די! נמאס לי~מרב.
נמאס מהחיים. נמאס מהחברות. נמאס החברים. נמאס מהמשפחה.
אני לא אספר לכם את כל הסיפור, כי יש פה כמה בנות, ואולי גם כמה בנים, שמכירים אותנו...
מה שבטו זה שעכשיו, יותר מתמיד- אני רוצה להתאבד.
ואם שאלתם ת'צמכם מה זאת אומרת "יותר מתמיד"- זה אומר שמכיתה ו' אני מתה להתאבד. *משחק מילים עצוב*
והפעם זה אמיתי. וכואב. וחזק הרבה יותר משהיה פעם.
אני מצד אחד מתה להתאבד. לדעת שאני עם החיים האלה- גמרתי.
מצד שני- עכשיו סופסוף אבא שלי מסכים לדבר איתי בתור חבר ולא בתור אבא מעצבן שיושב לך על המוח, ואני לא רוצה גם שחברות שלי יהיו עצובות בגלל שלחברה שלהן היו חיים דפוקים, ואני לא רוצה שכל האנשים שאני מכירה יבכו, או יצטערו, או אנערף מה כל אחד מהם יעשה- רק בגלל שאני חושבת ששונאים אותי.
אולי יש לי חיים שהרבה רוצים כאלה- הורים דוסים, טובים, משפחה אוהבת, יש איפה לאכול, איפה לישון, בגדים, כסף- חיים נורמליים.
אבל אני שונאת אותם. למה? כי נמאס לי לחיות במקום שהדבר היחיד שנותנים לך לעשות זה לשבת בתוך הבועה של עצמך ושל הישוב שלך ושל התורה שלך, במקום לצאת ולהכיר מקומות.
ולכל מי שמכיר אותי, או חשב שמכיר- תכירו את מרב החדשה. אני לא המרב שהייתה תמיד. אני לא המרב המצחיקה, עם החוש הומור המצחיק והפנים המחייכות.
אני מרב שאולי נראית מאושרת- אבל בפנים כבר אין לי לב מרוב שברים~
וואו...רק עכשיו קראתינצח לנצח!!!

אשכרה דיכאון..

חכי חכי כשאני ידבר איתך..

למה אתה רוצה בדיוק שהיא תיכנסמיסטר דום
ליאוש יותר עמוק אההה וותר על השיחה איתה וזהו!
סיבה די טיפשית להתאבד-לא?מתו"ש

את עוד תגלי עולם ותצאי מהבועה שלך, את עדיין לא עברת הכל

תגובה: כנסי >>אח..

אהלן מרב...

וואוו...כואב לשמוע. נמאס ככה מהחיים.
"דיי , פאניטו , נגמר! להתראות חיים יקרים - אני לא מתאימה לכם , או שמא - אתם לא לי...."

שמעי אחותי , קודם כל נסגור את הפינה ש...להתאבד - זה ממש לא הפתרון.
למה? חישוב מהר יוכיח זאת , רק לחשוב - מה יש [אם יש ואם אין] אחרי ההתאבדות , יסביר הכל...
אם את צריכה עזרה בחישוב , אני כאן.

קיצור - ת'כלס , אני הבנתי שה - בעיה זה שהם , ההורים שלך סוגרים אותך.
יעני - "חאלס! לא רוצה להיות דוסית! שחררו אותי" - משו כזה.
אוקי. זה מעיק. נמאס ומעצבן. אבל - קודם כל , הדבר המוסרי ביותר הוא להיות מכיר טובה לאחר -
אבא , אמא - נותנים את הנשמה בשבילך! את יודעת הרי שהם רוצים רק בטובתך -
אז...לא לשנוא אותם. יודעת מה - גם בנתיים [עד שנסיים את התגובה בעז"ה] אל תאהבי אותם -
אבל - אני יודע שהרגש לא נותן לך להרגיש כלפיהם אהבה - בשביל זה - יש לך ש-כ-ל.
אפילו שאת מרגישה שנאה כלפיהם - תכניסי לך בראש , שגם "שם" במקומות הפתוחים שאת חולמת עליהם -
יש גם מוסריות שאומרת - להכיר טובה להורים היקרים שלנו.

טוב , תראי , אני לא מכיר אותך. לא יודע מה זה ה"חניקה" הזו שהם חונקים אותך.
אבל - שבי רגע עם עצמך! סבבה? שבי עם האמת שלך!
תגידי רגע , למה את רוצה לצאת לעולם החופשי? בשביל להתקדם בעבודת ה' - שאגב - אני מתכוון שכמו
שלשחק כדורגל זה לא פסול , וזה טוב מאוד גם מבחינת ההלכה - בזמן שעושים את זה בשביל עבודת ה' -
כך גם את רוצה לצאת החוצה? בשביל להתקרב לאבא שלך יותר? להרגיש את הכיף שבחיים?
תגידי עכשיו "אווך , מה הדוס הזה רוצה ממני , עוד אחד כמו ההורים שלי..." - אז זהו ש...לא.
עזבי אותך דוסית , חרדיות , שמרניות ו - כל הבלה בלה הזה...
את עם האמת שלך - וואי , בדיוק עכשיו אני שומע את השיר - "מן הבית בו גדלתי נשמתי עוד מביטה
חלונות נפקחים אל אמת פשוטה" - סתם , מעניין - בית , אמת פשוטה. נחמד.
טוב , אז...דברי דוגרי. יש לך מטרה בעולם. אל תנסי לסבן את העולם. אל תחשבי שאם תצאי לעולם החופשי -
את תהני. ו...שוב , לא אמרתי שאסור לצאת לרחוב. מותר , צריך להשתחרר - כל עוד זה נעשה מתוך -
"בכל דרכיך דעהו" - תמיד [להשתדל!] בכל מצב שבו אנו נמצאים אנו צריכים להשתדל לדעת את ה'. להתקרב אליו.
בלי כל התאורים שמוסיפים לזה - זה נקרא קיום החיות שלך בעולם.
יש משו יותר טוב מזה?!

יופי. עכשיו - אם זה נובע ממקור אמיתי הרצון לצאת החוצה - אין בעיה , צאי החוצה לעולם החופשי -
אבל...היי - אל תשכחי את התורה. הרי - זו המטרה שלך בעולם.
מול ההורים - אם הדבר נובע מאמת - הרבה יותר קל להתמודד , דברי איתם פתוח על מה את רוצה ,
שאת רוצה לצאת כי זה עושה לך טוב. מוסיף לך בעבודת ה'. כמובן - רק אם זו האמת!
אהה...עוד משו - כן. הרבה ילדים לצערינו - היו רוצים להיות הבנים של ההורים שלך , להיות אחים שלך. אפילו...
רק להיות במשפחה שלך - להיות מאומצים בבית שאת גודלת בו - כך ש...תתחילי להעריך. לאהוב. לתת. כן ,
גם אם זה נראה מצידך התאכזרות בך - הרי את יודעת שהכל נובע אצלהם ממקור טהור - ממקור של אהבה
אלייך - כך ש...לפחות את המינימום אהבה על זה שזה נובע מאהבה אלייך - גם אם את חושבת שהם טועים -
תתחילי להעריך. תתחילי לתת.
אגב - מאוד , אבל מאוד כדאי שתבדקי את ה "אמונה" שלך. ו...תחשבי על זה - המון.
תבדקי מה ההבדל בין ללכת "פתי" אחרי היהדות או לדעת את היהדות.
וווא ווא זה הבדל בין שמיים לארץ. פתאום להיות מאדם שמח לאדם עצוב - השמחה הראשונה כנראה הייתה מזויפת.
התורה זה לא דבר מפחיד. לא דבר מעיק. דבר ממש כיף! זה דבר שנותן שמחה בחיים. שמחה אמיתית.
רק...צריך לדעת איך להשתמש בו. "אמונה" זה הפתרון.
ו...תחשבי על זה.

לא יודע. אלו ה - "הוראות שימוש" שקיבלתי מיוצר העולם. אנשים קראו אותם ו...זה ב"ה מתחיל [!] לעבוד.
יש עוד הרבה לשפר , אבל משתדלים...מקווים שזה בעז"ה יפעל לתמיד.
אם קראת אותם וזה לא עובד לך - דברי איתו , עם היצרן - הוא כבר יפתור לך את הבעיה.
אבל....עד אז - תבדקי רגע , אולי קראת אותם הפוך...??

בשורות טובות!
אחותי - המון בהצלחה!

מרבי!!!!!!!1למה מי אתה?
מרבי- געגועי אלייך ואהבתי ואשמח לדבר איתך... .,ות"אמת כולנו מרגישים ככה לפעמים ועוד יהיו ימים יפים יותר...........
בשביל מה להגיד שיהיו ימים טובים,~~אני~~
הרי החיים מלאים בקשיים. ככל שמתבגרים נהיה יותר צרות ובעיות. מה שכן- צריך לדעת איך להתגבר על כל הצרות. תתעודדי בכך שיבוא יום אחד ואת תמותי והכל יהיה טוב... ועד אז תשתדלי להמשיך לשרוד, כמו שאומרים. להמשיך לזרום. תמצאי מישהו שיכול להקשיב לך ברגעים הכי קשים, ושאת יכולה לספר לו הכל. זה לא פותר את הבעיות, אבל קצת עוזר. ההרגשה שיש מישהו שמבין אותך בעולם המעפן הזה.
לי נראה שנימאס לך מהדת והמצוות. אני צודקת? למה בעצם שלא תקחי קצת חופש, תסעי לטייל? אני בכלל לא בטוחה שלכל האנשים זה טוב כל החוקים האלו. אני למשל בכלל לא מתפללת. אז מה? אז אני קשורה לאלוהים בדרכים אחרות, לא בתפילות. לא קרה כלום.
מרב אני ידבר איתך בשיחה אישית...namber 1
מרוש#חנוש#

טלצ', אם תמותי מי יהיה גיס של..?

יאלה, נראה אותך..אין לך אומץ..=)

דבריתי מחר..=)

עם מי אני אמורה להתחתן? עם קושקוש?!מרב.

לאא.

טוב, חברים.
אני נורא שמחה שאוהבים אותי ודואגים לי-
אבל אני לא. צריכה. עזרה. תודה (:
אני כל יום מקבלת מסר חדש מאנערף מי: "צריכה עזרה?"
אתם יכולים לנסות לתת עזרה.
ואני לא באמת הולכת להתאבד.
כאילו- אם הייתה לי אפשרות- הייתי מתאבדת מזמן.
ויש לי מזל שלא כתבתי את מה שרציתי לכתוב, למה אז בכלל היו משח"נשים איתי.

אקיצר- אני לא צריכה שחנושים. ישלי מספיק כאלה במציאות[:
ותרגיעו- אני לא באמת אתאבד. זאת הייתה פריקת עצבים קלילה.

או. הבנתי^^מרב.
אהבתי ת'גיס XD
וואו גם לי יש צרות בחיים ואז??צרכים לברוח??חיים שלמה
לא בורחים מצרות מתמודדים עם צרות ולא בורחים מהם אני חרדי חבדניק (אולי גם את??) ואני נראה לי מכיר את העולם יותר טוב מחילוני ממוצע ומאוד קשה לי עם זה שפעם אני חבדניק ואחרי יומיים אני שומע שירים חילוניים איטרנט וכו' אבל אני לא חושב לרגע להיות חילוני את יכולה להגיד מה עצבן אותך בבית???
לאאאא!!!itay1301אחרונה

בבקשה אל תקפצי לאאאאא!!!!!!!! חחחחח

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך