אז שכל אחד יכתוב פפשוט מי הוא-גם כאן, כדי להקל על אלו שמחפשים מי להיות וכדי שיהיה יותר מסודר.
___לכתוב בהכותרת!!___
רוקדת בגשםאז שכל אחד יכתוב פפשוט מי הוא-גם כאן, כדי להקל על אלו שמחפשים מי להיות וכדי שיהיה יותר מסודר.
___לכתוב בהכותרת!!___
אם לא תפסו...
חמדמדההוא אחלה בנאדם! רוצה?
אורצירוצה להיות מהללאל?! הוא ממש שווה!!!! אני חולה עליו!!! הוא בן של האביר מקאן

אורציבעיקרון לא קראתי תספר אז ספרי לי מי אניי
את מיועדת להיות אביר לעתיד. יש לך אח אחד בשם אולה- גדול ממך, הוא מאומץ, ואח אחד בשם רעואל- קטן ממך, זה אח חורג, מהללאל חבר טוב של הנסיך יקוואל, וחבר של הלך הוא מאוד אמיץ, הולך עם האמת שלו, ירא שמיים אממממממ בן 18..... עוד משו?

אורצייש לכם ניראה לי 3 ילדים, אתה משורר אמן, ידיד קרוב של המלך, (אתה גם בעלי וגם חבר שלי, זה וואחד קטע...) אמממממממממ אבה בן של אביר, מיועד להיות אביר בעתיד, אנחנו לא גרים בעיר הבירה, אתה חבר של מהללאל, אתה בן אדן עדין נפש ששם לב לאחרים וגריש לסביבתו ואתה מאוג גבוה וניראה טוב (כתוב בספר "דמותו הנאה והתמירה"....)
עוד משו?
כי אם לא אז אני מגרש אותה...ומי זה מהללאל לעזאזל??
מה חשבת?! יא חתיכת בעל שלא סומך על אישתו!!!!
ומהללאל זה הבן של האביר מקאן- שר המלחמה הכוזרי....
עכשיו רק תסבירי לי איך משחקים?
לא משו רציני.... לפעמים נעשה שירשורים ואז מגיבים בשמות האלו, ולפעמים זה כמו שעשיתי לך עכשיו- הגבתי בשירשור שזה היה מתאים וציינתי בראש ההודעה שזה בשם טור...
(כדי ש @ירא שמים! לא יחשוד...
) נונו...
הוא היה סתם דיקטטור אגואיסט!!
היה רעואל- המלך הקודם, אדם מיוחד, הוא פשוט תאב כוח וכבוד אז הסכים לרצוח אדם שהוא מעריך כדי להפוך למלך.... זה כתוב בספר
רוצה עיצוב חדש לכתר? קיבלת עיוני!!! מה עוד?!

אקונה מטטה
אקונה מטטהרוצה? הוא נסיך...@אקונה מטטה
דווקא בא לי עליו
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד