רגשות...מלך-אריות בראבק

מרגישה שהימים נהיים יותר ויותר מבוזבזים

מרגישה שהימים נהיים יותר ויותר חסרי מטרה

אני קמה בבוקר וחושבת לעצמי למה

למה אני צריכה עוד יום??

למה אין משמעות בחיי???

למה כל יום אני מרגישה אותו דבר כמו היום הקודם???

תמלאי אותםם!!א"י לעמ'י
מה זאת אומרת?מלך-אריות בראבק

תעשי דברים..א"י לעמ'י
אבל את לא הבנת את הקטע...מלך-אריות בראבק

אני מרגישה שכל מה שאני יעשה זה יהיה יום מבוזבז!!!!

זה מתסכל מאודד!!!!

נשמה...אקונה מטטה

תקשיבי לי כל יום בערך אני שרה "יום מבוזבז" במנגינה של "יום חמישי" ההוא המוכר...

שאלי תחברות שלי 

אבל אצלי זה בשיאה הצחוקים...

חח גם אנילא נשברים!
אבל במנגינה של שיר ילדים כזה.. לא יודעת תשם שלו משהו כזה יום יפה כמו פרח חמתוק כמו שוקולד

אבל כל המילים שלי זה יום מבוזבז
נשמה!בוערת לא"י!!!
לכולנו יש הרגשה כזאת לפעמים. מוכר וידוע.
מלמדים אותנו מהגן שלכל אחד שבא לעולם יש ומטרה מיוחדת לו שאף אחד אחר לא יכול לעשות אלא רק הוא.
באמת?! לפעמים ממש קשה לקבל את זה כי אנחנו לא יודעים מה השליחות שה' נתן לנו. ואם לי אין מטרה? מה אם נולדתי סתם? בלי שום ייעוד? אז זהו שלא. נכון אנחנו ממש לא מבינים למה אנחנו צריכים לקום כל בוקר ללכת ללמוד לעשות מבחנים בלי שאנחנו אפילו יכולים לנחש מה תפקידנו בעולם. זה קשה, אבל צריך להבין שכשנגדל יקל עלינו לבחור את מטרותינו בחיים, ולנסות להבין מה ה' רוצה ממנו בעולם הזה, ולפעול על פי זה. בינתיים מה שמצופה ממנו זה להתקדם בעבודת ה', לנסות להתקרב כמה שיותר אליו יתברך ולחיות חיי קדושה וטהרה עם קיום מצוות.
לגבי זה שאת מרגישה שכל יום נראה לך מבוזבז בלי שום מטרה- את יכולה להציב לעצמך מטרות, בכל מיני תחומים. למשל בפיתוח כשרונות שלך, בהתחזקות בעבודת ה' ואפילו בלימודים. כל יום תקדישי להן קצת זמן, תעבדי עליהן ותעקבי אחריהן לראות אם את משתפרת וכו. זה נותן עניין לכל יום משעמם. עוד הצעה- קחי חברה, ותלמדו ביחד משהו לחיים. זה יכול להיות ספר אמונה, ספר על תחום שאתן צריכות חיזוק בו או אפילו פרשת שבוע עם רש"י. תלמדו כל יום רבע שעה, 20 דקות, חצי שעה, כמה שזורם. מניסיון אישי- אני וחברה עשינו את זה, וזה ממש נותן טעם לימים משעממים. כל היום רק ללמוד ללמוד ללמוד, ואז יש את ההפסקה הזאת של ה20 דקות, לימוד לחיים משהו שמעניין אותי, הולכים למקום שקט בלי הפרעות, תענוג. אני מחכה כל יום רק ל20 דקות האלו, זה נותן הרגשה שכן, למרות ההרגשה של ההחמצה של היום, עשיתי משהו מבחירתי, למדתי משהו לחיים. הכי כיף זה באמת כל יום- אם לא נפגשים אז בטלפון, חוץ משישי שצריך לעזור בבית, אבל גם מוצשים וזה.
מקווה שעזרתי במשהו, אם את צריכה עוד משהו בכיף ממש נשמה! בהצלחה!
את ה20 דקות האלו אני עושה כל יום רק ב 14 שעות בישיבה! ו...ארי מש.

ויש לי אחללה חיים מאושרים מאין כמוהם, כל פעם שאני בדיכי או משהו כזה אני מיד נכנס לבית מדרש בישיבה תופס איזה חברותא ומתחיל ללמוד לפעמים אני אפילו לא שם לב איך השעון עובר ואז אנחנו מוצאים את עצמנו אחרי שלוש וחצי שעות לימוד זה תענוג מאין כמוהו שאי אפשר להסביר אותו צריך פשוט לטעום, נאמר בפסוק "טעמו וראו כי טוב השם" אי אפשר לראות בלי לטעום, איך אומרים? תטעם תבין!

אשריך!בוערת לא"י!!!
לבנים יש יותר את האפשרות ללמוד תורה, לבנות וואלה לא כל כך אז לעצור את הלימודים לבגרויות וללמוד משהו לחיים זה טוב ורצוי. אשריך שאתה לומד כל היום! עם ישראל צריך אנשים כמוך!
אהובה!!!הכל זה לטובה

דבר ראשון אולי לך זה נראה יום "מבוזבז" ובאמת יכול להיות שלא עשית בו משהו משמעותי אבל מספיק שחייכת למישו ושינת לו את היום, זה עושה שהיום הזה היה חשוב מאוד!!

והקב"ה שם אותנו פה וזה אומר שיש לחיים שלך משמעות, שיש לך פה תפקיד עד 120 בעז"ה!! גם אם מרגישים שלא!!

ותנסי לעשות כל יום משו שיועיל לימים הבאים... כולנו מרגישים לפעמים ימים מבוזבזים אבל עוברקורץ

אם את רוצה באישי מוזמנת בשמחה!!!!

נשמה!רוצה לעשות טוב!

אולי כדאי שכל יום תציבי לעצמך מטרה? משהו שאת רוצה להספיק.. תעשי לך סדר יום בראש.. תשקיעי כל יום במשהו אחר שחשוב לך..  משפחה\לימודים\חברות\סתם ללמוד משהו\תחביבים\ לפתח כשרונות, להתקדם במשהו..

למלא את הזמן בתוכן..

וואי..אני והאני
גם אני מרגישה ככה!! איך שהימים חולפים להם..
ממש!!רוצה לעשות טוב!

איך שהזמן עובר מהר.. ממש עף.. והימים עוברים וצריך למלא את החיים!! בעז"ה שנצליח

^^^^^^^^^^^^^^אקונה מטטהאחרונה

^^^^^^^^^^^^^^yagel

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך