|נאנח|כישוף כושל

בס"ד

עייפתי מרמזים

למה לא מתייחסים אלי פה? 

האמתטיפה של אור
שאני ממש רוצה להגיב לך אבל אני לא יודעת מה ..
את ממש מדברת ברמזים
קצת ניצלוששאג
מה הרעיון של החתימה?
ואווו זה מדהיםטיפה של אור
יש בזה משהושאג
אבל לא יודע, יש שם משהו שמפריע לי
..שאג
מפריע לי קצת שאת לא נותנת מקום לאמת

אם מורידים את כל אבל את כל השכבות מה שאומרים לך/עליך לא אמור להשפיע כי גם הדעות של אחרים זה שכבה

להגיע לזה זה קשה ואולי אפילו לא אפשרי, אבל במבט נקי לגמרי מכיסויים האמת מנצחת. יכול להיות שהאמת כואבת אבל הכאב לא בא בגלל אחרים

יצא לי קצת מסורבל, מקווה שהצלחתי להסביר
כיכיגלידת לימון

אני מרגישה מדי קטנה וטיפשה

את בכלל דמות להערצה

אבל את בכלל בכלל לאכישוף כושל

בס"ד

ואני בכלל בכלל לא

תודהגלידת לימון

בשבילי את קצת כן.

שנפרט פה ועכשיו למה?

אז זהו,גלידת לימון

פשוט שתדעי לך את זה

את כותבת דברים עמוקים שפשוטים כמונו לא מבינים.שיח סוד
לפחות אחרי זה אני יודעת שכן קוראים אותי:/כישוף כושל
בעיקר כי את הרבה יותר גדולה וחכמה ממנימדענית
קורה לי הרבה בפייסבוקיוני
אני כותב בפיד שלי ומרגיש שאני מדבר לקיר
צרת רביםמדענית
כי מי כותב בפיד?טיפה של אור
אני לא מסביר בדיחותיוני
אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות אני לא מסביר בדיחות
דיברנו על זה פעם נראה לי.מגדלור באפלה

זוכרת מה אמרת לך?

אז זה עדיין תקף.

רמזים זה לא עובד.LightStarאחרונה

..זית שמן ודבש

הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.

..זית שמן ודבש

ילדים יכולים להיות אכזריים

..זית שמן ודבש

מה אני צריך את כל השריטות האלה?

איפה את @ענבל

ממש פה, איזה שריטות?ענבל

..זית שמן ודבשאחרונה

פורום שריטות ליליות.

אני לא צריך צרות של אנשים אחרים על הראש שלי.

אולי יעניין אותך