הנה עוד הסבר הכי ברור שיש לי, תקראי עד הסוף, סבבה?
קיבלתי הרחקה 60 ימים מהר הבית והמבואות של השערים של הר הבית. ועברו מאז שקיבלתי את ההרחקה 45 ימים, אזז זה אומר שנשארו עוד 15. קיבלתי את ההרחקה כי נעצרתי בשער השבטים, שזה שער של הר הבית, בגלל שהתפללתי שם, ואז הביאו אותי לבית משפט השלום בירושלים לשופטת שנתנה את ההרחקה. וקיבלתי את ההרחקה לבד כי רק אותי השוטרים החליטו לעצור, אז רק אני הגעתי לבית משפט וקיבלתי הרחקה. אני רציתי להגיש ערעור לבית המשפט המחוזי של ירושלים, זאת אומרת לטעון שאני לא אמורה לקבל הרחקה בבית המשפט המחוזי, שהוא מעל בית המשפט השלום, וככה הוא יכול לבטל החלטות שנתנו בבית משפט השלום, וגם לבטל את ההרחקה שלי רק שההורים שלי לא הסכימו שאני יגיש ערעור. ועכשיו כשאנחנו עושות סיבוב בין השערים של הר הבית אני מגיעה ואני צריכה לחכות מחוץ לשערים, כי אסור לי להיכנס לתוך השערים הרחוב של השער. הרבה פעמים שאני בלי הרחקה ואני מגיעה לשערים של הר הבית, השוטרים מציקים לנו ולא נותנים לנו להיכנס לשער ומזיזים אותנו אחורה, אבל דווקא כשיש לי את ההרחקה, השוטרים נותנים להגיע להיתפלל ממש עד השערים של הר הבית, רק שאני לא יכולה להיכנס כי יש לי הרחקה משם, וזה ממש מבאס. כשהייתי בבית משפט היה שם שוטר שהוא אמור לבקש מהשופטת שיתנו לי הרחקה, וקוראים לו 'תובע' והוא רצה שיתנו לי, 90 ימים הרחקה מכל העיר העתיקה, אבל השופטת החליטה לתת לי "רק" 60 ימים הרחקה מהר הבית והמהרחובות של השערים, שזה פחות הכל העיר העתיקה. ועכשיו גם הביאו לי הזמנה לקצינת מבחן, שזה אומר עובדת וציאלית משרותי משרד הרווחה שמדברת איתי ובודקת מה מצבי וממליצה לשוטרים מה לעשותאיתי. עוד משו לא הבנת?