראות בניםלב סדוק

ולא בנות

אמ.. אולי לא רוצות שהבנים יראו אותם?

אלה מהמחמירות ממש!!א"י לעמ'י
חחח אולילב סדוק

אם הולך זה רק בשביל להקים דוכןכהנא צדק!

סתם ככה לא נוטל חלק במשהו של מזרוחניקים

חחחחחחחחחחאקונה מטטה

תקיםם דוכןן של כהנאא! תמכור צמידים, מחפשת צמיד כזה שנההא"י לעמ'י
לי יש לצמיד כזה... הוא שחור צהוב! וקונים אותו בדוכן של להבה!א"י השלמה!!

ואם כבר אני באה זה גם רק בשביל הדוכן...

^^^^^^^^^^^^^^^עד עלות השחר.

תקימו דוכןןןןן

מתי זה? אני רוצהההההההההההההההההנפש חיה.

ביום ירושלים!!א"י השלמהה

אני רוצה שתעשו מפגש ונראה אותכןם!! טוב?נפש חיה.

אני לא יודע אני פשוט לא מצליח להבין מה עובר עלהבנות שהולכותנשמה תועה
משער שכם ביחד עם הבנים מה נדפק ? הרי ברור שיהיה שם לחוץ..
אם אנלא טועה זה נפרד..א"י השלמהה

אם אני זוכרת נכון אז בשער שכם הבנים עוברים והבנות איפשהו אחר לא זוכרת איפה..

נכון הבעיה שיש בנות שחייבותנשמה תועה
לעבור בשער שכם ביחד עם הבנים... הן לא מכבדות לא אותנו ולא את עצמן
גם ברחוב הולכים בנים ובנות ביחדתורה ועבודה

ברור שעדיף שזה יהיה נפרד, אבל גם אם יש מסלול מעורב (לא בסדר) הפתרון הוא לא להגיד "בעיה של הבנות, הן צריכות להיות צנועות, שייכבדו את עצמן ויילכו עם ראש ברצפה או שבכלל לא יבואו לריקודגלים"

לתורה ועבודה אני לא יודע אם אי פעם היית בריקוד דגליםנשמה תועה
אבל אני כבר ארבע שנים מגיע סורי שאני מתפזם אבל כל מי שהיה אי פעם בריקוד דגלים בשער שכם יודע שצפוף שם ברמות הזויות(הדוגמא של רחוב פשוט לא קשורה) בחיים לא היתי נותן לאחותי לעבור שם בלי קשר לדת. יש לבנות מסלול ולבנים מסלול לא אמרתי שבנות לא צריכות לבוא פשוט יבואו וילכו במסלול שלהן ולגבי הורדת עיניים אני חושב שדוקא בנים צריכים להוריד עיניים ולא בנות
תקשיב,יאירוש

לא כל עם ישראל נמצא בפורומים של ערוץ שבע. לא כולם חרדלניקים. תהיה מודע לזה שיש אנשים שנמצאים במקום שונה ממך.

מודע לזה. איך זה קשור לעצם הביקורת?נשמה תועה
יש לך טיעון עניני מעבר לזה שאני "חרדלניק"?
לא יורד עליך,יאירוש

ממש לא, זה לא הנקודה. לבוא ולהטיף זה לא הדבר הכי יפה לפי דעתי.

אוקיי קיבלתי, לא כתבתי ממקום של התנשאותנשמה תועה
מתנצל אם נשמעתי כזה לילה אור (:
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך