מה עדיף לדחויים בחבר- שיתחברו מרחמים או שלא יתחברו?לב סדוק

אני מתכוונת לא ללהתייחס או לא, אלא האם לתת הרגשה שקיימת חברות טובה אפילו שזה לא נכון, או להתייחס בנחמדות וזהו.

מה אתם אומרים?

להתייחס בנחמדות. ולנסות כן לזכור שכל אדם הוא עולם מלאנפש חיה.

ממילא יהיה כן מעניין לשמוע אותם.
כי לכל אחד יש מה לתרום בחברה שבה הוא נמצא.

לא לתת הרגשה שיש חברות אם היא אין כזאת, אבל עדיף ליצור כזאתבאורות גבוהים

כמה שזה קשה, עדיף ליצור חברות עם הדחויים בחברה. תחשבי איזה לא נעים זה אם היית בצד השני..

ואם את חושבת לעצמך "מה החברות הזאת שווה אם היא סתם מתוך הכרח?!" אז אני אומרת לך, מנסיון, שחברות מהכרח יכולה לההפך לחברות אמיתית.

אופס שירשרתי לא נכון.. |שם ידיים על העיניים|באורות גבוהים

בדיוקקרלא נשברים!
זה לא נעיםמשוגעעעעת

גם אם אין למישהו חברים בכלל אני בטוחה שהוא יעדיף שרק יתייחסו אליו בקטנה ולא יעשו כאלו הם חברים שלו אבל בפנים הם לא זה לא כיף בכלל אני הייתי מעדיפה שלא יתייחסו אלי בכלל מאשר שיהיו צבועים אלי...

אני חושבת שלנסות למצוא דברים שאת אוהבת בהכישוף כושל

בס"ד

אל תתחברי רק מרחמים

וכמובן שלא להציג את עצמך כחברה טובה לפני שזה נכון

תני לזה הזדמנות לההפך לדבר אמיתי ביניכן

אני בטוחה שגם לך יכול להיות רווח ממנה

בהצלחה

במקום שאין אנשים השתדל להיות אישאורין

להשתדל לקרב ולעזור ולא להותיר את הדחוי בבדידותו

לא חייב דווקא חברה טובה אפשר גם להזמין אותה לדבר..אני והאני
אולי במשך הזמן אם היא תתחבר אליך אז גם את תפתחי אליה יותר
אומרת שכןנסיכה יפה
בדכ דחויים ישלהם בעיה רגגשית ואפשר לעזור להם!ע"י עידוד ותשומת לב שיכול להיות שלא נותנים להם בשום מקום..., זה חשוב ויכול להציל ממחשבות אובדניות!!! באמת!!!
לאהוב את כולם לזכור שבכולם יש חלק מה'(:הפי
יש משהו לא הוגן בלהיות חבר בכאילו, רק מרחמיםשוקולד לבן

כי הצד השני מרגיש שהוא חבר שלך ומתנהג בהתאם, ואז כשמגלה את האמת זו הרגשה קשה של פגיעה באמון

ובד"כ מגלים את האמת בסופו של דבר בדרך כלשהי.

כך שלא נראה לי שראוי לנהוג ככה לאדם אחר.

במיוחד שבטוח שיש באדם הדחוי תכונות טובות ומקסימות שמסיבות מסויימות לא מצליחות לבוא לידי ביטוי (לפעמים הבעיה בחברה, ובחברות אחרות הוא היה פורח) ולכן הוא ראוי לחברות אמיתית, ולא מזוייפת.

מה שכן חשוב מאד (ויכול להציל חיים אפילו) זה להתעניין בחבר, לשאול מה שלומו באמת, מתוך כוונה אמיתית לשמוע, להאיר לו פנים ולחייך אליו, להגיד בוקר טוב או ברכה אחרת כשהוא מגיע ולנסות להקשיב לתוכן שבתוכו מידי פעם. כל זה בלי להיות חבר, אלא להיות אדם כזה כלפי כל אחד.

שהאדם הדחוי לא ירגיש שקוף, ולא חשוב או אהוב. כי זו הרגשה שוברת שיכולה להזיק אחר כך בחיים

מניסיון.חלילית אלט
לא. אם זה מרחמים אל תתחברו. מרגישים את זה וזו הרגשה נוראית. (אני זוכרת, כשהייתי בת 7-10 בערך. ואני זוכרת את ההרגשה עדיין.)
רוצים להיות חברים של מישהו דחוי?
תהיו חברים שלו רק אם אתם באמת רוצים את זה ולא מרחמים. וכמו שכתבו מעלי, למצוא דברים שאוהבים בו ולהתחבר מתוך רצון ולא מתוך הכרח.
לדעתי...לא צריך להתחבר אליהם.אנו_נימי (G+)

אלא לעזור להם להשתלב.

להבין מה "דחוי ובעייתי" אצלם ליידע אותם ולעזור להם להשתנות(בתנאי שמה שבעייתי הוא אצלם ולא בחברה הסובבת)

עצם המילה להתחבר לא שייכת לעניין.

לדעתי בעיקרוןאקונה מטטה

לא אמורים להיות ילדים דחויים..

אבל אם כבר יש..

אז לתת להם הרגשה שהם חשובים בעולם ולא רק להתיחס בנחמדות...

אבל זאת רק דעתיי

כל הכבוד על הרגישות ❤ אני חושבת שהתשובה אצלך..מור ולבונה
"אהבה- זה כל הסיפור.
האהבה היא הכוח החזק ביותר.
בעזרת האהבה אפשר לעזור לאחרים בצורה הכי טובה.
כדי לדעת מה עובר על החבר, כדי לדעת איך לעזור לו,מספיק מבט אוהב. אין צורך להמשיך, כפי שהורגלנו, להסתכל במבט אומד. נצליח לעזור גם, ואולי רק, בעזרת מבט אוהב.
זו גם הסיבה לכך שפעמים רבות אין צורך במילים. עצם הנוכחות האוהבת מרפאת. עוזרת.כשאוהבים אותי, אני כבר במקום טוב יותר. האהבה היא השיטה הטיפולית הכי טובה.
כל אחד מאיתנו הוא חלק אלו-ה ממעל.בכל אחד יש תכונות משורש נשמתו של השם יתברך. אצל השם יתברך יש אהבה גדולה ועצומה לכל אתד מאיתנו.

גם בנו היא קיימת!
תרגישו את האהבה הגדולה הזאת של השם אלינו. קחו אותו, תפתחו אותה. תעבירו אותה הלאה. תעזרו לסובבים אתכם בעזרת הכוח המופלא של האהבה.

תרגישו את האהבה הזאת, את האהבה העצומה של שם' יתברך אלינו. את האהבה שלנו אל השם יתברך. תרגישו את האהבה, תחוו אותה, תאהבו את עצמכם, את הסובבים,את העצים, את האבנים. תאהבו את עמישראל, תאהו את הארץ שלנו, תאהבו את השם, את התורה. תאהבו. תפתחו את הלב לאהבה. תרשו לעצמכם לאהוב.
תאהבו. אהבה. זה כל הסיפור.
באהבה גדולה,
אני."
יש משפט של הרב קרליבך על זה...אמונה!!!
אני לא זוכרת בדיוק איך הוא הולך אבל זה שתחפש את מי שאין לו חברים ותהיה חבר שלו..
תחשבי אם את היית כמוהן האם היית רוצה שיהיו לך חברותאנוניקי

אם כן,

אז תעשי זאת. בשבילך זה יכול להיות עם קצת מאמץ ובשבילם זה עולם שלם!

ואם לא,

אז אל תעשי זאת. (אני חושב שאם הגעת למסקנה שהם לא רוצות אז תחשבי שוב מנק' המבט שלהן שאין להם אף חברה, ואם עדיין הגעת אז יכול להיות שזה מה שנכון לעשות, ואם הסיבה שהגעת זה מפני שאת תחשבי שהן ישימו לזה שאת מתנהגת מלאכותית אז אעפ"כ אני חושב שהם ישמחו והרבה פעמים תוך שבועיים כבר זה לא מלאכותי).

מהצד שלי,

אני חושב שבוודאי שהן היו רוצות שתהי חברה שלהם.

ד"א הרבה פעמים אולי תגלי שאח"כ את באמת תאהבי אותם כדברי הר' דסלר -נתינה גורמת לאהבה. והרבה פעמים תגלי שהם באמת מיוחדות (ולא בקטע המוזר) מניסיון.

אז בהצלחה בשיקול הדעת.

תודה לעונים!לב סדוק

חברות שכוה רחמים..

ז"א אני לא באמת חברה של הבנאדם..

זה לא צביעות?

כאילו ברור שאני בשביל הבנאדם תמיד.. ואתייחס והכל..

אבל לתת הרגשה של חברות כשהחברות לא קיימת?

ועוד משהו, איך אני יכולה להרגיש רצון להתחבר למשהו?

אם אני לא רוצה להיות חברה שלה, אבל רוצה לרצות להיות חברה שלה... מה עושים?

אין בעד מהאנוניקי

נתחיל בשאלה הקלה איך להרגיש רצון להתחבר למשהו?

בגדול הגעת למסקנה שזה הדבר הנכון. אז זהו! התחברת כבר. (הרגש ממילא יגיע עם החברות או עוד לפני בהבנה שעשית את הדבר הנכון.)

האם זה לא צביעות?

אני בונה על כך שבהתחלה אולי זה נראה כמו צביעות אבל אחרי זה זה יהיה אמיתי.

אז לפי דעתי כבר מעכשיו ניתן לומר שזה לא צביעות. הלא כן?

נ.ב לעיתים בהלכה רואים מצב עתידי כאילו הוא כבר עכשיו.

איך עושים את זה?

בעיקרון את אמורה לעשות את מה שעושות חברות למען האמת בחלק הזה אין לי כל כך שמץ... אבל זה לא נראלי כל כך מסובך.

אם את תטבלי את זה בעוד קצת נתינה אז אני די בטוח שתצליחי ממש להרגיש ולחוות את העניין.

מסתמא גם היא תרגיש חברות מצד הכרת הטוב.

ואז יגמר כמו כל סיפור "וחיו באושר וגו' "

ועוד דבר: לבוא בבוקר ולהגיד בוקר טוב בחיוךאוריןאחרונה

וגם בהמשך להתעניין בחברה שמולך - זה לא משהו שצריך להיות שמור רק לחברות קרובות ולאלה שבולטות בחברה. אין שום סיבה להתעלם מבנות "שקופות" כי היא לא חברה שלי. כשין דיונים אפשר לעודד ולשאול מה דעתה ועוד ועוד  וכך להפחית את הבדידות והדחיה. אם מישהי נשארת דחויה- זו נקודה פחות לכל החברה שמסביב.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך