שהיתה מסיבה רק בנות של השכבה,סוף שמינית.
גם אם זה רק בנות,האוירה,זה היה בחוף,וגם הצניעות קצת עצוב לראות.. וזה חברות שלי..לא טובות אבל עדיין..
והתלבטתי מלא ורציתי לשאול אותכם גם פה,אבל בסוף החלטתי שלא אלך..ואז שעה לפני חברה אמרה לי שנילך ונחזור אם זה לא מתאים..
אז הלכנו אבל לא יכלנו להישאר יותר,היינו רק שעה.ובנות אמרו לנו אנחנו מעריכות שאתן באות לכל דבר,גם אם אתן רק יושבות.וישבנו להיות עם החברות שלנו.לא רקדנו..כי זו אוירה לא הכי שהרגשנו בנח..
אז היינו שעה וחזרנו הביתה..
אני כן רוצה להרגיש חלק,אבל שאני נמצאת במקום כזה מצד אחד כייפלי שהן נהנות ושמחות ומצד שני,זה עצוב לי גם.. וזה סתם גורם לי להיות עצובה.. אז לפחות היינו קצת והלכנו..
וכשהלכנו אז אמרנו ביי לחברות אז זה היה קצת עצחב כזה.. הרגשנו שכיאלו הזדמנות אחרונה לשמח ביחד במסגרת בית ספר ואיתן גם,אבל זה לא מתאפשר שזו האוירה,הרגיש לי קצת עצבות כזה..
ואמרו שלא יהיה אלכוהול והביאו והיו שם 2 בנים.
אנחנו הינו בצד.אבל היתה הרגשה לא הכי כייפית.
אבל זו לגמרי בחירה שלך.. באמת! אני הייתי לוקחת חברה ורק שעה וחוזרות הביתה.ואם 5 דקות לא מתאים אז הולכים.. אבל זו בחירה שלך

לפני כמה ימים מישהי שהתחזקה והיא אמרה שהיא הייתה במסיבה רק בנות כי אלו חברות שלה,ואז היא הגיע לשם,והתקשרה לאח שלה שיקח אותה..ואמא שלה שאלה אותה למה את ככה התקשרת במהירות? מה קרה לך? היא אמרה לא יכלתי להיות שם.. האוירה לא עשתה לי טוב.
וזה הסיפור שלה..
אבל אחרי כל זה, עכשיו זה מה שמרגיש לך הכי נכון..
לפעמים אנחנו צריכים להיות במקום מסויים בשביל לדעת מה טוב לנו,ומה לא.
ולפעמים שיש תחושת בטן מרגישים אותה.שהיא שם.מין קול שאומר ללא ללכת או כן ללכת..
אם החלטת לא ללכת-אז אל תצטערי.. יהיה לך עוג מלא מסיבות שהן רק בנות עם שירים טובים,ובאוירה תורנית יהיה לך חתונות שמחות בע"ה! יהיה לך כל החיים.
אם החלטת.ללכת-תקחי איתך חברה שגם בהתלבטות ותגידי לה שרק בודקים ואם לא טוב,אז הולכים..
ושתדעי שאפשר לשמח גם בדרכים אחרות ביומולדת..
אם זו חברה שלך,אז תצאו למסעדה או גלידה.גם אם זה נראה לך פשוט,זה בכלל לא פשוט,לשבת ולדבר זו מתנה בפני עצמה,הצנוע והעדין,זו באמת מתנה של יומולדת

וזהו,שיהיה לך ממש בהצלחה!! את אלופה !