שמירה על קשרריקוד

לצערי אני לא הולכת לאותה אולפנה עם חברותיי הטובות ואני ממש ממש רוצה לשמור איתם על קשר ואני מפחדת שזה לא יקרה אז איך עושים את זה?

וגם אני רוצה לשמור על קשר עם עוד בנות מהכיתה והשכבה ואני לא יודעת איך 

אשמח לעזרה!

אפשרבמחשבה

להתכתב איתן, להיפגש איתן מידי פעם, לשוחח איתן בפלאפון..

גם אנייאקונה מטטה

מה גם את את הולכת עם עוד בנות!!!אורצי

נכון אבל מה עם כל השארר?????אקונה מטטה

חיחיחיאורצי

אני הולכת לבד לא מכירה אפחת ולי יהיה הכיייי קשה לשמור על קשראורצי

נכווןןאקונה מטטה

את היחידה שהולכת לבד לאנשהוו????

בשביל זה יש לך אותיי

גמאני הולכת לבדדרשתי קרבתך!!!!
זה באמת קשה לשמור על קשר..
ה', בקשה שנצליח!!!!!!!
לא אמרת שהתנתקת????אקונה מטטה

קבוצת ווצאפאח

חד משמעית. זה נשמע מוזר אבל מי שיש לו ווצאפ יש לי קשר איתו דרך הקבוצה ואני יודע מה קורה איתו ומי שלא - פחות.

ואת באמת יודעת מה הולך איתם?אני העבד

בס"ד

ווצאפ זה לא דרך לשמור על קשר!!!

זה לעבוד על עצמך בעיניים!!!

חוצמיזה,

שזה פותר את הבעיה רק לחלק אנשים.

לדוגמא, אם היא הולכת לאולפנת חלוצה, טוהר (ולא עולות לי עוד אולפנות)

אסור לה סמארטפון!

אני גם טרמ"חית,

ופשוט קבענו שאנחנו נפגש כל חודש,

וכל שבוע מדברים בטלפון.

לא יודעת עד כמה זה יעזור.

אם אתם גרות באותו מקום,

תקבעו כל ער"ש נפגשים אצל מישהי

(אא"כ זה סביבה שאפשר להסתובב ברחוב)

למה?במחשבה

דווקא וואטסאפ זו דרך נוחה לשמור על קשר

את עונה מתי שנח לך, זה זמין, וקל יותר לשמור כך על קשר (וזה לא סותר שצריך גם להיפגש ולדבר, כמו שהצעתי לה)

לא כלכך מסכימה ..הכל מאת ה'
אם כמה שאני חושבת שווצאפ לא תמיד יכול להיות
כמו קשר של פנים אל פנים.

היום אחרי הרבה זמן החזרתי את הווצאפ.
למה לא הייתי הרבה זמן?כי הווצאפ גרם לי להתכתב או להתנהג לא כמו שהייתי מדברת במציאות.אז איך זה שבווצאפ פתאום כן יכלתי לדבר ככה ובמציאות לא? כי על כתב לעיתים יכולים לראות שהגבולות קצת מטשטשים,קצת רצים מהר מדי.ואני גם מרגישה את זה פה בפורום,שהיו פעמים שכתבתי דברים שלא היייתי מעיזה במציאות(זה לא חייב להיות דברים רעים)לדבר אבל עדיין גם פה הגבול יכול להתשטש ולגרום לזה שאכתוב דברים שבמציאות זה אחרת ..
לא רציתי לגרום לי לסתור את עצמי וזה עשה לי ממש רע.עד שלא יכלתי וסגרתי את הווצאפ.
זו הדרך היחידה שלי באמת לשמר על קשר עם חברות שלי,לדעת מה קורה במיוחד עכשיו שכל אחת יוצאת לחיים ואני כן רוצה להיות מעודכנת ולדעת מה קורה עם כל אחת.ולא תמיד מרגיש לי בנח להתקשר..אז ווצאפ זו דרך טובה שאני מרגישה שהקשר הוא מעבר.כי זו רשת של אנשים שאני פוגשת אותם ביום יום. ולכן זה יותר תורם לקשר.אני מסכימה שקשר יכול להיות הרבה יותר טוב שהוא פנים אל פנים.אז זה יכול להיות גם וגם... וכמה גם אפשר להגביל את עצמי אין לי פייסבוק או דברים אחרים,ועוד מעט גם לא יהיה לי את הפורום..אז ווצאפ זו הדרך היחידה שלי להיות בקשר עם אנשים וחברות שחשובות לי..אין לי חברה אחת שאין לה ווצאפ.והיום ב״ה התגלגל חסד מתי שנכנסתי לוווצאפ.ושמחתי ממש.
ואם אתן באולפנה שאוסרים סמארטפונים,זה הרבה יותר קל להיות גם בלי הסמארטפון כי פשוט אין לכם את זה גם בסביבה של החברות..
סגרת בחלוצה???דרשתי קרבתך!!!!

לא, אבל כמעט סגרתי שם.אני העבדאחרונה

גם אולפנת בהרן תהילה נווה דקלים וכוווואורצי

בהרן מותר נוקיה עם וואצאפכן זו אני
כבר אין נוקיה עם וואצפ, הם הורידואחת מא"י שלעמ"י

לפי מה שיש לי נוקיה 208עיאית"י

יש ווצאפ נכון להיום בבוקר אולי היה שינוי מאז לא ידועה לי

כן? לי אמרו שהורידואחת מא"י שלעמ"י

לי יש נוקייה 300 עם ווצאפ...ביחד ננצח

לחלק ישכן זו אני
זה תלוי מתי הם הורידו את הוואצאפ על הנוקיה
לי יש 208 עם ווטסאפ..דרשתי קרבתך!!!!
מותר גם סמארטפון עם ווצאפ אם האינטרנט חסום לגמרי לגמריאניייי

כללים מניסיוני האישי..שאילתא מקוננת..
להשאר בקשר זה לא דבר קל בכלל. כל אחת עכשיו נכנסת לעולם שלה ולחיים שלה ולכל זה ידרוש עבודה ולא תמיד זה יהיה קל אבל מניסיוני שווה את המאמץ.

דבר ראשון זה להתקשר. לא הודעות לא וואצאפ. אלא שיחות ממש פעם בשבוע שבועיים. אפילו שיחה של חמש דקות עושה את ההבדל.
דבר שני. להפגש. אפילו פעם בשנה זה משו. אומנם בטח נשמע לך הזוי חברות טובות ורק פעם בשנה נפגשות אבל מניסיון לא תמיד יש זמן ליותר.
דבר שלישי. ימי הולדת . לא לשכוח ימי הולדת! בין אם זה להפגש - שזה הכי כיף לדעתי.. ובין אם זה שיחה ואם אין זמן אז הודעה עם ברכה מושקעת.

שיהיה לך הרבה בהצלחה!
לסמס מידי פעם. להיפגש(:א"י לעמ'י
את תכירי חברות חדשות..יאירוש

תנסי מדיי פעם לתקשר איתן (הודעות, שיחות) ובשבתות גם להיפגש (ליל שבת, שבת בצהריים, מוצ"ש) ואולי מדיי פעם גם לצאת לטיול או מה שבא לכן..

תוציאי דף קשר- להתקשרביחד ננצח

תבקרי אותן בבית ספרnrhorhhpni

אני גם עזבתי לבד לפנימיה בכיתה ט וכל החברות שלי נשארו באולפנה הקודמת. כל מה שאמרו למעלה (וואטסאפ, הודעות, ימי הולדת, להיפגש וכו) זה ממש טוב וממש עוזר. מניסיון.

עוד דבר שאת יכולה לעשות זה לבקר אותן באולפנה שלהן, ככה את גם שומרת על קשר עם השכבה הישנה. אפילו ביקור קצר של רבע שעה.

בהצלחה

וואי גם לי יש את אותה הבעיה.. מצטרפת לשאלה!מכורה לכתיבה!!!

תודה רבה לכולם!ריקוד

בכיף שליאורצי

.....עליתיסטית

אולי זה ישמע קצת מוזר...

אני עכשיו סיימתי חמישית... הגעתי לאולפנה עם קצת חברות ועוד כמה חברות טובות שלי הלכו לאולפנות אחרות... מהבנות שהגיעו איתי עם אחת ניתקתי קשר לגמרי.. כל אחת מצאה את החברות שלה וכו... עם השנייה הקשר היה רופף כי כול אחת חיפשה את עצמה..... ורק עכשיו לקראת סוף השנה התחלנו לחזק את הקשר.

עם 2 חברות שלא הלכו איתי לאולפנה ממש ממש התחברתי בתקופה הזאת.... כי לכול אחת קצת קשה בהתחלה והיא צריכה מישהי לשפוך עליה את הכול.. ומשום מה היה לי נוח ממש בטלפון ואח"כ סתם היינו מתקשרות אחת לשניה לדבר... בקיצור הקשר עם החברות שהגיעו איתי לאולפנה יותר חלש מאשר החברות שהלכו לאולפנה אחרת........

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך