הצלחתי להירדם לשעה וחצי כל שאר הזמן הכרחתי את עצמי לעצום את העיניים ולא לחשוב...לא הצלחתי....
חלמתי חלום אחד...חלמתי אותו פעם...מזמן...ממש כשהייתי קטנה,אני משערת שבאזור גיל 6...כן כן 6!!!
2 ילדים רוכבים בשדרת עצים יפה שביל אבנים נחמד...שדרה ממש יפה,2 בנים ובת
בן אחד יותר צעיר-רכב מאחורה
ובן והבת קצת יותר גדולים ממנו-מקדימה ומהר...הם ניהלו שיחה,אני לא זוכרת מהי וזה ממש מסקרן אותי לדעת
כשהם הגיעו לסוף השדרה היה שער דגול הם היו צריכים לטפס עליו לעבור בתוך גינה ולהיכנס לקרון רכבת ישן אבל אז הם קלטו שהילד הקטן לא איתם הם חיכו לו ותוך כדי נרדמו אחד על השני כשאח שלהם בא הוא היה מלוכלך בפנים והיה לו פצע הוא היה ממש עצוב והיה לו מבט ממש מסכן על העיניים (וחמוד אגב)
ההבדל היום היה שחלמתי עליהם בתור נערים משהו כמו 15 או 16 והנער מבין ה2 הבוגרים היה קצת חוצפן...במובן הטוב...שאלות חוצפניות במשך השיחה
ואני מתה לדעת מה היה תוכן השיחה...
למה סיפרתי לך את זה?
לא יודעת...אני ממש התלהבתי מהחלום הזה...אהבתי אותו וכל בנא נורמלי שאני אספר לו על החלום יגיד "חמוד" וילך..
החלום נגמר בתמונה כזאת שרואים את הילדון הקטן עומד בצד כמו שתיארתי וה2 הגדולים נשענים על הגדר מניחים את הראש אחד על השני...
זה ככ מוכר לי!!!
אני חייבת לדעת מאיפה זה חוץ מהחלום!!
עוד משהו אני חושבת שהילדון הקטן היה (בחלום של היום)אביתר בנאי בצעירותו...לפי מה שאני זוכרת...
בכל החלום היה באווירה של פעם...
למה אני מתלהבת מזה?...מהחלום בכללי...
אני לא יודעת אבל כרגע אני עם חיוך דבילי על הפנים ואני מסוקרנת עד עמקי נשמתי....
אגב אני לא עייפה ישנתי רק שעה וחצי ...
איזה חלום יפה!
חבל שאני לא יודעת מה תוכן השיחה...
טוב דיי חפירות בוקר טוב אפי!
ואני הולכת להתארגן כבר עשרה לשבע
ואוו!
![]()