אוף נשארו עוד 15 ימים להרחקה. ועברו כבר 45.בצפייה למקדש

בחיים לא נדפקתי כ"כ. ולבד. ושההורים לא מרשים להגיש ערעור.

ווואאאהההה.

סיוט! להגיע לשערים ולעמוד בחוץ! כשכולם נכנסים, ודווקא השוטרים יחסית בסדר, נותנים להגיע עד ממש השער. אבל כשלא יהיה לי הרחקה? בחיים השוטרים לא יתנו. בא לי להרביץ להם. שתגמר כבר ההרחקה הזאת. 

ועוד התובע ביקש 90 מכל העתיקה. חי בסרט. אם היה לי 90 מכל העתיקה הייתי מפרה בדוק. אין מצב.

ועוד עכשיו מביאים זימון לקצינת מבחן חיים בסרט. מה נראה להם? ברור שאני לא יבוא, למה מי מת? רק חבל שהם גרמו להורים שלי להילחץ שוב. ממש חבל. אה, צייונים. רשועים ארורים.

אה כן כן הכל באווירה פורימית, וכו'....

לא הבנתי...טום בוי

עזבי....טום בוי

הסבר על הכל.בצפייה למקדש

קיבלתי הרחקה 60 ימים מהר הבית והמבואות של השערים. ועברו מאז 45 ימים, נשארו עוד 15. וקיבלתי את ההרחקה לבד כי לא נעצרו איתי אז עוד חברות. וההורים שלי לא הסכימו שאני יגיש ערעור לבית משפט המחוזי על ההרחקה. אנחנו עושות סיבוב בין השערים של הר הבית כמה פעמים בשבוע. ואז אני מגיעה ואני צריכה לחכות מחוץ למבואות של השערים, כי אסור לי לעבור שם. ודווקא אז השוטרים נותנים להגיע ממש עד השער ולהתפלל בנחת, בלי הצקות. התובע בבית משפט ביקש 90 ימים הרחקה מכל העיר העתיקה, אבל השופטת נתנה 60 "רק" מהר הבית והמבואות של השערים. ועכשיו גם הביאו לי הזמנה לקצינת מבחן, שזה אומר מישי משרותי משרד הרווחה שמדברת איתי ובודקת מה מצבי. אבל אני ממש לא מתכוונת לבוא לזה כי זה חופר ומעצבן. עוד משו לא הבנת?

אוקייי נשברתי באמצע.טום בוי

אל תנסי להסביר לי.... אני באמת גרועה בזה....

סורייייייי

מה לא הבנת?????? אני שונאת שאנשים לא מבינים.בצפייה למקדש

הנה עוד הסבר הכי ברור שיש לי, תקראי עד הסוף, סבבה?

קיבלתי הרחקה 60 ימים מהר הבית והמבואות של השערים של הר הבית. ועברו מאז שקיבלתי את ההרחקה 45 ימים, אזז זה אומר שנשארו עוד 15. קיבלתי את ההרחקה כי נעצרתי בשער השבטים, שזה שער של הר הבית, בגלל שהתפללתי שם, ואז הביאו אותי לבית משפט השלום בירושלים לשופטת שנתנה את ההרחקה. וקיבלתי את ההרחקה לבד כי רק אותי השוטרים החליטו לעצור, אז רק אני הגעתי לבית משפט וקיבלתי הרחקה. אני רציתי להגיש ערעור לבית המשפט המחוזי של ירושלים, זאת אומרת לטעון שאני לא אמורה לקבל הרחקה בבית המשפט המחוזי, שהוא מעל בית המשפט השלום, וככה הוא יכול לבטל החלטות שנתנו בבית משפט השלום, וגם לבטל את ההרחקה שלי רק שההורים שלי לא הסכימו שאני יגיש ערעור.  ועכשיו כשאנחנו עושות סיבוב בין השערים של הר הבית אני מגיעה ואני צריכה לחכות מחוץ לשערים, כי אסור לי להיכנס לתוך השערים הרחוב של השער. הרבה פעמים שאני בלי הרחקה ואני מגיעה לשערים של הר הבית, השוטרים מציקים לנו ולא נותנים לנו להיכנס  לשער ומזיזים אותנו אחורה, אבל דווקא כשיש לי את ההרחקה, השוטרים נותנים להגיע להיתפלל ממש עד השערים של הר הבית, רק שאני לא יכולה להיכנס כי יש לי הרחקה משם, וזה ממש מבאס. כשהייתי בבית משפט היה שם שוטר שהוא אמור לבקש מהשופטת שיתנו לי הרחקה, וקוראים לו 'תובע' והוא רצה שיתנו לי, 90 ימים הרחקה מכל העיר העתיקה, אבל השופטת החליטה לתת לי "רק" 60 ימים הרחקה מהר הבית והמהרחובות של השערים, שזה פחות הכל העיר העתיקה. ועכשיו גם הביאו לי הזמנה לקצינת מבחן, שזה אומר עובדת וציאלית משרותי משרד הרווחה שמדברת איתי ובודקת מה מצבי וממליצה לשוטרים מה לעשותאיתי. עוד משו לא הבנת?

אווווווווךטום בוי

אז הבנתי סבבה???

עכשיו ראיתי את החתימה הבנתי מי אתלישועתך קיויתי
לא מכיר אישית כמובן אבל הכרתי את הניקוד הקודם וממנו יכולתי לצפות לדבר כזה
אוקע... הניקוד הקודם?בצפייה למקדש

תיקון שגיאות אוטומטי מן הסתם... בטח התכוון ניקמתיישב בנשמה

שנון. הגיוני בהחלט.בצפייה למקדש

ואאההההה. לא הבנתי כלום בשרשור הזההההטום בוי

אני סתומהההההבוכה/צוחק

וואו בהצלחה ממש!יהדות=דרך חיים

ואי ואי אחותינוניגונאאחרונה

שה' יעזור לך ימתוסבכת

(ישמצב אני מחר בורחת מהאולפנא לכוכש או ירושלים בואי נעשה משהו. אוף את לאמבינה איזה בזבוז זמן להיות באולפנא. ולא באת לבקריניעצוב  נראה לי אני מודיעה להם שהיה אחלה הם ההסכמים האלה אבל חאלס [לא משנה באיזה הקשר הסכם תמיד יהיה מעפןמת] ומבא גם היום הרגיעה אותי שמה כבר יקרה אם יעיפו אותי כי הייתי ממש בלחץ עד עכשיו בגלל זה. אז עכשיו כבר לא אכפת לי כי סוף שנה ומקסימום הם לא יביאו לי גם את התעודה הזאתאפאטי)

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך