פשוט עוצר נשימה...חובה להכנס,כוווווולם.רעות*

שלום לכולם לכל נוער אוהבי ה':

זה נכתב ע"י אדם מיוחד מאד ב"דתי ברשת".

חשבתי שזה יוכל לעזור להרבה אנשים ולנו...בעצם לכולם להתגבר על המון מכשולים שאנו נתקעים בהם במהלך חיינו כבני נוער דתיים.

בס"ד

חשבתי רבות לפני פתיחת נושא מסוג כזה , במיוחד לאור רגישותו , אך מכיוון שהמצב היום הוא לא פשוט , החלטתי כן לפתוח ומקווה שאזכה להענות ולתגובות ענייניות.

הנושא שעליו אני רוצה לדבר , הוא צניעות , וכל מה שקשור בו.

אני אתן הקדמה קלה ..

בנות יקרות , עליכן להבין דבר אחד , שעליו נבנית כל עבודת השם , והוא שהשם רוצה ודורש ממך , צניעות , וכמה שיותר.

אל לנו לזלזל בנושא הזה , יש הלכות מפורטות , מתוקף היותי גבר , אני לא כל כך נכנס ל-כמה אורך החצאית צריך להיות

אך ברור לכולנו שהחצאית הצנועה ביותר , היא זו שעוברת את הברך (לכיוון מטה כמובן , לפחות ב10 סנטימטרים , כאשר המדידה נעשית בישיבה לפי כל גדולי הפוסקים).

אני אישית גר די קרוב ליד אולפנה דתית , לא חשוב היכן כמובן , ולצערי המצב שם לא מזהיר מבחינה צניעות. (לצערנו זה דבר שדי נפוץ בעיקר באולפנות , בלי להכליל כמובן).

לאו דווקא דברים שניגלו לעיניי , אלא יותר אתה שומע מתוך הבית ספר עצמו , ממספר בנות , שאחותי בקשר איתן למשל , וכן הלאה..

והדברים שנשמעים , אלו עבירות חמורות ביותר , אשר כל בת ובת תיתן את הדין עליהם ביום מן הימים , ואין הקדוש ברוך הוא מוותר..

נתחיל מכך ,

שהבנות אינן מקפידות על חצאיות כהלכה , וחושבות אולי (נדון אותן לזכות)  , שהחצאיות שהן הולכות מותרות על פי ההלכה , אך כמובן שטעות חמורה בידן.

(אין צורך לפרט לאיזה חצאיות כוונתי , כי אני מאמין שבתור בנות אתן תבינו כבר).

עוד דבר מאוד חשוב שהרבה מהבנות כלל לא מקפידות עליו , הוא שמירת נגיעה , קשר עם בנים בצורה כל כך חופשית ומתירנית וכל המשתמע מכך.

עלינו להבין שהדבר שהשם יתברך הכי שונא , זה את כל נושא הפריצות ..

איפה נשמע דבר כזה , שהתורה שלנו מתירה , על קשר בין בני זוג כאשר הם כלל לא נשואים ? איפה נפסק להלכה שמותר לגבר בגיל 16-18 שתהיה לו חברה?והפוך כמובן..שלילדה בגיל 15 כבר יש חבר..בחברה דתית , אני כרגע עוזב את החילונים בצד כי הם מסכנים ואינם יודעים את ההלכה , אבל אנחנו , שאנחנו חרדים לדבר השם , שומרי תורה ומצוות , איך אנחנו מתירים לעצמנו פירצות בגדר של עצמנו ככה ? הרי אלו דברים שלא מתקבלים על הדעת . אין שום התר כלל לגבר להסתכל על אישה , אז עוד לדבר איתה?להיות חבר שלה ?לגעת בה?כאשר היא כלל לא נשואה לך , לא מותרת לך , היא לא שלך! , אם היינו יודעים איזה עוון חמור זה..היינו בוכים מבוקר ועד לילה להקדוש ברוך הוא שיסלח לנו , שיקבל את סליחתנו..וימחל לנו על המעשים הנפשעים האלו . חבל , כל כך חבל שבחברה של היום (הדתית) , כאשר גבר ואישה הולכים יחד כאשר הם לא נשואים , אנחנו לא מוקיעים את זה מתוכנו ומעירים להם , ואני לא מדבר על גבר ואישה שהם זה עתה באמצע "שידוך" או פגישת היכרות , כי לכולנו יש את היכולת ברוך השם להבדיל ..

אם גבר היה יודע , מה זה לגעת באישה , כאשר היא בטומאת נידה , אוי לנו , איזה צרות צרורות זה מביא לו , לאותה אחת שהוא נגע בה , ולכלל עם ישראל ..

אסור , פשוט אסור ! , לגעת באישה כשהיא נידה , לפני שהיא טבלה במקווה , שלא נדבר על זה שהיא בכלל לא שלו , לא נשואה לו ..משום מה היום הדבר נעשה כל כך בחופשיות , וזה מה שכואב , העולם החילוני אט אט פורץ לתוכנו , ועלינו לעצור את זה , ולהרבות בתורה , צניעות ותפילה להשם , שנשוב אליו בתשובה וימחל לנו על העבירות החמורות הללו.

עוד דבר חמור ביותר שאולי חלק מהבנות היקרות לא מודעות אליו , הוא העלאת תמונות שלהן לאתרי אינטרנט (באותה שיחה עם אחותי וחברותיה זה נודע לי) ,

אתרים שאותן בנות מעלות תמונות שלהן , וכל מי שרק חפץ יכול לראות , זה הרי איסור חמור ביותר ..

כל גבר שמסתכל על התמונות האלה , ומהרהר הרהור עבירה אחד , אותה ילדה תמימה לא מבינה בכלל כמה גדול העונש שלה על זה ,

למה לאבד את העולם הזה ואת העולם הבא בשביל כאלו שטויות ? זה פשוט לא נתפס..וכבר ידוע לנו שהרהור יותר חמור מעבירה.

אם היינו אומרים לאותן בנות , צאו רגע החוצה לרחוב ..לטייל , אבל מה ?הפעם בלבוש מינימלי בלבד , אני בטוח שאף אחת לא היתה מסכימה

אז איך באינטרנט , או בכל מקום אחר ,  הן מרשות לעצמן להראות את התמונות שלהן לכל מי שרק חפץ ? ושוב , אני כרגע לא מדבר על העולם החילוני

שהוא מעיקרו ומבסיסו מוטעה והולך בדרך השקר , אבל אנחנו כאנשי דת , אסור שיקרו דברים כאלו אצלנו.

בנות יקרות , יש לי פניה אליכן , אם אתן רואות מישהי שקצת פורצת את גדרי הצניעות , גשו אליה , בצורה הכי יפה והכי בוגרת , ותסבירו לה כמה זה אסור , כמה הקדוש ברוך הוא מתרחק ממי שאינה שומרת על צניעות , פעם אחת שאישה הולכת לא צנועה ברחוב היא מחטיאה מאות גברים , עוון חמור ביותר לאין שיעור.

הכוח שלכן חזק , בתוך החברה עצמה להשפיע , לקרב עוד בת רחוקה , עוד חברה שקצת קשה לה ללכת עם חצאית צנועה ..כי הרחוב היום מאוד מפתה וזה דברים ברורים ומובנים ..אבל השכר שתקבל אותה אחת שהלכה עם חצאית , שהלכה עם חולצה צנועה , השכר שהיא תקבל הן בעולם הזה והן לעולם הבא, הוא עצום .

חלילה שלא ישמע מדבריי שכל האולפנות הן ככה וככה..פשוט אלו דברים ידועים לא רק לי , וחלקכן תסכימו איתי אני בטוח .

וכדי לסיים בכף זכות , יש לנו בנות צדיקות , שהולכות בצניעות , שמקפידות לא להתרועע עם גברים לפני החתונה , ואשריהן ומה טוב חלקן , ובזכותן אנחנו עתידין להיגאל .

אשמח לשמוע תגובות ..ואולי לחלקכן יש רעיונות מה אפשר לעשות כדי לקרב עוד ועוד בנות שקצת סטו מהדרך ..והלכו אחרי הבלי העולם הזה..

יהי רצון שנשמע את קולו של משיח כבר.. בשורות טובות

כל מי שלא מפחד להתמודד עם האמת שיקרא ת'מאמרא*ן ע!ד מל2ד!

נכון.אמיתי.וכל כך כואב..

שנזכה!!...
        (אני לא הכי יכולה לבוא ולהתחיל להוכיח קטונתי..)

אני חושב שזה יותר מתאים לפורום אולפנסטיות..הרועהאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך