צריכה עזרה ..שנזכה לשמוח
עוברת עליי תקופה שבה אני לא יודעת מה בדיוק עובר עליי.. גם כשאנשים מציעים את עזרתם, אני מרגישה שזה רק כדי ״להיפטר״, כאילו שהם מבטיחים ואז יעזבו או שאני חושהת שהם יתייאשו ממני בנקודה מסויימת ןיש באמת דברים שלא ברורים אפילו לי וזה מתסכל.. אולי ממקרה עבר שקרה לי, זה גרם לי לחשוב ו״להאמין״ בכך שכולם יתייאשו ממני או מתייאשים ..
וזה קשה , קשה לי לשמור הכל בלב, למרות שאני משכנעת את עצמי שזה הכי טוב כדע לא לצער אף אחד ( כי ראיתי בעבר שזה מצער ולא נעים לי לצער את האחים שלי)
וגם כשאני עם חברות, אני מרגישה שאף אחד לא מבין אותי, לא מצליחה להסביר לאף אחד מה עובר עליי.. לא יודעת מה לעשות כבר.. רוצה שיהיה לי מישהו לפרוק, בן אדם אבל בינתיים אני שומרת הכל ובפעמים שכבא אני עומדת ״להתפוצץ״ אני מדברת עם ה׳ והוא באמת היחיד שמרגיע אותי..
וניסיתי לאט לאט לפרוק, לנסות קצת, מה רע לחלוק? אבל הרגשתי שלא ממש מקשיבים לי, כלומר כן, אבל זה עבר והרגשתי כאילו זה לא עזר,. והתחום של זה יותר מתקשר לעולם הרוחני, ואין לי עם מי לדבר על העניינים האלה, ובשנים האלו אומרים שהכי צריך לטפח קשרים עם חברןת, אבל אני מרגישה שאני לא יכולה לפרוק על זה וגם כשאני באה לספר, כאילו ״נבלעות״ לי המילים ואני לא מצליחה לספר..
מה אפשר לעשות?אשמח לעצות
אענה לך עוד מעטא"י לעמ'י
^^^ גם אני בלי נדרלב סדוק

בינתיים חיבוק

את יכולה לכתוב~עלמה~

כל מה שעובר עליך.זה ממש עוזר..או להתיעץ אם מישו שגדול ממך

יש אנשים שלפרוק כאן עוזר להםחוני המעגל פינות

מנסה לעזור לךאני כאן בשבילך

הייי , זה ממש טוב שאת מודעת לזה, הייתה לי תקופה שגם לי לא היה מישהו שיקשיב ורק אחרי שעברתי אתזה ראיתי מה היה המצב שלי, המצב שלך באמת לא נשמע יותר מידי מלבלב אבל אם אתר רוצה לשפר אותו את צריכה לעשות בשביל זה משהו, קודם כל זה נשמע שיש לך חברות רק שהן לא מצליחות להקשיב לך, תחשבי למה, את משעממת? חופרת? תנסי לשנות את הגישה תסתכלי על המצב שלך מהצד ותחשבי איזה אחת מהחברות שלך יכולה לעזור לך להתמודד, אני ממש מקווה שזה יעזור. בגיל ההתבגרות כולנו חייבים אוזן קשבת ואסור לך לוותר עלזה... בהצלחה!

יקרה.בוערת לא"י!!!
דבר ראשון, חיבוק ענקי!!!
לגבי מישהו לפרוק- תנסי עוד פעם לדבר עם חברה, תפני לחברה קרובה שאת מרגישה בנח איתה. תדעי לך שיש בנות שמובכות אם פורקים עליהן דברים כאלו, ויש גם בנות שרק שמחות כמה שיותר לעזור ולשמח. מניסיון
אם לא עוזר תפני למחנכת, יועצת בבית הספק שלך או כל איש חינוך אחר שאת מכירה. זה גם יותר יעזור עם זה יותר בקטע הרוחני, כי הם יותר מבוגרים, יש להם יותר ניסיון והם חוו דברים בחיים שלהם. אבל רק אם באמת את מרגישה בנח, כי הכי חשוב פה זו ההרגשה שלך.
ועוד הצעה- יש הורים. הם אוהבים אותך הכי הכי שבעולם. תדעי לך שאבא ואמא אוהבים עד אין קץ את הילדים שלהם, ורק רוצים לעזור. תנסי. יכול להיות שתופתעי עד כמה הם יבינו אותך וינסו לעזור. וכנ"ל שהם יותר מבוגרים עם יותר ניסיון
לגבי הקושי לדבר ולפרוק- אפשר קודם לכתוב. אפשר בדפים, אפשר במחשב, משהו שיהיה רק שלך ורק את תוכלי לקרוא. אחרי זה אפשר לקרוא מחדש, לעשות סדר במחשבות, ואם את רוצה לדבר אז לחשוב מה היית רוצה לספר ומה לא. ישמצב שזה גם יקל עלייך בלב.
וקשרים עם חברות לא חייבים להיות בהקשר לזה. היה לי משהו שהעיק עלי, ויש חברות שסיפרתי להם ופרקתי ויש כאלו שלא. וכולן חברות טובות שלי. תנסי עם הבנות שהכי נח לך לידם, שאת מרגישה לידן הכי אמיתית והכי את.
בהצלחה נשמה!!!
תראיבמחשבה
עבר עריכה על ידי במחשבה בתאריך ו' באייר תשע"ז 22:08
עבר עריכה על ידי במחשבה בתאריך ו' באייר תשע"ז 22:07

את חייבת לשתף.

פני להורים שלך, למרות שאולי נראה לך שהם אינם מבינים, ספרי להם את מה שעובר עלייך.

ומה שכתבת:"קשה לי לשמור הכל בלב, למרות שאני משכנעת את עצמי שזה הכי טוב כדע לא לצער אף אחד"

זו מחשבה שגויה...אל תחששי.

המחשבה שלך שאנשים מציעים את עזרתם רק כדי להיפטר, כלשונך, זו גם מחשבה שגויה.

בהצלחה.

נשמה אהובה.לב סדוק

מבינה אותך מאוד. מאוד.

אז שתדעי שלא כולם כואבים מלשמוע ולהקשיב לאחרים.

לי היתה תקופה שאם לא הייתי מידי פעם מקשיבה לאנשים הייתי ממש נשברת. העולם שלנו בנוי ככה שיש אנשים שיותר אוהבים להקשיב, ויש כאלה שזה מכאיב להם.

תנסי למצוא את הראשונים.

וחוץ מזה, אם אנשים מציעים לך עזרה- מותר להעזר. הם הציעו, אפילו אם יכאב להם- הם חשבו על זה מראש.

יש רגעים שאת צריכה לחשוב על עצמך הרבה יותר מעל אחרים.

ולדבר עם ה' זה הכי טוב בעולם! אבל נראה לי שלא כדאי שזה יהיה במקום אנשים..

ואני מכירה את ההרגשה שנבלעות המילים.. היה לי ממש לאחרונה שהיה לי ממש קשה עם משו ובאתי כזה לספר לחברה, וכשסיפרתי לה זה היה נשמע ממש שטותי... ובשניה הראשונה הרגשתי ממש מגוכחת.

ואז אמרתי לעצמי: שתחשוב עלי מה שהיא רוצה. אני לא משתפת בשביל שהיא תעזור לי, אני משתפת בשביל להקל על עצמי!

ולכן לא איכפת לי מה הצד השני חושב, מה הצד השני יגיד- אני משתפת בשביל עצמי בלבד!

ובאמת מה שהיא אמרה עזר לי ממש טיפה. אבל זה בכלל לא משנה, אני שיתפתי בשביל עצמי!

אז קיצר, בקשר למילים שנבלעות- אני ראיתי שהרבה פעמים יותר קל לי להביע את עצמי בכתב. שיותר קל לי להתכתב עם חברה על הקשיים שלי מאשר לדבר. אולי גם לך זה יעזור.

ואולי כדאי לשתף מישהו מבוגר? שאולי יבין יותר? כמו ש@בוערת לא"י!!! כתבה..

ודבר אחרון- אמא שלי פעם אמרה לי שכל החיים היא רצתה חברת נפש כזאת, אחת שאפשר לספר לה הכל, ואף פעם לא היה לה. עד החתונה. היא אמרה לי שזה קורה להמון אנשים ואין מה לחשוש, זה חלק מהמציאות וזה חלק גדול ממה שגורם לנו לרצות להתחתן..אז בינתיים לדעתי אפשר לשתף, אבל לא להבהל אם לא מוצאים את הבנאדם המושלם שמתאים לזה...

ודבר אחרון באמת- הרבה אומרים שכדאי לכתוב לעצמך. לדעתי זה לא פתרון. אפשר לכתוב בעצמך רק אם זה לא בא על חשבון השיתוף לאנשים. כשאני כותבת לעצמי זה רק מכניס אותי לכאב, זה לא משחרר אותו. לדעתי.

אז בהצלוחה צדיקהחיבוק

אוהבתותךנשיקה

כתבת מהמםבמחשבה

תודה יקרה!(: אוהבת אותך מלא❤️שנזכה לשמוח
מוזמנת בשמחה לפרטיא"י היפה
יקרה.א"י לעמ'י
חשבת על אמא?
לא ממש רלוונטי ..שנזכה לשמוח
שמחהאין כמו ה'

גם לי בעבר היו תקופות כאלה אז ראש הישיבה שלי הבחין במצב והציע לי הצעה ללכת להתנדב ולעבוד, אצלי זה היה הדברים שאני אהבתי לעשות ונהנתי מהם אז התחלי לבנות דברים וללמוד עם ילד מתקשה וזה מחולל פלאים, כל דבר שיגרום לך לרגש של סיפוק זה טוב, זה גם תורם לעצמי שאני עושה משהוא וגם לאחרים, וכתוצאה מכך מגיעה השמחה וכשאדם שמח הוא לוקח את הכל יותר בפרופורציה, וגם חלק מהבעיות נפתרות ומה שלא הרבה יותר קל לפתור מתוך שמחה, ר' נחמן אומר שכשאדם שמח יש לו יותר שליטה על הדעת. ועוד דבר כמו שכולם הציעו זה לכתוב יש לי מחברות מהעבר וממש כיף לקרוא ולראות לאן התקדמתי, ממליץ בחום לכולם. 

תודה רבה(:שנזכה לשמוח
נשמע ממש ממש מוכר.מה אכפת לך?!
הייתי במשהו דומה עד לא מזמן (וקצת עדיין..).
ממש מוזמנת לפרטי! אני אשמח!
עצהyafa9631

גם לי היתה תקופה כזו והלכתי לפסיכולוגית והיא מאוד עזרה. בלי בושה.

רבנים. כנסי כנסיאור'
מערבולות ברוחניות זה בלאגן...
ומי שלא שם, לא מבין. לא פסיכולוג ובטח לא חברות.
אז לדבר עם ה' זה מסדר קצת. והכי חשוב זה אדם שמבין בזה, תלמידי חכמים.
תחפשי באינטרנט או בעלונים דמות שאת מתחברת לתורתה ולרוחניותה ותחתרי למגע... האנשים האלה מחכים לסייע לאנשים כמוהם. בלי פחד או בושה. רק כן בזהירות וצניעות כמובן.
כל מהומה מבשרת על הוולדות של משהו חדש וגדול, ממש כמו בקלישאות. בהצלחה מאד!
יש אפשרות לשלוח בסמס בלי להתקשר? חשוב מאודשנזכה לשמוח
לרבנים?אור'
את יודעת שכן
קראי את הסיפור-"המפתח"אנו_נימי (G+)

של יצחק בשביס זינגר? אם כן, קראתי אותו לא מזמן..שנזכה לשמוח
למה?
הוא בדיוק על התחושות שלך...אנו_נימי (G+)אחרונה

נסי לחשוב עליו לעומק.

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך