מישהוו אולי יודע?!!? Anyone?עדושש
אני נמצאת בתנועת נוער נפרדת ואף פעם לא הייתי עם בנים בקשר.... חינוך מעורב וזה... ואני גם לא רגילה...אז אם אאני מדברת אם בנים פה בפורום זה בעצם כמו חברה מעורבת?? אני לא מדברת על שיחה אישית או משו כזה.....
לא נראלי...תכלית הכוסף

פה בפורום אני לא מכיר אף אחת וזה לא דיבור במציאות...אז נראלי פחות בעייתי

לדעתי זה בכלל לא בעייתיאוהבים את צה"ל

אתם ממש כאילו מגזימים בקטע של הבנים הבנות...

האמת שזה קצת מצחיקנשמה תועה
אם את שואלת בקטע הדתי הלכתי עדיף שתשאלי רב ואם זה לא ענין הלכתי אז זה ענין של הרגשה וגבולות אישיים שבגדול רק את יודעת אני כבר שלוש שנים (לפחות) בפורומים בעיקר צופה כמעט שלא מגיב וב"ה לא היה לי בעיות אבל יכול להיות שזה בגלל שאני לא כזה פעיל
האיסור הוא כל דבר שמעורר רגשות לא טובים! וכל אחד ישפוט לעצמוארי מש.

כל אחד בתוך תוכו יודע מה הם הנקודות שבהם הרגשות שלו מתעוררים ופשוט צריך לשפוט את זה בינינו לבין עצמינו באמת.

וכןתפוז סיני
יש לשים גבולות מעבר. שלא נגיע למצב של התעוררות רגשות.
נכון!!!ארי מש.

השאלה מה נקרא רגשות לא טובים. כל רגש אהבה הוא לא טוב?לב סדוק

לא!!!אקונה מטטה

זה ממש תלוי.

אפשר לאהוב את הגישה אבל זה לא אומר כלום בעצם... כי זה רק עיניין של גישה.

אפשר לאהוב את הסגנון....אבל זה לא אומר כלום כי זה רק סגנון...

אפשר לאהוב דרך חיים אבל זה לא ...............................................................

וכו

הרשימה עוד ארוככככהההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל אם אני אוהבת בן- זה רגש לא טוב?לב סדוק

תלוי בכמה דבריםאקונה מטטה

באיזה גיל...

איך נפגשתם וכולי

סתם ראיתי משהו באוטובוס נגיד... והתאהבתי.לב סדוק

זה הגדרה מסובכת...אקונה מטטה

הרי במה את כבר יכולה להתאהב??

בחיצוניות?

החיצוניות זה ממש כלום!!!

זה ממש לא משכף כלום על האדם האמיתי!!!

אני רוצה לפרט לך אבל כאן זה לא המקום...

פני בפרטי אלי...

אני חושב שזה פשוט תלוי יותר בךאנו_נימי (G+)

מה זה אומר עלייך...

(לא מתכוון לפגוע אם זה מעליב או משהו..)

לא מסכים.אנו_נימי (G+)

לא חושבתבמחשבה

שזה אותו דבר כמו בחברה מעורבת אם את לא מדברת עם בנים דיבורים מיותרים ולא נצרכים.

וחשוב להיזהר שלא לדבר מעבר.

הנה תשובות של רבנים-הלכה!הכל מאת ה'
בקישור-

כנסו כולם... - נוער וגיל ההתבגרות

עכשיו זו דעתי-
שיחה אישית אסור,רק לצורך ענייני.
אפשר לעזור אחד לשני,אבל צריך לראות איזה עזרה,כי ברגע שעוזרים אחד לשני בן ובת ביחד,אז מתפתחים רגשית,וזה יכול לגרום לכם להיות תלויים אחד בשני,כי מה יקרה אז? שאת תעזרי לו,והוא תלוי בך,ואת כבר לא תהי שם בשבילו? לכן לדעתי בן צריך לעזור לבן ובת לבת .

מה הכוונה שיחות טכניות? הכוונה דברים שקשורים לפורום,או עזרה במידע מסויים,מספר של מוסד כלשהוא..
ראיתי את מה שהרבנים רשמו וקצת זה הרתיע אותי. וכן,היה פעם שדיברתי עם בן לצורך ענייני שקשור לפורום,באישי ואני כתבתי:אני חושבת שצריך כך וכך כי אני מרגישה כך וכך.. ואחרי זה חשבתי שזה לא בסדר,כי זה שיתוף רגשות.. אז אני מצטערת,ולא הייתי צריכה לעשות את זה..בלשתף בן ברגשות...כי שוב שיתוף רגש זה גם גבול שצריך לראות אם הוא טוב או לא.. כי אמרתי ״מה את משתפת רגשות ״?אז מה אם זה טכני..
זה באישי. אבל על גבי הפורום לשתף רגשות זה בסדר נראלי,כי זה יותר כללי)

על גבי הפורום-אין בעיה לדבר,לעודד,לפרגן,להציע עצות,ולכתוב רגשות כי זה שאת כותבת את כותבת לאותו אדם ספציפי אבל זה תגובה כללית יותר לשאר אנשי הפורום .
אבל גם על גבי הפורום יש כאלה שיכולים לפתח יחסי ידידות ושכל הזמן מגיבים אחד לשני יותר בצחוק ומתעניינים אחד בשני,ותכלס גם זה צריך לראות מה את מרגישה..

אבל כל מה שכתבתי ,זה רק אם זה קורה באופן קבוע.
אם זה חד פעמי נראלי זה בסדר,וכל אחד עושה פה מה שמרגיש..

בעניינים של קדושה וטהרה לא שייך פשרות הכל א-ס-ו-ר-!ארי מש.

ישנו מושג של 'עזות דקדושה' כלומר בענייני קדושה וטהרה צריך להיות קיצוני, גם אם זה נשמע דברי כפירה, אבל כן! צריך להיות קיצוני, וקיצוני מאוד! כי בענייני קדושה לא שייך "קטנות" כל דבר הכי קטן יכול להפיל את האדם לבאר שחת גם ראיה קטנה או כל רגש קטן.

ובלי קשר כל העניינים שהזכירו בשאלות שקישר לנו הכל מאת השם אסורים בתחלית! כי נכון שבהלכה לא כתוב שאסור ולכן לא ניתן להצביע על זה ולומר "זה אסור" אבל בהלכה כתוב שכל דבר שגורם קרבה ומעורר רגשות הוא אסור! ובוחן ליבות יודע בדיוק איזה רגשות עוברים על כל בן-אדם עלינו אפשר לעבוד אבל עליו אי אפשר לעבוד...

אתה די קיצוני אתה לא חושב?אקונה מטטה

רגש של אהבה זה רע?לב סדוק

ואם נגיד אני אוהבת מישהו מהפורום\ תלמיד של אבא\ אח של חברה\ אחר.

זה רע?

אסור לאהוב בן אדם אם לא עושים כלום עם הרגש?

וואי יש לך שאלות עמוקות!!אקונה מטטה

אני לא יודעת בעקרון

אבל אני חושבת שאם את במילא לא עושה איתו כלום אז למה מפתחת אותו???

זה כמו לראות חמצוץ(אצלי זה נושא רגיש) ולא לאכול אותו

אני לא שולטת בזה.לב סדוק

אני יגיד לך משהו?

עזבי, בעצם אני יכתוב לך באישי.

יש כמה סוגי אהבהאנו_נימי (G+)

אני מאוד מאוד ממליץ לך לקרוא את שער האהבה בספר אורחות צדיקים. זה ממש מבהיר הכול. ממליץ לכולם!

מותר לאהוב. זה מהמם לאהובמישהי=)
לאהכל מאת ה'
טוב שאת אוהבת זה רגש בריא.. צריך לשמוח בזה..
שאת רואה מישהו שאת לא מכירה כמו שכתבת תלמיד של אבא וכו׳ זה בגלל שאת כרגע מעצבת לך את הדמות שאת רוצה להתחתן איתה..
אתה רואה אילו תכונות,תורני..וכו׳ ובעצם בלי להכיר את בן אדם את מתאהבת,כי כרגע אין לך במי להתאהב-וזה דבר חיובי,כי את שומרת את האהבה שלך לבעלך,כי הרבה שנים,עד שאת רוצה להתחתן נגיד
18,19,20 וכו׳. אז כל השנים האלה לא נתת אהבה וזה לא אומר שאם את לא מנוסת אז זה חלילה לא טוב! להפך!
ובגלל ששמרת את האהבה הרבה שנים-את תתני הכי הרבה אהבה נכון? זה כמו מישהו שנותן הרבה אהבה,כי לפעמים זה חסר לו ,-
אבל זה לא אומר שזה שלילי בכלל לא. מותר לך גם לאהוב.. לא צריך לנעול שום רגש מסויים שקורה.. למה צריך להלחם עם עצמנו?
כל עוד זה בסדר,ולא קורה שום דבר רע עם הרגש אז מה הבעיה? לפי דעתי..
וכמעט כל בן או בת התאהבו במישהו/י מסויים בלי להכיר אותו/ה ..בחברה נפרדת זה בערך ככה ניראלי.. וזה טוב כי זה בונה כבר עכשיו איזה בעל /אישה נרצה..

כתבת מהמם!!! עזרת מאוד מאוד!!!לב סדוק

תודה! גם את כותבת ממש יפה ומחזק!הכל מאת ה'אחרונה
אשרייך !
מותר אבל ממש לא ממולץ כי עלול להוביל לדבר אסורלא נשברים!
אמ....קצת יותר מסכים.אנו_נימי (G+)

ואי אינלי מושג מה לענות לך..אחת מהעם הנבחר
אני פשוט מוצאת את עצמי בחברה מעורבת מידי פעם.. את אומרת משהו ממש נכון וישמצב שזה קצת בעייתי..אבל מצד שני את לא באמת רואה את הבן אדם אז זה לא כמו לדבר במציאות עם בן.
וגם פה וגם במציאות אפילו כשמדברים עם בנים זה צריך להיות נורא ישיר ולא לדבר על שטויות וזה..
תמיד יש מקום לאסורחוני המעגל פינות

השאלה אם יש צורך

תמיד יהיו שיאמרו שכן ושלא

ככה זה הלכה

מה פתאום?!תן חיוך!!!

את לא מכירה אותם והם לא מכירים אותך ו(כנראה) בזה זה נגמר

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא..אחת מהעם הנבחר
זה קצת בעייתי אם היא גם במציאות לא מדברת עם בנים..
ט"ו באבניגון🌿

חוגגים אכשהו? או סתם יום רגיל?

הלוואי והיתה לי סיבה לחגוג אותו... 😔😔אברהם יאיר שטרן

או אם לא היה חרם דרבינו גרשום אז שתי סיבות...😜😜

חח מבינה כל כךךךךךךךךךךניגון🌿

יאללה עוד מעטט חח רציני הייתה רוצה 2?

אממ, לא.... הייתי רוצה רק אחת שאני אהיה כולי שלהאברהם יאיר שטרן

והיא תהיה כולה שלי...

אופסס אז לא הבנתי נכון מה שכתבתניגון🌿

אז.. כן גם אני גם ממש רוצה זה

זה הדבר היפה בלחכות עד לחתונה ולשמור למרות שזה קשה רצח....

לא לא, הבנת נכון.... אני רוצה רק אחת ולא שתייםאברהם יאיר שטרן

והאחת הזאת היא תהיה כולה רק שלי, ואני אהיה כולי רק שלה ולא של עוד אחת...

אה... ואי הלואייי. כנלניגון🌿

בהצלחה ענקית ענקית! עם מי שמתאים...אברהם יאיר שטרן

גם בלי הגזירה של רבינו גרשום, זה לא היה קיים כיוםפ.א.
עבר עריכה על ידי פ.א. בתאריך י"ד באב תשפ"ו 8:13

אצל אף אומה ועם בעולם, מלבד מי שחיים בתרבות של העולם העתיק, באורח חיים של שבטים, חמולות…

לא פשוט בכלל לתחזק זוגיות ומשפחה רגילה, נדרשת השקעה יומיומית, אז להחזיק משפחה של יותר מאישה אחת?

אם תצאי במחולות בכרמים, בלבוש לבן, נבוא לצפות בך…פ.א.

חג טו באב שמח

חכה, יש המשך:פ.א.

ומה היו אומרות הבנות לבחורים? התלמוד מחלק אותן ל-3 קבוצות:

1. יפהפיות – הבנות הנאות היו אומרות: "בחור, שא נא עיניך וראה מה אתה בורר לך. תן עיניך ליופי, שאין האישה אלא ליופי…".

1. מיוחסות – הבנות המיוחסות היו אומרות: "בחור, אל תיתן עיניך בנוי, תן עיניך במשפחה. שאין האישה אלא לבנים…".

1. מכוערות – הבנות המכוערות היו אומרות: "שקר החן והבל היופי" – אל תלכו אחר החן של המיוחסות ולא אחר היופי של היפהפיות, אלא "אשה יראת ה' היא תתהלל" – תלכו אחרינו, יראות השמיים, בתנאי שתעטרו אותנו בתכשיטים אחר החתונה…".

יצוין כי חג ט"ו באב נחגג במתכונת המלאה רק בתקופה שבית המקדש השני היה קיים. כיום אין הוא נחשב ליום טוב, אולם לא אומרים בו תחנון.

את סוגיית 'מחוללות בכרמים' התלמוד חותם במחול אחר שצפוי להיות לעתיד לבא: "עתיד הקב"ה לעשות מחול (=מעגל) לצדיקים והוא יושב בתוך המעגל בגן עדן, וכל אחד ואחד מהצדיקים מצביע על הקב"ה ואומר: "הִנֵּה אֱלֹהֵינוּ זֶה קִוִּינוּ לוֹ וְיוֹשִׁיעֵנוּ זֶה יְהוָה קִוִּינוּ לוֹ נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בִּישׁוּעָתוֹ".

לשמחתי כבר למדתי את זה ל המשוגע היחידיאחרונה

אם יעשו את זה יהיו ישר פמינסטיות שידרשו שגם הבנים יחוללו בכרמים והבנות תבחר אותם,

והחרדים יגידו שזה שיקצע ואם משהו כתוב בגמרא זה לא אומר שצריך לעשות אותו, והשתנו הטבעים.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

אולי יעניין אותך