לצערי אני לא הולכת לאותה אולפנה עם חברותיי הטובות ואני ממש ממש רוצה לשמור איתם על קשר ואני מפחדת שזה לא יקרה אז איך עושים את זה?
וגם אני רוצה לשמור על קשר עם עוד בנות מהכיתה והשכבה ואני לא יודעת איך
אשמח לעזרה!
לצערי אני לא הולכת לאותה אולפנה עם חברותיי הטובות ואני ממש ממש רוצה לשמור איתם על קשר ואני מפחדת שזה לא יקרה אז איך עושים את זה?
וגם אני רוצה לשמור על קשר עם עוד בנות מהכיתה והשכבה ואני לא יודעת איך
אשמח לעזרה!
להתכתב איתן, להיפגש איתן מידי פעם, לשוחח איתן בפלאפון..
את היחידה שהולכת לבד לאנשהוו????
בשביל זה יש לך אותיי

דרשתי קרבתך!!!!
חד משמעית. זה נשמע מוזר אבל מי שיש לו ווצאפ יש לי קשר איתו דרך הקבוצה ואני יודע מה קורה איתו ומי שלא - פחות.
בס"ד
ווצאפ זה לא דרך לשמור על קשר!!!
זה לעבוד על עצמך בעיניים!!!
חוצמיזה,
שזה פותר את הבעיה רק לחלק אנשים.
לדוגמא, אם היא הולכת לאולפנת חלוצה, טוהר (ולא עולות לי עוד אולפנות)
אסור לה סמארטפון!
אני גם טרמ"חית,
ופשוט קבענו שאנחנו נפגש כל חודש,
וכל שבוע מדברים בטלפון.
לא יודעת עד כמה זה יעזור.
אם אתם גרות באותו מקום,
תקבעו כל ער"ש נפגשים אצל מישהי
(אא"כ זה סביבה שאפשר להסתובב ברחוב)
דווקא וואטסאפ זו דרך נוחה לשמור על קשר
את עונה מתי שנח לך, זה זמין, וקל יותר לשמור כך על קשר (וזה לא סותר שצריך גם להיפגש ולדבר, כמו שהצעתי לה)
יש ווצאפ נכון להיום בבוקר אולי היה שינוי מאז לא ידועה לי
תנסי מדיי פעם לתקשר איתן (הודעות, שיחות) ובשבתות גם להיפגש (ליל שבת, שבת בצהריים, מוצ"ש) ואולי מדיי פעם גם לצאת לטיול או מה שבא לכן..
אני גם עזבתי לבד לפנימיה בכיתה ט וכל החברות שלי נשארו באולפנה הקודמת. כל מה שאמרו למעלה (וואטסאפ, הודעות, ימי הולדת, להיפגש וכו) זה ממש טוב וממש עוזר. מניסיון.
עוד דבר שאת יכולה לעשות זה לבקר אותן באולפנה שלהן, ככה את גם שומרת על קשר עם השכבה הישנה. אפילו ביקור קצר של רבע שעה.
בהצלחה
אולי זה ישמע קצת מוזר...
אני עכשיו סיימתי חמישית... הגעתי לאולפנה עם קצת חברות ועוד כמה חברות טובות שלי הלכו לאולפנות אחרות... מהבנות שהגיעו איתי עם אחת ניתקתי קשר לגמרי.. כל אחת מצאה את החברות שלה וכו... עם השנייה הקשר היה רופף כי כול אחת חיפשה את עצמה..... ורק עכשיו לקראת סוף השנה התחלנו לחזק את הקשר.
עם 2 חברות שלא הלכו איתי לאולפנה ממש ממש התחברתי בתקופה הזאת.... כי לכול אחת קצת קשה בהתחלה והיא צריכה מישהי לשפוך עליה את הכול.. ומשום מה היה לי נוח ממש בטלפון ואח"כ סתם היינו מתקשרות אחת לשניה לדבר... בקיצור הקשר עם החברות שהגיעו איתי לאולפנה יותר חלש מאשר החברות שהלכו לאולפנה אחרת........
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים