מישהו שמע תשיר של חנן בן ארי???
החדשש???
וויקיפדיה???
מה דעתכםם???
מישהו שמע תשיר של חנן בן ארי???
החדשש???
וויקיפדיה???
מה דעתכםם???
נראה לי שהוא מנסה להיות קצת דתי מחמד כזה.. למה לכתוב תשיר עם זמרת?! וגם זה שהוא כתב שלא כל הערבים רוצחים (זה נכון אבל לוידעת אבל משהו הציק לי..) קיצור הוא צריך להיות קצת יותר כמו שהוא היה פעם...
אהבתיי![]()
אהבתי את הרעיון של השיר וזה..אבל משו לא ככ הרגיש לי טוב עם הישר..אולי התחושה שהוא מנסה לצאת טוב עם כולם ולפעמים זה קצת לא מתאים..קיצור לאדעת![]()
אבל בסופו של דבר העיקר המסר ובאמת שאפו!!
חביבבב מינוס.. גם המנגינה לא כזה התחברתי וגם המילים.. בואנה תרגע!!
מתנחלים רצחו את רבין?!?!?!?! ערבי מחבל מתאבד?!!? לא נכוןן!!
אז העיקרון של השיר אם הבנתי זה כאילו לא לתייג שזה יפה.. אבל.. קיצר לא!
אבל עדיין לא ככ התחברתי..
רק אני מרגישה שבמקום שיהיה כמו פעם- עם צציות בחוץ הוא החליף אתזה בגקט אדום?! המראה שלו מזעזע א
אני לא באה לשפוט תבאנדאם ח"ו אבל אני ממש לא חושבת שזמר שנחשב "דוס" ישיר עם קרן פלס או עם משה פרץ
זה חילול ה' מבחינתי.
אני גם לא כ"כ התחברתי לשיר..
א ב. זה מתחיל מלשיר עם משה פרץ ולכתוב עם קרן פלס כאלו זה לא זמרים וואו ולפעמים התוכן שלהם בסדר אבל רוב הזמן הוא די בעייתי..
ג. אל תסתכל בקנקן סבבה והכל אבל אם ניקח את מה שהוא היה לעומת עכשיו רואים שהוא התקלקל.. אפילו העטיפה של ממך עד אלי שזה השיר הראשון שהוא הוציא לעומת ויקפדיה זה הבדל ענק! וגם התוכן לא שיא הוואו סבבה הבנו לא צריך ללכת עפי סטיגמות אבל יש דברים שהם פשוט נכונים; לא כל הדתיים מחקו את דרווין (משו כזה לא ציטוט מדוייק..) אז מה הוא מאמין שיש ד' אבל העולם נברא בפיצוץ ושהאדם הראשון נוצר באבולוציה עי תאים שאיכשהו התגבשו ואיכשהו נוצר אדם?! גם שהוא התחיל לומר אלוקים עם הא סבבה זה לא משו שכולם מקפידים עליו ויש הרבה שאומרים אבל לפני הוא לא אמר שיפסיק לנסות להיות הדתי מחמד שצריך למצוא חן בעיני כולם מרגיש שהוא טיפה מלקק לחילונים... דעתי.![]()
והרבה לא אוהבים תסטיגמות שלו..![]()
זה שהרבה אנשים אומרים ככה, זה ממש עצוב אבל זה לא אומר שזה מותר. אמירת שם ה' לשווא זה בדיוק זה.
לא אמרתי שזה מותר רק שזו המציאות ואפילו פה בפורום זו תופעה נפוצה.. ובהתחלה הוא אמר עם ק אני זוכרת ראיון שבו הוא אמר אלוקים.. יש הרבה זמרים שאומרים עם הא כמו נגיד ישי ריבו ביגדל.. אבל בתור חלק מפסוק! ולא בתוך משפט סתמי אז הפריע לי השינוי.
זה רק מחזק![]()
יש דעות לכאן ולכאן
לחלק מהשיר התחברתי, אבל לא לקטע שהא אומר שהוא לא נציג של אלוקים.. תגיד, אתה רציני?? מה אנחנו אם לא נציגים שלו?? תפקידנו כאנשים דתיים זה לפרסם את שם ה' בעולם, כל השאיפה שלנו צריכה להיות לייצג את שם ה' בעולם, ולא ח"ו להתנער מהאחריות הזאת!!
גם עם הסטיגמות הם נכונות.. הוא כאילו הסכים איתם? לא ככ הבנתי מה הוא רצה לומר בשיר..
אקונה מטטה
העיקר הנשמה...אבל הביצוע...
לויודעת פחות התחברתי...
ברור שכולנו נציגים של אלוקים
לדעתי הקליפ נחמד אבל הסטיגמות על כולם ממש לא נכון....
"אני לא נציג של אלוקים" או משו כזה....למה לא?!מה זה בושה להיות נציג של השם יתברך?
אופפפ זה משגע אותי.יש חילוק גדול בין סטיגמות לבין זהות.
ואף על פי כן,אני חושב שזמר דתי לא אמור להכניס שורה כזאת לשיר,גם אם יש לו כוונה עמוקה ואמיתית בתוכה.אף אחד לא יודע מה חנן הרגיש כשהוא כתב את השורה הזו,ולכן אנשים הוציאו דברים מהקשרם ותקפו,בדיעבד התברר שלא לכך התכוון המשורר.אבל מלכתחילה למה לגרום לכך וליצור פרובוקציות מיותרות.
ושוב,אני חולק עליו בעוד עניין:יש חילוק בין זהות לבין סטיגמות.
ובמחילה מכבודו, הוא לא מצדיק בנעל. הקב"ה בעצמו אמר לנו שאנחנו נהיה "ממלכת כהנים וגוי קדוש", מה זה אם לא נציגות של אלוקים? ואיך נזכה להיות כאלה- אם נשמור תורה ומצוות, סתומרת- הדתיים הם כן נציגים של אלוקים. חבל כ"כ שהוא נהפך לדתי מחמד במקום להשאר הדוס החמוד שהוא היה לפני זה
הוא אומר "לא נציג של אלוהים" בגלל שכמו שבאמת קרה בהתחלה התלהבנו שיש זמר דתי מגניב שמצליח וזה, ואח"כ הגיעו הביקורות "מה הוא עושה שיר אהבה" "למה הוא בלי ציצית" וכו'.
לפי דעתי לזה הוא התכוון
חנן בן ארי הודף את הביקורת נגדו
תסתכלו פה אולי תבינו מה מציק לו.
ולא יזיק לכם לפרגן קצת
באמת נכון מאוד
זה עמדה שאני מאוד מזדהה איתה
להפסיק עם הסטיגמות הגדרות וקיטלוגים - כל אחד בפני עצמו!
המילים חזקות רצח, ברור שיש כאלה שפחות התחברתי בגלל דעתי האישית אבל תכלס הוא צודק לגמרי...
ובקשר לתגובות כאן,
מישו אמר שהוא התקלקל בלבוש שלו, אז תסלח לי אבל מי אתה שתחליט לו איך הוא אמור להתלבש ואיך לא????
זה באמת מציק לי שאנשים חושבים שאם הם ראו אדם פעם אחת או פעמיים בלוק מסויים אז הוא לא יכול לעולם להשתנות,
ואם הוא הלך לסגנון קצת שונה אז הוא כבר התקלקל ולא מה שהיה פעם וכו'...
באמת מציק לי...
ואמרו גם על "אני לא נציג של א-לקים" שזה בעיה, אז תקראו את מה שבלון הליום הביא ותחשבו על זה שוב...
באמת אחלה שיר
כל הרעיון של השיר זה לא לתייג כל אחד לפי חיצוניות
והנה אני רואה פה אנשים "למה הוא בלי ציצית" "לא כותבים שיר עם זמרת" וכו
זה בדיוק העניין
אז מה שאין לו ציצית? זה אומר שהוא לא עובד ה'?? אז מה שהוא מתלבש בסטייל?
לדעתי השיר מדהים ואם כל אחד פה ייקח את המסר מהשיר הזה המדינה שלנו תיראה הרבה יותר טוב
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים