בבקשה תושיעו אותיlevy1999
היי אז ככה לפני כמה זמן הייתי משחק במחשב בהמון משחקים לא משהו ועכשיו כשאני סוף סוף מבין את הבעיתיות בהם אני פשוט זרקתי הכל מה שגרם להעיה הבאה

שיעמום
אני פשוט לא יודע מה לעשות אני משתדל למלא את זמני בתורה אבל אני לא מצליח כי אני לא במסגרת מתאימה ולכן אני צריך עזרה
אתם מכירים בכל מקרה משחקי מחשב כשריםם זאת אומרת צנועים ובלי אלימות
בבקשה תעזרו ליייייייייייי
הייאוקיינוס
אני ממליצה לך לנצל את הזמן הפנוי שלך בהרבה דברים כיפיים אחרים ,כמו לבלות עם חברים טובים,להתנדב למען החברה..יש עוד מלא רעיונות פשוט תחפש !
וישר כח על השינוי שעשית !לגמרי לא מובן מאליו כל הכבוד !,
אני בטוחה לגמרי שתמצא את הדרך הנכונה להפיג את השיעמום, בהצלחהה
וגםאוקיינוס
לגבי זה שאתה במסגרת לא מתאימה -
זה כלל לא משנה!!,דרך טובה היא ללכת לשיעורי תורה! ,אין דבר יותר טוב מזה, וכך לאט לאט תבחין שהשיעמום מתפוגג כי אתה תתמלא 👌
את האמת...אנו_נימי (G+)

אמ...דתי לאומי נכון?

כמה דברים:

ללמוד כלי נגינה! מהר!

לקבוע חברותא עם רב חרדי.

למה חרדי?נפש חיה.
ככה. מעניין.אנו_נימי (G+)

גישה שונה,דרך חיים שונה. מישהו אמיתי ללמוד ממנו.

יכול לעזור לצאת מהמגדר..אנו_נימי (G+)

בגלל בושה כאילו?נפש חיה.
אז תסביר בבקשה את דבריךנפש חיה.
אוקיי. אבל אני לא בטוחה שהכללות נכונות פה בהכרח.נפש חיה.
לא הבנתי את דברייך.אנו_נימי (G+)

למה החרדים נתפסים כ "יותר נכונים" מהרבנים הדת"לים?נפש חיה.
אני לא חושבת שבהכרח לקחת קיצוניות וללמוד ממנה.

זה נכון / מועיל.
לא אמרתי דבר כזה...אנו_נימי (G+)

אבל אישית אני חושב שצריך ללמוד תורה גם מרב דת"ל וגם מרב חרדי.

נסגר הדיון?אנו_נימי (G+)

אני פשוט לא יודע לקרוא את הסימונים של ה שלוש נקודות וכו'...

אמיתי כמו שעכשיו 11:30 בלילהנפש חיה.
על מה יש לדון?אנו_נימי (G+)

מעניין אותי למה הפנית אותו לרב חרדי (בדווקא)נפש חיה.
כדי להכיר את לימוד התורה מהצד השני...אנו_נימי (G+)

הצד החרדי לפעמים פותח חשיבה אחרת...צריך לדעת גם לקבל ולא תמיד לדחות אותם הצידה בלי אפילו ללמוד איתם או לשמוע.

נכום מאדנפש חיה.
שמח על ההסכמה אנו_נימי (G+)

תודה חברה אם גדוליםlevy1999

חברה תקשיבו אני כן משתדל ללמוד תורה ברוך ה' ובסך הכל אני בתהליך כבר של שנה ומשהו ניראה לי ובאמת ה' זיכני להתעלות רוחנית ממש רק שאני מחפש עוד משהו שאני כמובן רוצה שהוא יהיה צדדי כי פשוט לפעמים כשאתה לומד לבד זה די קשה ואז אתה מוצא רגעים מתים כאלה של אחרי ללמוד או רגעים שאין לך כוח ללמוד ולרגעים האלה אני מחפש את זה...

אבל תודה רבה ליחס אני בסך הכל די חדש בפורום פה ואני התרשמתי מאוד מהיחס שלכם לנושא שכתבתי

אתם יודעים מה,אני יודע מה אני אעשה ברגעים המתים האלה אני אהיה פה ואעזור לאנשים כמוכם.

תודה חברה חיזקתם אותי.

תדע לך שהפטנט של לחיות ולהיחיות מאד מאד עוזר.נפש חיה.
אני חושבת גם שזה שהחלטת דבר טוב זה מאד יעזור לך הלאה .
להתחזק ולהיות בעלייה מתמדת .

השם יצליח לך!
אפשר ךחיות ולהחיות בחברותא אמיתיתנפש חיה.
לא...בבקשה לא.אנו_נימי (G+)

זה גם כן נקרא כילוי זמן.

עדיף שתתחזק בתורה!! אם אני גורם לך להתחבר לכאן(באופן תדיר) אני מעדיף להתנתק מהפורום לגמרי.

דרך אגב לדיו שהשתחל פה...levy1999

דרך אגב למה שהתחלתם פה בנוגע לרב חרדי או לא אז בסך הכל מי שאמר שאני ציוני דתי כמובן קלע בול 

אני אישית חושב שהחרדים הם גם נכס חשוב לעולם התורה שלנו אני אישית משתדל לקחת גם מפה וגם מפה לקחת את הטוב שבציונות הדתית ביחד עם הטוב שבחרדים

פעם שמעתי על זה משל מעניין זה כמו תזמורת שיש בה כלי נגינה שונים עם קולות שונים וביחד הם יוצרים מנגינה נהדרת אבל כשכל אחד לעצמו המנגינה לא נשמעת.

כמו שלמדתי ולומד הרבה מהרב אבינר ומהרב מדן אני למדתי הרבה מהרב מוצפי ומעוד רבנים שכולם חשובים כשהם ביחד... 

אני יותר חושב שלכל אדםאנו_נימי (G+)

צריך למצוא רב שיקדם אותו. אדם ששפיץ הגמרא ופחות "סובל" מקשיי אמונה -עדיף שלא ילמד ספרים של הרב אבינר ויעסוק יותר בתורה האמיתית עם רב שילמד אותו אותה בדרך שלימה ומלאה[לאו דווקא רב חרדי כמו שהוסבר]. 

תמצא תחביבקוד אבל פתוח
ותפתח אותו לרמה של מקצוע, גם אם לא תעבוד בזה בעתיד, זה ממש שווה.
שיעמוםבן-גרא

אם יש לך כשרון למשחקים, אולי תקדיש זמן ללמוד מתמטיקה!  

ואז תפתח את מוחך וגם תלמד עם איך לפתח משחקי מחשב כשרים! 

טוב ללמוד תורה, אך גם מדעים אחרים מתמטיקה, פיזזיקה, כימיה -- להבין את העולם שהבורא יצר!

רעיון נחמד...אנו_נימי (G+)אחרונה

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך