בין גאווה לאומית ללאומנות זולה, מדי.מאיר.

כתבתי פה בקיצור את דעתי על הריקוד דגלים ולמה לא אשתתף בו, היות ולא רציתי להגיב שם כי זה יפול ואני חושב שמדובר בעמדה שונה בנוף של ערוץ 7, אכתוב את עמדתי בקיצור.

כן! אני לא הולך לריקוד דגלים, הריקודגלים עובר בשער שכם וברובע המוסלמי, עד כמה שאני מבין המטרה שלו היא להראות את הזיקה שלנו לירושלים ואת בעלותנו על כל חלקיה, אבל...המעבר בשכונות הערביות לא תורם למטרות האלה, יותר מזה, בעצם הצעדה יש חדירה למרחב הפרטי והאישי של כל התושבים הערבים שגרים במקום ומוביל רק לאנטגוניזם גדול יותר.

מעבר לכך, המעבר בשכונות האלה מלווה בשנאה כלפי הערבים ותגרות מילוליות איתם מלווים בשירים לגיטימם בדרך כלל(ואינקמה נקם אחת משתי עיני) דרך שירים לא לגיטימים (מוחמד מת) יחד עם המעבר בשכונות 'מסוכנות' יוצרים אווירה רווית הורמונים ושנאה ופילוג (אגב עודף ההורמונים שמשתולל בריקוד דגלים לא היה מבייש את לאב מי או מחנה סיירים) , הצעדה מלווה בהריסות רכוש ובנהימות גזעניות. (גם אם מדובר על קומץ הרי שזהו חלק אינטגראלי מהצעדה כלומר מדובר על מיעוט אבל יש לו קונצנזוס)

אני חייב להבין פעם, אתם רוצים להראות בעלות על המקום, ככה מתנהג בעל בית? מחיל שטח צבאי סגור לערבים יום לפני ומתנהל תוך מסע פחד בשכונות עם עשרות גורמי ביטחון? בעל בית צריך לתאם יום??

אתם מדברים על הגדלת הזיקה לירושלים, ככה מגדילים זיקה? צעדה חד שנתית?

צריך להתבגר ולהבין שמאה אלף תושבי ירושלים הערבים לא ייעלמו בנס וגם לא נגרש אותם אם לא נדע להתנהג כמו בני אדם כולם יסבלו מזה.

יום אחדות ירושלים שמח שיהיה לנו 

יש הרבה צדק בדבריךתפוז סיני
ובאמת היו לי הרהורים על הנושא לאחרונה.
אולם התמונה לא כל כך שקופה כמו שאתה מציג.
לצערנו כרגע אנחנו לא בעלי הבית של המקום. וזה המקסימום שאפשר לעשות בצורה פשוטה כדי להראות את החיבור. נכון, מצב עגום שצריך מאות שוטרים שישמרו, אך זה יוצר תמונה של, אנחנו עוד נחזור לפה, וכן בסופו של יום זה מראה שיש לנו שליטה על המקום, הרי יש לנו אפשרות לערוך סגר.
עוד נקודה, הריקוד דגלים אינו אמירה פוליטית. הריקוד הוא משהו עצום המרים את הרוח של הנוער המרגיש זיקה ואהבה לארץ. זה הזדמנות לקשר של אהבה. של חיבור בין כל הזרמים בציונות הדתית. והרוב שם נובע מתוך שמחה אמיתית על שחרורה של ירושלים (חלקית).

נקודה למחשבה... כמות המצלמות והמוחים מצד ארגוני השמאל שנמצאים במקום, הם האשמים הגדולים בערבות מחאה פוליטית מצד הנוער. אם לא היה לפני מי למחות הריקוד היה מתבצע בצורה נקייה וטהורה של אהבת האדם והארץ.

נקודה אחרונה, הסיבה המרכזית למעבר בשער שכם הוא עניין טכני של הפרדה. זה שתפסו על זה טרמפ והפכו את זה למלחמת כיבוש וכו, זה לא הופך את זה לפסול. (אבל זה לא באמת טענה, סתם לצורך דיוק הדברים).

שיהיה בעזרתו יתברך הצלחה רבה לכולנו. וח"ו שלא נגיע למצב של אי אנושיות. אלא הכל מתוך אהבת ישראל וכבוד האדם.
גם אם מה שאתה אומר נכוןbest(י.י)YYLאחרונה
אז יאללה, בא נעשה ריקודגלים בכח סיון בלי ביטחון ורק עם שירים שמאלניים.

(אני חושש לחיים של מי שיעשה את זה)
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך