---
את לא חושבת להוריד טיפה מהערך העצמי שלך הוא טיפה יותר מידי גבוה ממש טיפה
אז עכשיו תהני עם ---- כי להשלים עם שתיכן בעזה אני לא הולכת!
-כפוית טובה?
לא כפת לי אם כתבת את זה בעקיף או ישיר כתבת את זה! וסלחי לי אבל אם מדברים על כפיות טובה זה אחד הדברים. תעריכי טיפה ממש טיפה את מה שעושים לך!
-ולמה בדיוק אני לא משתפת? מה ציפית לשיחה מכתב..?
כן כן אני מודעת שכתבת שלא ציפית.
מצטערת במת שהאופי שלי כזה אבל לשתף אנשים ב100 אחוז לוקח לי טיפה יותר זמן מכל בנאדם אחר בממוצע אז לא.לא שתפתי אותך.
-עשית עם עצמך חשבון נפש מעולה אז כדאי שתעשי עוד אחד כי את צריכה אותו.
סליחה?
הא כן נחמד לדעת שאני צריכה לבקש סליחה על דבר שלא ידעתי מהו. מאוד נחמד.
צאי מהסרט אנשים לא קוראים מחשבות ולומר את אמורה לדעת מה עשית סורי אבל זה אחד הדברים המטומטמים ששמעתי!
אם בנא לא יודע מה הוא עשה כנראה לדעתו הוא באמת לא עשה!
מצטערת אבל אני לא מרגישה שיש לי על מה לבקש סליחה.
וכשאני רוצה לדעת למה בנא כועס עלי אני לא עושה את זה כדי למלא ולספק את יצר הסקרנות שלי אני עושה את זה כדי להגיע להבנה עם אותו אדם. מתוך הבנה באה התנצלות במקרה הצורך.
-בגללי ורק בגללי את מרגישה בודדה?
אה אז עכשיו אני אשמה גם בזה? אשמתי שאת לא מחזקת את הקשר שלך עם ---- ולא מסתפקת בחברות שלך נחמד לדעת שגם בזה אני אשמה עוד משו?
את יודעת מה עוד נחמד? נחמד לדעת שאסור לי לדבר עם ---- תזכירי לי את זה בגלגול הבא טוב?
באמת המלצה ממני, לפתור דברים לא פותרים ככה אבל אם בחרת בכיף תהני עם השיטה שלך לי נמאס להיות השק חבטות של הכתה הזו הרגלתי אתכן יותר מידי שעלי אפשר לרדת שאותי אפשר לדרוס למה כי אני סלחנית וקל להשלים איתי פשוט מאוד ברגע שיורד הקריזה באים מדברים והכל טוב. אז זהו עד כאן אולי כדאי שתכירו את הצד השני שלי כי לי נשבר!
אני