(ההודעה מופנית לגברים ונשים כאחד ומנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות)
הי, מה שלומכם?
אז ככה, ישר לעניין: אני רוצה להדפיס על קנבס קולאז' של תמונות, אבל לא קולאז' רגיל אלא בצורת לב. עכשיו - הקנבס הוא ריבועי (חשבתי על 40*40, נראה לי גודל נחמד) כאשר במרכזו יהיה הלב (איזה גודל בדיוק - זה גם חלק מהשאלה העיצובית...), מסביבו בין 23 ל27/8 תמונות של אנשים בעיגולים עיגולים (כלומר, כל אחד בתוך מסגרת עגולה, מקיף את כל הקנבס...מספר העיגולים לא סגור עדיין כי אני עדיין מתלבט מי בדיוק יכנסו לשם) והלב כאמור במרכז, ואני צריך שיישאר עוד מקום למטה/בצדדים לכיתוב - לא משהו ארוך אבל כן משהו שצריך להתחשב בו.
ככה -
1. כמה לדעתכם מעצב ייקח לעבודה על הקולאז' הזה? בגדלים האמורים... ונניח שאני כולל בתוך העבודה גם את עימוד עיגולי האנשים +יצירת הכיתוב. אני מדבר על העיצוב בלבד בלי ההדפסה עצמה...
2. כמה תמונות לדעתכם (בגודל סביר - ברור לי שהן חייבות להיות קטנות, אבל לא קטנות מידי כדי שכן יוכלו להבחין במה שקורה בהן אם מסתכלים מקרוב, כן? ככה שלא מדובר על אלפיים תמונות
) אמור להכיל הלב בקולא'ז הזה? (שוב - בהתחשב בגודל. אמור לעמוד במרכז ריבוע של 40*40, כאשר מסביב יש עוד עיגולי תמונות של אנשים וכיתוב עומד איפושהוא...) מצד אחד אני לא רוצה שיהיו רק 10-15 תמונות, אלא בהחלט יותר - מצד שני גם 100 או 120 תמונות לא נשמע הגיוני כי אז כל תמונה תהיה בערך בגודל של זית...
.
3. האם לדעתכם בלב כזה התמונות צריכות להיות פחות או יותר אחידות בגודלן, או שהעיצוב היפה יותר ייעשה אם יהיו תמונות בגדלים משתנים?
ולשאלה האחרונה שהיא אולי יכולה להיחשב בקשת עבודה -
האם מישהו מכם מספיק מומחה/עשה כבר בעבר קולאז'ים שכאלו, יכול להראות דוגמאות לעבודות שלו ורוצה לתת לי הצעת מחיר ומספר תמונות אפשרי וכו'? אם כן - אשמח לשמוע ולהתרשם בפרטי...

windows\fonts