שוב, לא יודעת מה אכתוב, מוזמנים לעבור הלאה...
נשבר לי.
פעם הייתי מגיעה כל יום הביתה שמחה, מחליפה בגדים ויוצאת לבלות עם חברות עד הלילה, ואז חוזרת הביתה, הולכת לישון וקמה בבוקר ליום מאושר חדש, שהלך טוב כמו היום הקודם. אבל פתאום זה השתנה. לא עכשיו. לא יודעת מתי כן. אולי זה היה תהליך. אבל זה פשוט קרה. היום אני פשוט חוזרת הביתה ומתיישבת בחדר שלי. עד הבוקר בערך. (וזה לא שלפני שבאתי הביתה עשיתי משהו אחר, גם בבית הספר אני רק יושבת עם עצמי כל הזמן וחושבת.) ויש לי מה לעשות. אתה הרי טוען שלא לעשות בגרויות זו שטות. אז אני ככה. עם התלבושת. שפעם לא גמרתי להתלונן שאני בקושי שורדת איתה חצי יום. וכבר הגעתי למצב שגם אם ארצה להחליף בגדים לא ממש יהיה לי למה. כבר שנה פלוס שלא הייתי בשופינג. לא אוהבת את זה. אז פשוט אין לי מה ללבוש. כמה נחמד. ועכשיו אחרי שהבנתי את זה גם אם אני רוצה אני לא יכולה. נכון. אני מקפידה לצאת כל יום להליכה ארוכה בלילה. אתם עדיין מחזיקים שזה כדי לרזות? אין לי איפה לרזות, גם אם אני רוצה. זה בשביל השקט. (כן. אותה סיבה שבגינה אני נשארת ערה לילות שלמים.) ואל תופתעו לי עכשיו. אמרתי לכם את זה כמה פעמים. אוף. ועוד מעט חופש. מה אני אעשה בחופש? לא רוצה לשבת ככה בבית כל היום ולחשוב. נמאס לי. אני מגיעה מהמחשבות האלו למסקנות שרק פוגעות בי. נכון, נראה לכם שנרגעתי, אני כבר לא קופצת מכל מוות שאני שומעת עליו, ולא נדלקת מכל מקרה התאבדות שמגיע לאוזני. אבל זה לא אומר שאני בסדר.
רגע ומה איתו?! נכון, ביקשת שאנתק את הקשר איתו ועשיתי את זה. אבל זה רק כי לא היה לי כח לשבת להסביר לך בלי שאתה תקשיב שהוא ממש לא מה שאתה חושב. הוא החור טוב שרק עזר לי. רק עזר לי. ואתה בעצמך רואה שמאז שניתקתי את הקשר איתו שוב השתנתי לרעה.
אני לא מבקשת מה שתתנו לי מה שאני רוצה. אני אפילו לא חולמת על זה. אני רק רוצה שתתנו לי מה שאני צריכה. צריכה!
די אני לא יכולה. אני בבייביסיטר ואני צריכה להשכיב את הילדים. אני לא מסוגלת! בא לי לבכות!!
נכון, אני לא רוצה שזה יגמר. כשזה יגמר אצטרך לחזור הביתה ויש מחר בגרות. אמנם בגרות פנימית, אבל אתם רוצים שאלמד. אין לי כח לזה. אין!
למה?? למה כל זה קורה לי? אלוהיםם אני לא עומדת בזה!!
ולא. ההודעות האוהבות האלה (שאמנם הצד השולח לא התכוון לזה בכלל אבל אני שואבת מהן כח) כבר לא מעודדות אותי. וגם לא שירים. שזה דבר שהיה נראה שלא יקרה לעולם.
דייייייייייייייייייי!!!
-----אימוג'י בוכה. בוכה חזק. מאד.-----