יתרונות/ חסרונות לשנתיים שירות ..שנזכה לשמוח
כדאי לעשות שנתיים שירות לאומי או לא, ולמה?
אשמח לתגובות לכאן או לכאן
חודש טוב ושבת שלום(:
מה המטרה של שירות לאומי?[-]

ברגע שנדע לענות על השאלה הזאת, יהיה לך יותר קל להחליט.

כי יש יותר מתשובה אחת על השאלה הזאת.

אם מטרתך לעשות חלופה לצבא, אז יש כאלה שמרגישים צורך לעשות את אותו היקף שעושות נשים בצבא.

אם מטרתך לתרום לחברה, התרומה המשמעותית ביותר שלך לחברה היא תרומה מקצועית, לכן יש חשיבות לרכוש מקצוע ולתרום בו למשק. זה יחזק את הכלכלה הישראלית.

אם זה לצמוח מבחינה אישית, אז זה גם תלוי בך ובמסגרת שבה תעשי. אולי שנה במדרשה תתרום לך יותר?

צריך לשאול גם שאלה אחרת: נניח ולא תעשי שנה שנייה, מה האופציות האחרות? בין מה למה ההתלבטות?

אני לא ממליצהבמחשבה

אני חושבת שבמקום שנה שניה של שירות לאומי, כדאי לך ללמוד או לעבוד.

אבל זה מאד תלוי בך, באופי שלך ומה את מתכננת לעתיד

אני חושבת ששנתיים זה הרבה זמן, ושנה אחת מספיקה בהחלט.

אני חושבתליאורושאחרונה
ששירות לאומי זאת תרומה אדירה לחברה ולפעמים אפילו יותר מהמקצוע שעובדים בו..
וחוץ מזה..מה הקטע למהר בחיים ולפספס דברים מלאי משמעות מלאי חוויות מלאי סיפוק ולימוד והכי חשוב נתנה מתוך הלב מבלי רצון להרוויח ?!
בעד שנתיים.מקום בעולם
שלל סיבות האמת..
גם כי *אני* הרגשץי צורך לעשות שנתיים כי מבחינתי שירות לאומי ניתן כתחליף לשירות צבאי לבנות דתיות שלא יכולות לשרת בצבא מטעמי דת. וחכן זמן השירות לאומי שלי ישתווה לזמן השירו. הצבאי שבנות עושות.
הטבות כפולות ונוספות מאשר שנת שירות אחת (שנת לימודים חינם במקום חצי, עבודה מועדפת, מענק ופיקדון כפולים וכו'..)
וגם, שנתיים של נתינה נטו. משהו שלא חושבת שיהיה לי את הזמן לו בהמשך החיים..
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך