אני מחפש רעיון לסטארט אפ לעבודת גמר שלי
אני מחפש סטארט אפ מכל תחום בעולם
תודה רבה למגיבים!! :)
פשוט אולי אני אוכל לעזור.(ראש מוזר-עוזר לפעמים)
כבר תקופה שאני מכריזה שבא לי לפתח אפליקציה שמסננת הודעות "תודה".
אנשים מחכים להודעה ואז מגיעה איזו הודעת תודה ומוציאה אותם משלוותם!!
אני בעד אפליקציה שתזהה הודעות כאלו ופשוט תדאג שלא יצלצלו, לא שלא יגיעו בגלל..
אם אתה עושה את זה תעדכן ותן קרדיטטט!!! ![]()
רגילים או מכשירים ואפליקציות שיהפכו את השימוש במכשירים לנוח יותר...לדוג מחדד שנצמד לעיפרון במין צבת שכזו ומחדד אותו לרמה רצויה אבל לעולם לא שובר את החוד.
או שבמקום שכל תלמיד יצמיד לעצמו- מחורר ומדבקות כאלה לחורים של הדפדפת שנצמדים טוב לקלסר..
רק אחרי שהגבתי
בטח כבר יש את זה
כל מיני אסוציאציות משעשעת..
וזה דווקא בא לי טוב באמצע הלימוד לבגרות בתנ"ך...
לשים בה חלק משיר ששמעת(והקלטת לעצמך) ואתה לא יודע איך קוראים לו-אז אתה מעלה את הקטע לתוכנה והיא מוצאת את השם של השיר ונותנת קישור ליוטיוב
זה דבר שיתחבר לגיטרה ויקליט אותה בלי צורך באולפן ,מחשב או אביזרים מורכבים...משהו אפילו נייד שכזה.
אל תזרוק פה את כל הרעיונות האלו!! אתה יכול לעשות מהם מיליוניםםם
הנוכחית,על פי מה שידוע לי.
כמו שאפשר לחבר מגבר, אפשר לחבר מקלט.
.זה טכנולוגיה כבדה יחסית...
קיצר מסובך..
ואין לו את אותה האיכות של הקלטה ישירה...זה כמו להשוות מקרופון של הלוויות לרמקול של אולפן מקצועי...
והוא בודק ע"י אפליקציה אם השארת את הדלת נעולה.
זה יעיל אם אתה במיטה ואין לך כוח לבדוק או אם יצאת מהבית ואתה פוחד שהשארת פתוח או לא נעול.
תן, תן גם לי קצת מהשכל שלך..
אם אתה במיטה ואין כח לקום..
אם היא נעולה זה חסך לך.
סתם צוחק..או שבעצם..
![]()
שכותבת תווים תוך כדי הקלטה בפלאפון של שיר או אפילו סתם בלי להקליט. זה יכול לעזור לזכור כל מיני ליקים וריפים בגיטרות וכו'.עם אפשרות להשמעה חוזרת דרך האפליקציה במגוון כלים אחרים(אולי גם שמזהה את הקצב של המנגינה ומוסיפה מקצב של תופים בהתאם..)
תביאי רעיונות!
אולי אלקטרודה שמכניסה את החומר בתנ"ך לשכל בלי שיצטרכו ללמוד..
מתארחת בעולם![]()
@אחיה רווח מה דעתך על הרעיונות המוצעים?
משהו שקולט שהנשימות נהיות כבדות ומזה אסטמה לפני שמתפרצת..?
אבל זה חייב להיות משהו הכי לא מסרבל שיש, כדי שלא רק שלא יהיה מסורבל לקחת את זה אלא ירצו לקחת את זה. צמיד יכול להיות רעיון מעולה.
אם אפשר עגיל זה אדיר לדעתי!!
אחשוב על איך זה יהיה..
וואי, זה העלה לי שאם אפשר עגיל כתחליף לרטלין בשביל ילדים שלא רוצים לקחת זה אדיר! טוב אבל זה לא רלוונטי לפה..
יכולה לגלות שינויים במעבר האוויר בקנה הנשימה-אולי משהו בסגנון של השרשראות חנק באלה...
אבל המצאות בו לא יהיו כזה חידוש מעניין-אולי מועיל ומציל חיים אבל לא מעניין את שאר הקהל שאינם חולים...
אפשר לתת דוגמאות רבות בחום הפשוט של איתור מחלות או התקפים לדוג מדבקה שבודרת את רמת הסוכר הדם ומשנה את הצבע בהתאם. זה יכול להיות מעניין גם למי שלא ממש חולה.זה יכול להיות משעשע לילדים ודרך להורים להראות לילדיהם איך הסוכר משפיע על הגוף או משהו בסגנון.
@אחיה רווח הרעיון עם המדבקות.
אבל המצאות בו לא יהיו כזה חידוש מעניין-אולי מועיל ומציל חיים אבל לא מעניין את שאר הקהל שאינם חולים...
אפשר לתת דוגמאות רבות בחום הפשוט של איתור מחלות או התקפים לדוג מדבקה שבודרת את רמת הסוכר הדם ומשנה את הצבע בהתאם. זה יכול להיות מעניין גם למי שלא ממש חולה.זה יכול להיות משעשע לילדים ודרך להורים להראות לילדיהם איך הסוכר משפיע על הגוף או משהו בסגנון.
דברים גדולים יכולים להיות לדוג' בחיבור של מכשיר למפתחות הגיטרה(כל סוג) וכיוון אוטומטי של המכונה את המיתרים לצלילים הרצויים בפריטה יחידה של המשתמש-זה נקרא דבר גדול?
תרופה לסרטן?
תצפה בסרטו הזה.
יפים ומזוהמים: הארטיקים שעלולים לגרום למוות -
(מקווה שזה מותר
)
לא יודע עד כמה זה יעזור אבל אני מנסה... בעיני רעיון יפה...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים