יש לי בעיה..שבלול
בס"ד

יש לי מורה מחנכת שהיא צינית בטירוף אבל בצורה מזלזלת אני לא יודעת מה לעשות אבל אי לא יכולה אפילו להיכנס לשיעורים שלה אני מתחרפנת!!!
מה את לוקחת קשה?פגזניקית גאה!
תהיי צינית חזרה.
זה כיף, לא בריא, אבל כיף.
ועם אנשים צינים, אין מה לעשות, אלא להחזיר להם באותו מטבע.

אם את לא מסוגלת [כמו שנראלי..] אז דברי איתי אישית, דוגרי.
איתך אחותי!להבת-כוח

יש לי מורה גם דיי דומה. זה פשוט מחרפן, אתה ממש לא אוהב- במילים עדינות, את השיעורים שלה. וממש לא נהנה.

אני מציעה, אם את חושבת שזה יועיל אולי לדבר איתה, בצורה מכובדת ובוגרת. להסביר לה שאת חושבת שהיא יכולה להעדין מעט את הציניות שלה. או שאולי אם את חושבת שזה יעזור לפנות להנהלה, כמובן שאת לא תעשי את זה בצורה לא מכובדת אלא תבואי ברצון של לתקן, ולכן ממש אין בעיה של לשון הרע, או רצון לריכול.

יש לך מקום לשנות, אני בטוחה שהמורה לא עושה את זה בכוונה, ולכן תנסי שהיא תתעורר לעובדה שהיא עושה את זה.

בהצלוחס!

תנסי להבין אותה,~~אני~~
בד"כ אנשים ציניים בגלל שקשה להם בחיים, אז הם מחליטים כאילו לצחוק על הכל...
אין מה לכעוס עליה. תנסי פשוט להתעלם מזה. מצידי שתזלזל, מה אכפת לי? אני באה לכאן בשביל ללמוד וזהו. שאגב, השיטה הזאת טובה נגד כל מורה מעצבנת. פשוט לשים פס, ולדעת שאני כאן בשביל מטרה מסויימת וזהו.
אין מצב לא לשים על זה!שבלול
בס"ד

אני באה לאולפנה לא רק ללמוד אלא גם לקבל דברים ומחנכת זו דמות שאני אמורה להעריך ולדבר איתה על הכל וכביא מזלזלת בך ונותנת לך את ההרגשה שהיא הכי טובה ואת רק תלמידה אז איך אפשר..?
אז תנסי לקבל את הערכים האלה מאנשים אחרים,~~אני~~
מורים הם לא מלאכים ולא חייבים להתנהג כמו מלאך. תמצאי לך מישו/מישי אחר/ת שממנו את לומדת ערכים וכד'...
אבל אם זה באמת זלזול זה לא נעים.~~אני~~
אולי תפני למנהל עליה? שיגיד לה?
למה למנהל?רחלקה

אם כבר, שתפנה למורה עצמה. [זה סוג של עקיפת סמכויות. נשמע דיי מלוכלך]

ולדעתי- אם היא לא מעליבה ומשפילה תלמידות- תתגברי על זה.
זה חלק מהחיים לדעת מתי לנסות לשנות את המציאות ומתי פשוט 'לבלוע את הצפרדע'.

..להבת-כוח

מסכימה, כמו ש~~אני~~ אמרה, את בוחרת מה לקחת. אבל אני ממש מבינה את התחושה שלך שזה לא בסדר שככה היא מתנהגת ואת צודקת, לכן באמת כדאי שאולי תפני למישו שיכול לעזור לך...

חחח..הסנה-בוער

בס"ד

גם לי יש מורה צינית- ואני ממש אוהבת את זה! אם כל דבר בחיים היינו לוקחים קשה ולא מוצאים את ההומור שבו, מזמן היינו כבר לא יכולים להכיל את זה...
נראה לי שאם זה מפריע לך תפני לומרה בצורה מכובדת ובוגרת, ותגידי לה- או שתלמדי לחיות עם זה.
ולפנות למנהל זה [מצטערת] פתרון ממש לא טוב, אותי זה היה מעליב אם בת היתה ישר רצה למנהל במקום לדבר איתי ישירות. זה גם יכול לפגוע במורה מבחינת דעת המנהל עליה.

..להבת-כוח

מסכימה, ולכן הדבר הראשון לעשות כמו שכתתבי. זה לפנות אליה, אחרי זה אם זה לא עובד, אני כן חושבת שיש לנקוט בצעדים, זה נורא מפריע ופוגע בשבלול...

יווווו....תהילה=)=)!!!

אולי לא היית בשביל שהיא תעצבנן אותך?!חחח...;)

המחנך שליאנונימי (פותח)
גם כזה אז פשוט אל תשימי עליה ובסוף זה לא יהיה איכפת לך,מנסיון!!
מחנכות זה בעיהאנדרלמוסיה

כשהם לא מתאימות..

יש לי מורה.. מחנכת.. שבאמת היה מתאים לה יסודי. מה לעשות שלא מתאים לה יא'? אבל אין מה לעשות.. חייבים ללמוד להסתדר... עד שנה הבאה.. ועד אז תתפללי ו/או תדברי עם המנהל/ת לשנה הבאה, תחליטו לבד מי תהיה המורה אם זה מתאפשר.

אה ואגב, אני גם משתגעת מציניות. תנסי פשוט להתעלם.

סימי לה פתקידידיה ק
מה את מרגישה אפילו בשם בדוי, בתוך איזה ספר שהיא בתוך תימצא תפתק
.להבת-כוח

ידידיה ק, רעיון נהדר!

ממש ממש חכם! כן, תכתבי לה פתק בעילום שם, בכבוד, ותסבירי לה שזה ממש מפריע לך, ותבקשי שאולי תוכל להפסיק וכו'. מה שעולה לך בראש...

בהצלחה...

---~~אני~~
בד"כ אנשים ציניים קשה לשנות, כי כמו שאמרתי קודם- זה נובע מקושי פנימי יותר בחיים. כאילו הכל כבר נמאס אז מחליטים לצחוק ולהפוך הכל לבדיחה. אם זה לא עוזר (לכתוב לה פתק) פשוט תתעלמי מזה. יכול להיות שהיא בנאדם טוב ורק זה מה שמפריע לך בה, נסי לקחת את הדברים הטובים ממנה. גם מורים הם בני אדם ולא חייבים להיות מלאכים.
ציניות בחזרה..חח..מזכיר לי את משה..ארנאו
אני במקומך..נצח לנצח!!!

הייתי פשוט מנסה לשרוד תשנה.. כי לשנות אנשים זה חסר סיכוי..

אז למה ליפול לתיסכולים..

יאללה.. גם להיות בשיעור שלה.. זה חתיכת "עבודה על המידות"...

בהצלחה

מה לשרוד תשנה?החיפושית
סליחה אבל זה שיא הלא מעודד.

נראה לי פשוט דברי איתה!
דעתי על ציניותננסי
לדעתי, ציניות היא דבר מאד מכוערת ומבטאת הרבה כעס וזילזול.  אין מקום בכלל לציניות מאת מורים, הורים או מבוגרים אחרים.  אני מסכימה עם אלה שכתבו לדבר אתה.  או, אולי דרך מכתב בו את מציינת איך את מרגישה עם זה.  למשל:  אני מכבדת אותך בתור מורה, אך זה מאד פוגע בי כשאת משתמשת בלשון ציני.
לא ניסיתי לעודדנצח לנצח!!!אחרונה

אני רק אומרת מה הכי ריאלי...

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך