אתמול מישהי התקשרה אלי כשהיתי בבית שלי אז יצאתי החוצה וכשנכנסתי אמא שלי הסתכלה לי בשיחות אחרונות לבדוק מי זה ,
היה לי מזל שכתבתי שם שם של בן
אבל חוצמיזה מה היא מחטטת באיזו זכות?!
אם היא תתפוס אותי מה אני אמור לעשות
אתמול מישהי התקשרה אלי כשהיתי בבית שלי אז יצאתי החוצה וכשנכנסתי אמא שלי הסתכלה לי בשיחות אחרונות לבדוק מי זה ,
היה לי מזל שכתבתי שם שם של בן
אבל חוצמיזה מה היא מחטטת באיזו זכות?!
אם היא תתפוס אותי מה אני אמור לעשות
דבר ראשון חשוב שתבין שאמא שלך דואגת לך.
מעצבן אותך איך שהיא עושה את זה = מחטטת בדברים שלך.חשוב שתדע שאם היא מרגישה צורך לחטט בדברים שלך כנראה היא חושבת שאתה לא משתף אותה מספיק.
אמא רוצה לדעת הכל על הבן שלה וזה נראה לה הכי טבעי שבן יספר על הכל לאמא שלו. ואם הוא לא מספר הרגש האמהי מתעורר וגורם לעשות כל מיני דברים כמו לחטט. אני חושבת שהפתרון הוא פשוט לשתף אותה. להגיד לה, לדבר איתה. אתה לא חייב להגיד הכל, אבל לדבר, לשתף אפילו בדברים טיפשיים ממש. רק כדי שהיא תרגיש שהיא מעורבת בחייך. אחרי זה אני חושבת שלספר לה שאתה מדבר עם בנות יבוא לך פשוט בטבעי.
דבר איתה. על דברים שלא חשוב לך שהיא תדע. תשתף אותה. דבר
בס"ד
יש לי חברות שמשנות תשם של הבנים בפלא' שלהם לסתם שמות מעפנים
יאללה תרשמו תשם! אז ההורים יסתכלוו! אז מה?! שיהנו להם!!!
ואם הם לא מסכימים לך לדבר עם בנות וכל זה פשוט תדבר איתםם שיבינו אותך ותנסו להגיע להסכמים !!!
חח אתם כאלה מצחיקים..
אתם מתייחסים ללדבר עם בן/בת כאילו עשיתם פשע ותלכו לבית סוהר...
אם לא תתייחסו לזה ככה.. אם תתייחסו לזה בתור דבר רגיל.. תאמינו לי שההורים שלכם גם.. יחס גורם יחס- מכירים?
חוצמזה.. אני באמת חושבת שזה חוצפה שההורים מחטטים בפלאפון.. לא זוכרת מתי פעם אחרונה שהם חיטטו
וגם- הכל קל זה לספר להם.. תאמינו לי שגם הם היו מדברים עם בנים/בנות כשהם היו בגילך..
להורים שלך יש זכות לעשות את זה עד שהם כבר לא דואגים לך!!
ברור שזה לא יפה...אבל הם דואגים ורוצים לדעת מה עובר על הילד שלהם....
הדבר הכי טוב שתעשה להורים שלך זה תספר להם תאמת!!!וגם אם הם יתעצבנו לאט לאט הם יתרגלו...
ותעזוב בנות וקשקושים בגיל הזה!!הכל חרטה!!!תאמין לי שלא יצא לך מזה כלום!!!
וכשיגיע הזמן שלך ההורים שלך יוציאו אותך...יעודדו אותך לצאת....תסמוך עליהם!!!!
בהצלחה אחי!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים