אשמח לעזרה ממי שזוכר או ממדריכים לגיל הזה
רעיוניות למשחקים/ נושאים שמתעסקים בהם בגילאים האלה/ פעולה זץשאתם זוכרים שהיה לכם משמעותי באזור הגיל הזה..
ממש ממש אשמח אפילו לכל דבר קטן!
תזכו למצוות

ומשני הצדדים עוד בנות במספר שווה.
הארבע בנות הן הפרלמנט(נראה לי שזה ממשלה) לכל קבוצה יש שתי בנות מתוך הפרלמנט.
כותבים את השמות של כולן על דף וכל אחת מקבלת שם של ילדה אחרת(לא משנה אם יצא לה את עצמה)ולא מגלים אותו.
יש כיסא ריק והבת שהכיסא מימינה קוראת לבת אחרת בתקווה להוציא בת מהקבוצה השניה והבת שהכסא הריק מימינה תכניס בת מהקבוצה שלה ולהכניס מהקבוצה שלה
המטרה שכל הפרלמנט יהיה עם בנות מאותה קבוצה- והן המנצחות.
אסור שבת תזוז פעמיים רצוף.
ויש עם הגלידות עם שאלות ואז לפי כל תשובה יש דף שמראה בשאלה הזאת תוספת של מה וכמה כדורים וכו בהצלחההה
ישתבח שמו!
פונדו
אני מדברת בתור אחת בכיתה ח' כןן???
נראה שיש שם דברים מעניינים.
את מכינה מראש פתקים עם שמות של כל הילדים, ויש כיסא ריק. ארבעה כיסאות מתוך הכיסאות שיושבים עליהם אלו כיסאות הפרלמנט (הם צמודים..) את מחלקת את הפתקים, כל ילד מקבל שם של מישו אחר ושומר בסוד. את מחלקת לשתי קבוצות ככה שהפרלמנט חצוי לשתיים (שתיים אדום שתיים כחול נגיד..) ואז מתחילים לשחק. המטרה היא של כל קבוצה שכל הפרלמלנט יהיה מלא בחבריה. הילד שהכיסא הריק לשמאלו מתחיל. הוא אומר נניח אני מזמין את רותי לשבת פה ואין לו מושג מי זאת רותי, פתאום קמה נגיד נעמה שקיבלה את רותי בפתק ויושבת לידוט. עכשיו הילד שהתפנה לידו מקום אומר... וכו . עד שנגיד אומרים תמר, וזה אחד השמות שקיבלה יחלדה מהפרלמנט במקרה, אז היא מפנה את מקומה בפרלמנט, ואז בעצם הילד שהיא ישבה לידו (או שגם הוא מהפרלמנט או שלא) מנסה עכשיו להיזכר איזה ילד הוא מהקבוצה שלו, (_והוא בעצם צריך להיזכר בשם שהילד הזה קיבל על פי מה שקרה במשחק) כי הנה יש לו הזדמנותלהכניס מישו מהקבוצה שלו לפרלמנט.. זהו בעיקרון!
לאף אחד אסור לגלות מה השם שהוא קיבל
במשחק שומרים על שקט מוחלט אפילו אסור להגיד נגיד מאיזה קבוצה ילד מסויים
הזה שקושרים בלונים עם סרט מאחורי הגב וצריך לפוצץ וכל אחת צריכה לשמור על שלה... אפשר לשדרג עם מים בפנוכו... מתאים דווקא כי חם וזה
פיסוקים
מה * חושבת על * ? מכירה? פשוט אין לי כוח לפרט![]()
קטגוריות - אפשר בקבוצות ואפשר כל אחת לעצמה...
פים פם פום
עושים דפים לכולם עם מלא שאלות כאלה, מאכל אהוב, שריטה, צבע, מוטו, שיר אהוב, מקום בארץ, סטייל חתן וכיד הדמיון הטובה... ואז אחרי שכולן כתבו מקריאים בקול וצריך לנחש של מי זה.
הקול הולך. - ששמים אוזניות עם מוזיקה מחרישת אוזניים ומישהי עומדת מולך ואומרת מילה עם תנועות שפתיים ואת צריכה לנסות להבין מה היא אמרה... ממש מצחיק
שבוחרים בנות ועושים דברין משותפים ביניהן והן צריכות לקלוט מה המשותף...
מגדת עתידות
שבוחרים מושג או מילה כזה שאותה בת אומרת מלא ואז כל אחת מגדירה את זה. יעני אומרת מה זה מזכיר לה (נגיד היא כל היום אומרת ''אני מתה מרעב'' אז שווארמה, צום) ואז היא צריכה לנחש... ממש חמוד
מתאים לימי הולדת, לעשות על אותה בת.
יש לי עוד כמה אבל אין לי ככ זמן עכשיו... בהצלוחה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים