מרגישה שהימים נהיים יותר ויותר מבוזבזים
מרגישה שהימים נהיים יותר ויותר חסרי מטרה
אני קמה בבוקר וחושבת לעצמי למה
למה אני צריכה עוד יום??
למה אין משמעות בחיי???
למה כל יום אני מרגישה אותו דבר כמו היום הקודם???
מרגישה שהימים נהיים יותר ויותר מבוזבזים
מרגישה שהימים נהיים יותר ויותר חסרי מטרה
אני קמה בבוקר וחושבת לעצמי למה
למה אני צריכה עוד יום??
למה אין משמעות בחיי???
למה כל יום אני מרגישה אותו דבר כמו היום הקודם???
אני מרגישה שכל מה שאני יעשה זה יהיה יום מבוזבז!!!!
זה מתסכל מאודד!!!!
תקשיבי לי כל יום בערך אני שרה "יום מבוזבז" במנגינה של "יום חמישי" ההוא המוכר...
שאלי תחברות שלי
אבל אצלי זה בשיאה הצחוקים...
, אבל גם מוצשים וזה.
בהצלחה!ויש לי אחללה חיים מאושרים מאין כמוהם, כל פעם שאני בדיכי או משהו כזה אני מיד נכנס לבית מדרש בישיבה תופס איזה חברותא ומתחיל ללמוד לפעמים אני אפילו לא שם לב איך השעון עובר ואז אנחנו מוצאים את עצמנו אחרי שלוש וחצי שעות לימוד זה תענוג מאין כמוהו שאי אפשר להסביר אותו צריך פשוט לטעום, נאמר בפסוק "טעמו וראו כי טוב השם" אי אפשר לראות בלי לטעום, איך אומרים? תטעם תבין!
אז לעצור את הלימודים לבגרויות וללמוד משהו לחיים זה טוב ורצוי. אשריך שאתה לומד כל היום! עם ישראל צריך אנשים כמוך!דבר ראשון אולי לך זה נראה יום "מבוזבז" ובאמת יכול להיות שלא עשית בו משהו משמעותי אבל מספיק שחייכת למישו ושינת לו את היום, זה עושה שהיום הזה היה חשוב מאוד!!
והקב"ה שם אותנו פה וזה אומר שיש לחיים שלך משמעות, שיש לך פה תפקיד עד 120 בעז"ה!! גם אם מרגישים שלא!!
ותנסי לעשות כל יום משו שיועיל לימים הבאים... כולנו מרגישים לפעמים ימים מבוזבזים אבל עובר![]()
אם את רוצה באישי מוזמנת בשמחה!!!!
אולי כדאי שכל יום תציבי לעצמך מטרה? משהו שאת רוצה להספיק.. תעשי לך סדר יום בראש.. תשקיעי כל יום במשהו אחר שחשוב לך.. משפחה\לימודים\חברות\סתם ללמוד משהו\תחביבים\ לפתח כשרונות, להתקדם במשהו..
למלא את הזמן בתוכן..
איך שהזמן עובר מהר.. ממש עף.. והימים עוברים וצריך למלא את החיים!! בעז"ה שנצליח
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים