אני מחפש רעיון לסטארט אפ לעבודת גמר שלי
אני מחפש סטארט אפ מכל תחום בעולם
תודה רבה למגיבים!! :)
פשוט אולי אני אוכל לעזור.(ראש מוזר-עוזר לפעמים)
כבר תקופה שאני מכריזה שבא לי לפתח אפליקציה שמסננת הודעות "תודה".
אנשים מחכים להודעה ואז מגיעה איזו הודעת תודה ומוציאה אותם משלוותם!!
אני בעד אפליקציה שתזהה הודעות כאלו ופשוט תדאג שלא יצלצלו, לא שלא יגיעו בגלל..
אם אתה עושה את זה תעדכן ותן קרדיטטט!!! ![]()
רגילים או מכשירים ואפליקציות שיהפכו את השימוש במכשירים לנוח יותר...לדוג מחדד שנצמד לעיפרון במין צבת שכזו ומחדד אותו לרמה רצויה אבל לעולם לא שובר את החוד.
או שבמקום שכל תלמיד יצמיד לעצמו- מחורר ומדבקות כאלה לחורים של הדפדפת שנצמדים טוב לקלסר..
רק אחרי שהגבתי
בטח כבר יש את זה
כל מיני אסוציאציות משעשעת..
וזה דווקא בא לי טוב באמצע הלימוד לבגרות בתנ"ך...
לשים בה חלק משיר ששמעת(והקלטת לעצמך) ואתה לא יודע איך קוראים לו-אז אתה מעלה את הקטע לתוכנה והיא מוצאת את השם של השיר ונותנת קישור ליוטיוב
זה דבר שיתחבר לגיטרה ויקליט אותה בלי צורך באולפן ,מחשב או אביזרים מורכבים...משהו אפילו נייד שכזה.
אל תזרוק פה את כל הרעיונות האלו!! אתה יכול לעשות מהם מיליוניםםם
הנוכחית,על פי מה שידוע לי.
כמו שאפשר לחבר מגבר, אפשר לחבר מקלט.
.זה טכנולוגיה כבדה יחסית...
קיצר מסובך..
ואין לו את אותה האיכות של הקלטה ישירה...זה כמו להשוות מקרופון של הלוויות לרמקול של אולפן מקצועי...
והוא בודק ע"י אפליקציה אם השארת את הדלת נעולה.
זה יעיל אם אתה במיטה ואין לך כוח לבדוק או אם יצאת מהבית ואתה פוחד שהשארת פתוח או לא נעול.
תן, תן גם לי קצת מהשכל שלך..
אם אתה במיטה ואין כח לקום..
אם היא נעולה זה חסך לך.
סתם צוחק..או שבעצם..
![]()
שכותבת תווים תוך כדי הקלטה בפלאפון של שיר או אפילו סתם בלי להקליט. זה יכול לעזור לזכור כל מיני ליקים וריפים בגיטרות וכו'.עם אפשרות להשמעה חוזרת דרך האפליקציה במגוון כלים אחרים(אולי גם שמזהה את הקצב של המנגינה ומוסיפה מקצב של תופים בהתאם..)
תביאי רעיונות!
אולי אלקטרודה שמכניסה את החומר בתנ"ך לשכל בלי שיצטרכו ללמוד..
מתארחת בעולם![]()
@אחיה רווח מה דעתך על הרעיונות המוצעים?
משהו שקולט שהנשימות נהיות כבדות ומזה אסטמה לפני שמתפרצת..?
אבל זה חייב להיות משהו הכי לא מסרבל שיש, כדי שלא רק שלא יהיה מסורבל לקחת את זה אלא ירצו לקחת את זה. צמיד יכול להיות רעיון מעולה.
אם אפשר עגיל זה אדיר לדעתי!!
אחשוב על איך זה יהיה..
וואי, זה העלה לי שאם אפשר עגיל כתחליף לרטלין בשביל ילדים שלא רוצים לקחת זה אדיר! טוב אבל זה לא רלוונטי לפה..
יכולה לגלות שינויים במעבר האוויר בקנה הנשימה-אולי משהו בסגנון של השרשראות חנק באלה...
אבל המצאות בו לא יהיו כזה חידוש מעניין-אולי מועיל ומציל חיים אבל לא מעניין את שאר הקהל שאינם חולים...
אפשר לתת דוגמאות רבות בחום הפשוט של איתור מחלות או התקפים לדוג מדבקה שבודרת את רמת הסוכר הדם ומשנה את הצבע בהתאם. זה יכול להיות מעניין גם למי שלא ממש חולה.זה יכול להיות משעשע לילדים ודרך להורים להראות לילדיהם איך הסוכר משפיע על הגוף או משהו בסגנון.
@אחיה רווח הרעיון עם המדבקות.
אבל המצאות בו לא יהיו כזה חידוש מעניין-אולי מועיל ומציל חיים אבל לא מעניין את שאר הקהל שאינם חולים...
אפשר לתת דוגמאות רבות בחום הפשוט של איתור מחלות או התקפים לדוג מדבקה שבודרת את רמת הסוכר הדם ומשנה את הצבע בהתאם. זה יכול להיות מעניין גם למי שלא ממש חולה.זה יכול להיות משעשע לילדים ודרך להורים להראות לילדיהם איך הסוכר משפיע על הגוף או משהו בסגנון.
דברים גדולים יכולים להיות לדוג' בחיבור של מכשיר למפתחות הגיטרה(כל סוג) וכיוון אוטומטי של המכונה את המיתרים לצלילים הרצויים בפריטה יחידה של המשתמש-זה נקרא דבר גדול?
תרופה לסרטן?
תצפה בסרטו הזה.
יפים ומזוהמים: הארטיקים שעלולים לגרום למוות -
(מקווה שזה מותר
)
לא יודע עד כמה זה יעזור אבל אני מנסה... בעיני רעיון יפה...
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.