למה קינאה?????חזלש
אז זהו התחלתי להתבגר. כל החברות שלי התחילו להשקיע בעצמם ולהתלבש יותר יפה. ורק אני ממשפחה שאין לה כסף לקנות בגדים מסתכלת בקינאה על הבגדים היפים של חברותי ועל הבגדים שלי שבאו מגמח יד שניה שזנוח כמו הבגדים שלו והלב נחמץ. למה אני צריכה להישאר עם בגדים מכוערים ורק לדמיין בגדים כמו שאר החברות!
די נמאס!!!
אפשר לבחור להסתכל על הטוב שבמציאות שלך?נפש חיה.

היי נשמה כנסיייינסימי

תקשיבי זה ממש מובן מאליו שאם יש לחברות שלך משהו מסויים (שמאפיין את הרצון של גיל ההתבגרות) ולך פשוט אין זה מווצר קנאה ועצבות..ואת יכולה לבחור לשבור את הכלים כי זה בהחלט לא נעים אבל אני מציעה לך לבחור באפשרות אחרת להסתכל על הדבר הזה בטוב ולנסות לשמוח במה שיש לך ולא לשקוע בעצבים כי נכון אולי אין למשפחה שלך  המון כסף אבל תודי להקב"ה שיש לך משפחה שיש לך אבא ואמא וכולכם בריאים שיש לכם בית שיש לכם ערכים..נכון זה עדיין לא פותר תבעיה אבל זה יכול קצת למתן את העצבות ואני יכולה לתת לך אכשהו רעיונות שאולי זה יעזור..יש כל מיני חנויות זולות שזה כאילו לא ממש גמחים זה פשוט לאנשים עם קצת פחות תקציב ויש שם  בגדים מאוד מאוד מאוד יפים ומהאופנה שמובאים מחו"ל וזה עולה שקלים בודדים שזה למשפחות שלא ממש יכולות להוציא אלפי שקלים על בגדים וזה ממש בסדר יש שם המון קונים וזה בגדים מושלמים!!!!!!!!!!!! באמת.. את יכולה ללכת לשם זה ממש בשקלים בודדים וזה ממש מהמממם מה שהם מוכרים בגדים נקיים מגוהצים יפים מושללםםם חוץ מזה את יכולה אם זה מבוקש אצליכם לעשות בביסיטר ולהרוויח קצת גם אלה שיש להן תקציב וגם אלה שלא.. עושות שמירות על ילדים ובתמורה מקבלות כסף או ליהות מדריכת קייטנה בחופשות ובקיצור להרוויח כסף בעצמך אבל זה תלוי במקום מגורים שלכם ותלוי בהורים שלך אם הם מסכימים ותלוי ברמה התקציבים הממוצעת של המקום שאתם גרים בו אבל אם יש אפשרות אז את יכולה לעשות את זה ובכסף שתרוויחי תיקני לך בגדים ומה שאת אוהבת! אבל כל זה זה רק פלוס העיקר שאת בריאה ושהמשפחה בריאה ושאת ילדה שמחה (מקווהקורץ) ויש לך מידות טובות וערכים טובים לגדול עליהם והמון ילדים הם האנשים הכי מאושרים בתבל כי הם מסתכלים על מה שיש ומודים שעדיף שלמשפחה יהיה קצת פחות תקציב אבל שיהיה להם משפחה אוהבת ותומכת וזה נקודה למחשבה לכולנו..אבל אל תשכחי שאם את רוצה משהו יש לך את הקב"ה ואת תמיד יכולה לפנות אליו ולבקש ממנו ומי יודע..הקב"ה צריך את הבקשות ואני מאחלת לך שתיתגשמנה במהרהקורץ

כתבת יפהלב סדוק

תודהנסימי

קורץחצי חיוך

ווווואואקונה מטטה

את מדברת יפה!!!

או יותר נכון כותבתקורץ

תודההנסימי

יואו לא חשבתי שזה ממש משהו כאילו זה סתם הודעה..שתדעו שמחמאות כאלו הן אולי מחמאות של רגעים קטנים אבל אין ספק שהן בונות אותך (ואת הההסתכלות שלך על עצמך) ליצור בעתיד רגעים גדולים!נשיקה תודה על זה

בכייפ אחותאקונה מטטה

יש לי משהו מעניין להגיב לך על זהלא נשברים!
אם תירצי בפרטי בכיףף
יקרה.א"י לעמ'י
לכל משפחה ומשפחה יש את החסרונות וההיתרונות שלה.
אז לך הגיע המצב שאין כסף לקנות בגדים, אוקי. זה לא אומר כלום על האופי שלך על היופי שלך. נכון?
זה לא עולה כסף. הפינימיות והיופי הן מתנה.
דבר ראשון בנאדם שווה לפי האופי שלו ולא המראה החיצוני שמראים כלפי חוץ. תיהי שמחה שאתזה ישלך!(:
תיהי שמחה שיש לך משפחה, אחים, זה לא ברור מאליו כלל. תראי את הטוב נשמה!!
עצה שלי, אולי לעבוד?
בת כמה את?במחשבה

את יכולה לנסות להרוויח כסף, לעשות שיעורים פרטיים או בייביסיטר ולקנות לעצמך

ויש הרבה בגדים זולים ויפים

ותשתדלי להתמקד בטוב שיש לך

ראיתיבמחשבה

בכרטיס שלך שאת בת 18

אז את בוגרת בהחלט לעבוד ולצאת מהמצב הזה

בהצלחה

אני לא בת 18 )כמה שנים פחוצ(חזלש
א תמיד מה שבכא הוא אמיתי!!!מלך-אריות בראבק

תבדקו אצלי!!!!

מי שאולי היה מכיר אותי היה רואה שכל הפרטים חוץ מאחד לא נכונים!!!!!!!!!

הדשא של השכן ירוק יותר.מישהי=)
תעבדי יהיה לך כסף
אתם משועממיםנופרוש הממושאחרונה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך