צריכה עזרה.... דחוף...........אנונימי (פותח)

יש לי קשרים עם בנים וההרוים שלי לא יודעים על זה.. לא סיפרתי כי בהתחלה זה סתם התחיל ואחרי זה זה נהיה רציני ופחדתי מהתגובה שלהם{יגיבלו אותי עם המחשב יבדיקו אותי בפלא ומה לא יעשו..}ואתמול מישהו שמכיר את ההורים שלי ראה אותי איתם ואני לא יודעת מה לעשות..

לספר להורים שלי?{ולקחת בחשבון שהם לא יבינו אותי ויכעסו עליי ויגבלו אותי בפלא במחשב ולא יתנו לי ללכת לכל מקום וסתם אני ירגיש רע או..

לא לספר ולקחת בחשבון שיש סיכוי גבוה שהמכר הזה יספר להם...

מה ההיתים עושים במקומי????????????.....

בבקשה תענו זה יעזור לי מאוווווווד...

*ההוריםאנונימי (פותח)
בהתחלה אמא שלי לא ידעה שאני מתכתבתמופי=]]

בס"ד

עם בנים וחשבתי שאם היא תדע היא תתעצבן וזה..אבל שהיא ידעה היא אמרה בסדרררר

אבל אל תגזימי.. וזהווו

אוקייב.ש.

אז לדעתי, אל תגידי שום דבר לאף אחד.

אבל מה שכן, כדאי להנמיך פרופיל...

כשאחרים מתחילים לדעת זה כבר סימן שחצית את הקוים האדומים...

וב.ש....תהילה=)=)!!!

אתה חרטטן....

אסור ליעץ דברים כאלה....ועצוב אם אתה מייעץ אתזה לעצמך....הדבר הכי גדול שההורים רוצים ממך זה את האמון...שהם ידעו מה אתה עושה......גם אם הם לא אוהבים את זה שלפחות ידעו...

...להבת-כוח

שאלה טובה.

תראי אני אומרת לך שתמיד כדאי להגיד את האמת. אפילו נגיד שבנים זה לא רע, ושזה לא משפיע עליך מבחינה לימודית, דתית וכו'. זה רע בגלל שזה גורם לך לא לשתף את ההורים שלך- שימי לב.

תספרי להם, תנסי שיבינו את הצד שלך- למה את עושה את זה, וממש חשוב- תחשבי לפני, תשטחי בראש שלך הכל. וגם תנסי באמת לפתוח את עצמך להבין אותם. תנסי גם לדבר! כי אם תתחילו לריב זה לא יעזור בכלום- את תעשי את ההשתדלות שלך לדבר, כדי שהם לא מיד יגידו לא ויקחו לך ת'פל והמחשב- סתם חבל, עוד מריבה מלאת תסכול, ותעצרי אותם אם את רואה שהם עומדים לצעוק, תסבירי להם שככה לא תגיעו לשום פיתרון.. לסיכום: תעשי את ההשתדלות שלך לדבר ולהקשיב, ותקווי שגם הם יעשו- כי זה חשוב באותה מידה.

ובאמת ממש חשוב שתספרי להם, זה ימנע המון מריבות ואי נעימויות.

חשיבה נעימה!

אממ..תהילה=)=)!!!

עזבי אותך בנים את לא צריכה את זה סתאם מביאי צרות ועד בכלל כשההורים שלך לא מסכימים לא חבל עליך תעשי טובה לעצמך ותעזבי את זה....

מניסיון....זה הכל חרטה אחת גדולה...

בנים בגיל הזה סתם דבילים...מה יעשה לך טוב?!טוב...נכון...זה עושה לפעמים טוב אבל סתם מביא רע בהמשך...

ואת חייבת להורים שלך הכל...אל תעשי דברים בלי שהם יודעים...תעשי מה שבא לך אבל שידעו מה את עושה....

אוקיי, הבנתיב.ש.

לכל מי שלא הבינ/ה אותי נכון אז דעתי מתחלקת לשנייים.

א. תשתף ותספר את זה להורים ואף תשמע את חוות דעתם בעניין. יש להם הרבה ניסיון חיים.

ב. אם מתחילות להגיע שמועות שליליות מאנשים חברים וכו' רק אז זה כבר אומר שהגיע הזמן להוריד את הרף בינך לבין חבר/ה שלך.

נ.ב. המלצה שלי, לא להגיע לשלב ב' בכלל...

די ברור שכדי לספר..הרועה
למרות שאני בטוח שאני לא הייתי מספר.
אני אישית לא הייתי מספרתתת...~H.L~

כי אני פשוט לא כזאת שתספר להורים שלה מה אני עושה.......

אבל לא יודעת מה תעשי בכולופן בהצלחה ......

משו חשובאנונימי (פותח)

אם את מספרת קחי בחשבון זהם יכעסו מאוד(אולי אבל רובם כן) אבל עם הם יגידו לך מה את עושה עם בנים רק  תגידי להם מה שאת חושבת על העניין  ואם לא מסכימים ההורים לא חיבים לדעת הכל ונ.ב. גם לי זה קרה מניסיון....

אמא שלי יודעת והיא לא כועסת עליי!מוריה!!
אני לא הייתי מספרת..!גייטל רייזל

במיוחד שאני לא מספרת להורי היקרים על הכל...ומניסיון, זה לא עוזר לספר להורים. הם יכעסו ואת תהי סתם אנטי.

תדברי עם בנים, סבבה. תשדלי בנורמלי. ולאט לאט זה יבוא לך שתביני שזה לא טוב. את לא צריכה להילחץ..

סליחה, אבל אני לא מסכים..אחד מאלף

בס"ד.

אני ל"י באיזה גיל את נמצאת, ואיזה קשר יש לך עם ההורים שלך.

תכל'ס- אחד האסונות הכי גדולים שיכולים לקרות לבנאדם זה שאין לו עם מי להתייעץ. ואם כל הכבוד לחבר'ה פה בפורום- מעטים מאוד נותנים עצות נורמליות. לרוב יש עצות שלא עוזרות ולפעמים מזיקות...

ובלי קשר- המשפחה שלך זה הקשר הכי חשוב בשבילך. כל פסיכולוג מתחיל יכול לזהות הרבה מאוד בעיות של אנשים בזה שלא היה להם קשר עם הוריהם...

איך לספר? אני לא יודע מה בדיוק המקרה כאן. אבל אם את חושבת שהם יכעסו, תפרקי את "גוש האבן" לחתיכות חצץ קטנות... תספרי להם  שלב אחרי שלב, לאט לאט, ככה הם לא יילחצו.

ולגיטל רייזל- זה שהם יכעסו זה לא סיבה לא לספר. זה אומר שצריך לספר בצורה חכמה...

מי שרוצה הסברים, פירוט ועצות תכל'ס- במסר"ש...

ב"הצלחה!

תספרי..עדודה
יותר טוב שהם ישמעו את זה ממך מאשר מאותו מכר.!(מנסיון של חברה..)
תספרי להםרשף

כדאי שתספרי להם ומקסימום אם הם יכעסו תגידי להם שלא יתערבו לך בחיים הפרטיים

נכון הם הורים שלך אבל זה לא אומר כלום

אני חושבת-אנדרלמוסיה

שכדאי שתספרי להם.

תמיד אומרים שלשקר אין רגליים? זה נכון- אם לא תספרי זה יתפוצץ מתישהוא, אי אפשר להסתיר סודות מההורים.

נניח שהם יכעסו, וינקטו בצעדים חריפים, זה לא יכול להחזיק מעמד והם יתרככו מתישהוא.. אי אפשר לעבוד בכח עם ילדים גדולים..

לדעתי תגידי...אם הם יגלו את זה ממישו אחר הם בטוח[:HoDi
יכעסו..זה מה שאני עשיתי..וההורים שלי לא אמרו לי כלום, למרות שחשבתי שכע..
אני מסכימה-כדאי לספרננסי
קודם כל, זה שאת בכלל חושבת לספר להם מראה שאת מעריכה את הקשר שלך אתם.  כנראה שבדרך כלל אתם מדברים על דברים.  תחשבי מה עלול לקרות לקשר אם יהיו יותר מידי סודות.  ככל שיעבור הזמן הסוד יגדל והנתק ביניכם גם יגדל.  אני גם תוהה-אולי את מרגישה שנכנסת כמו שאומרים קצת "מעל הראש" ואת רוצה שמישהוא יעזור לך לצאת מזה?  לפעמים מתבגרים רוצים שההורים יגידו לא כי זה קשה לעשות את זה לבד.
כ"כ מסכימה עם אחד מאלף!!שבלול
בס"ד

תקשיב אין מצב שאתה לא מספרת להם אני לא כל יודעת כמה את מספרת להורים שלך דברים אבל ככה להסתיר דבר כזה זה לא טוב... אם את יודעת שיש אחד מההורים שלך שיותר נוטה לכעוס אז דברי עם השני עצם העובדה שאחד ההורים ידע יגרום לך להרגיש יותר טוב. ולא! ממש לא כל ההורים כועסים על זה, אני חושבת שזה משהו (אני לא רוצה להכליל) אבל שרוב הנוער עובר ויישר כח למי שלא.
אני מלכתחילה לא הייתי נכנסת לזה, לפי מה שאת מתארת את יוצאת איתם... אני יודעת שזו לא כ"כ הנק' פה אבל אני אומרת לך מנסיון לצערי שכדאי לך מאוד לצאת מזה ועכשיו כי אם את כבר נכנסת אז מאוד קשה לצאת אח"כ וגם אם יצאת אז הרבה יותר זמין לך לדבר עם בנים אחרים.
רק שתדעי שגם אם ההורים שלך יכעסו אז זה רק לטובתך אני בטוחה בזה את צריכה לסמוך עליהם שהם רק מנסים לעשות לך טוב.

בהצלחה רבה...
אולי תצאי אפילו מופתעת?!?אנונימי (פותח)

תספרי את לא יכולה לדעת מה ההורים שלך יגידו בסופו של דבר..

מה ש-"שבלול" רשם: "אם את יודעת שיש אחד מההורים שלך שיותר נוטה לכעוס אז דברי עם השני עצם העובדה שאחד ההורים ידע יגרום לך להרגיש יותר טוב".

זה הכי נכון! אפילו אותי זה היה מצליח לשכנע...חח

להסתיר מההורים?שכונדי

אני לא חושב שיש מה להסתיר מההורים אם זה מה שאת או אתה עושיים ואתם חושביים שזה הדבר הנכון אז למה לכם להסתיר את זה, אלא ההפך יהיה לכם עם מי להתייעץ אנשיים שקצת יותר מנוסים בעניין (ההורים שלכם)..

וחוץ מזה לא כל דיבור עם בת צריך להגיד להורים (כאילו מה) רק עם זה יותר רציני יש יותר עניין לספר להורים שלך.. בהצלחה!!

יש לזה כמה צדדים..הירהורי הלב

בתור התחלה הם ההורים שלך ואת חייבת להם הכול, את כל חייך, לא יהיה פייר לשקר להם
(גם אם זה לא הגיע עדין לשקר, אלא רק לחור אמת זה עוד יגיע) אין לך ברירה, תספרי...
אבל-- אני מבינה אותך לגמרי, יש לי אותה בעיה לאו דקוא בנושא הזה, אלא אם נושאים אחרים שאני לא רוצה שהם ידעו)
בגלל זה אני לא יכולה להגיד לך פשוט תספרי... אני חושבת שדבר ראשון תלוי עד איפה זה הגיע...
  אם זה בקטנה את לא חייבת לספר, אני לא מספרת להורים שלי שום דבר פרטי,חיה את החיים שלי בשקט...
אבל אם זה הופך לדבר משמעותי, אז זה כבר משהו אחר!
נראה לי שבמקרה שלך באמת חד משמעי תספרי, כשזה משהו רצתיני באיזה שהוא שלב ההורים ידעו...
אז עדיף שזה יהיה מימך, מאשר מהמכר, זה יגרום חוץ מהבעיה העכשוית גם לבעיה של חוסר אמון מוחלט!

תראי...r.u המחודש

אני חושב שכדאי יותר אם יש סיכוי גבוה שהוא יספר להם שתספרי להם

ועם כל החוסר נעימות שבדבר

כי תחשבי שהוא יספר להם אז זה ישמע להם הרבה יותר גרוע ולעומת זאת אם את תספרי

להם אז אני בטוח שיתייחסו למה שאמרת ואולי יקבלו בהבנה או ינסו לעזור וברור שכדאי

שאת תספרי מאשר שמישהו אחר יספר

בהצלחה.

ל(ב.ר)אנונימי (פותח)אחרונה
תגידי להם את הכל ואת האמת לא שווה לך שהם ידעו על זה, כי בסוף איכשהו תמיד הם ידעו אז שווה לך להגיד להם אבל תעשי מה שבא לך
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך