לא מצליחה להחליט.. תעזרו לי?!לא נשברים!
ימולדת 18 לחברה שלי עושים מסיבה
ובדרך כלל אני לא הולכת למסיבות שלהם למרות שהן חברות טובות שלי .. פשוט כי זה אפעם לא משהו שרוח ההלכה נחה מימנו
כבר די השלמתי עם העניין וזה כבר לא מבאס אותי בשונה מפעם
העניין הוא שבמסיבה הספציפית הזאת היא ניגשה אלי ואמרה לי שלא יהיה אלכהול ולא עישון ולא בנים כי חשוב לה שאני והמדריכה של הכיתה נגיע..
לא יודעת מה לעשות
עדיין אווירה של קדושה לא יהיה שם אלה ההפך לגמרי
ומצד שני היא ממש ממש השתדלה כדי שנוכל להגיע
לא מצליחה להחליט מה לעשות
את בטוחה שלא יהיה שם אלכוהול עישון בנים?עולה על הכל

אם כן,
אז זה רק משהו שרוח ההלכה לא תהיה נוח הימנו (טראנסים מן הסתם, שירים וכו'),
מול הרצון להשתתף במסיבה שחשובה לחברה שלך.
מה יותר חשוב לך?

זה בדיוק העניין שאני לא מצליחה להחליט..לא נשברים!
אם היא נתנה לי תמילה שלה שלא יהיה אז לא יהיה
אני הייתי הולךעולה על הכל

קרה לי גם לפני שבועיים,הכל מאת ה'
שהיתה מסיבה רק בנות של השכבה,סוף שמינית.
גם אם זה רק בנות,האוירה,זה היה בחוף,וגם הצניעות קצת עצוב לראות.. וזה חברות שלי..לא טובות אבל עדיין..
והתלבטתי מלא ורציתי לשאול אותכם גם פה,אבל בסוף החלטתי שלא אלך..ואז שעה לפני חברה אמרה לי שנילך ונחזור אם זה לא מתאים..
אז הלכנו אבל לא יכלנו להישאר יותר,היינו רק שעה.ובנות אמרו לנו אנחנו מעריכות שאתן באות לכל דבר,גם אם אתן רק יושבות.וישבנו להיות עם החברות שלנו.לא רקדנו..כי זו אוירה לא הכי שהרגשנו בנח..
אז היינו שעה וחזרנו הביתה..

אני כן רוצה להרגיש חלק,אבל שאני נמצאת במקום כזה מצד אחד כייפלי שהן נהנות ושמחות ומצד שני,זה עצוב לי גם.. וזה סתם גורם לי להיות עצובה.. אז לפחות היינו קצת והלכנו..
וכשהלכנו אז אמרנו ביי לחברות אז זה היה קצת עצחב כזה.. הרגשנו שכיאלו הזדמנות אחרונה לשמח ביחד במסגרת בית ספר ואיתן גם,אבל זה לא מתאפשר שזו האוירה,הרגיש לי קצת עצבות כזה..

ואמרו שלא יהיה אלכוהול והביאו והיו שם 2 בנים.
אנחנו הינו בצד.אבל היתה הרגשה לא הכי כייפית.

אבל זו לגמרי בחירה שלך.. באמת! אני הייתי לוקחת חברה ורק שעה וחוזרות הביתה.ואם 5 דקות לא מתאים אז הולכים.. אבל זו בחירה שלך
לפני כמה ימים מישהי שהתחזקה והיא אמרה שהיא הייתה במסיבה רק בנות כי אלו חברות שלה,ואז היא הגיע לשם,והתקשרה לאח שלה שיקח אותה..ואמא שלה שאלה אותה למה את ככה התקשרת במהירות? מה קרה לך? היא אמרה לא יכלתי להיות שם.. האוירה לא עשתה לי טוב.
וזה הסיפור שלה..

אבל אחרי כל זה, עכשיו זה מה שמרגיש לך הכי נכון..
לפעמים אנחנו צריכים להיות במקום מסויים בשביל לדעת מה טוב לנו,ומה לא.
ולפעמים שיש תחושת בטן מרגישים אותה.שהיא שם.מין קול שאומר ללא ללכת או כן ללכת..
אם החלטת לא ללכת-אז אל תצטערי.. יהיה לך עוג מלא מסיבות שהן רק בנות עם שירים טובים,ובאוירה תורנית יהיה לך חתונות שמחות בע"ה! יהיה לך כל החיים.
אם החלטת.ללכת-תקחי איתך חברה שגם בהתלבטות ותגידי לה שרק בודקים ואם לא טוב,אז הולכים..

ושתדעי שאפשר לשמח גם בדרכים אחרות ביומולדת..
אם זו חברה שלך,אז תצאו למסעדה או גלידה.גם אם זה נראה לך פשוט,זה בכלל לא פשוט,לשבת ולדבר זו מתנה בפני עצמה,הצנוע והעדין,זו באמת מתנה של יומולדת

וזהו,שיהיה לך ממש בהצלחה!! את אלופה !
יש לי משהו להגיד לך לגבי מסיבה של סיום השמיניתשנזכה לשמוח
הייתה שבוע שעבר, בלי נדר אכתוב לך ..
ואשרייך על הרצון להיות דבקה בה׳ ולהתקדם, את מעוררת השראה מבחינתי❤️@הכל מאת ה'
היי תודה(:הכל מאת ה'
אשמח ממש שתכתבי

וואו הלוואי שאזכה..כל אחד בטוח שיש לו איזשהוא סיפור כזה שהתמודד שמלמד אותנו ומחזק..באמת

ותודה לך תמיד על העין הטובה שלך והכרת הטוב,ושזה משמח אותי ואת מדהימה בעצמך
בלי קשר למה שתחליטי אולי כדאי שבאמת תראי לה שאפשר אחרתאניייי

ותחגגו ביחד במשהו שווה כגון מעייין, ארוחה שווה, גלידה, טיול... לוידעת מה..

שתבין שאפשר גם אחרת לשמוח

וואו איזה התלבטות!!אני121

אין חשש שהיא לא יודעתלא נשברים!
אין מעיין שהיא לא קפצה אליו
לא נראה ליבמחשבה

שהייתי הולכת..

אבל אם את הולכת עם המדריכה, ואתן קובעות שאם האווירה לא תתאים כלל, אז אתן תחזורנה הביתה - אולי זה אחרת..

אם לא יהו שמה בנים, עישון ואלכוול, אז תלכי בראש של להגיע,בוערת

לומר מזל"ט וללכת- כי יש לך משו חשוב...

ואם את רואה שזה משו יחסית בסדר עם קששיםם שתוכלי לעקוף,

אז נראלי פשוט תשארי, ותשמרי על עצמך, תהיה שותפה ביומיולדת, אבל מה שלא יטעים לך אל תעשי- אך תיזהרי לא לפגוע בה, ולא לצאת הדוסית הבולטת והמציקה.

לדעתי אם תבואיף תשמחי, ותפעלי לחפי רוח ההלכה זה יעשה קידוש ה' עצום!!

בהצלחה!!

כדאי לך ללכתא"י שלנו לעד

ואם תראי שמתחיל להיות לא בסדר פשוט תגידי לה בשקט ותלכי

היי אהובהההנסימי

וואי את אחת הצדיקותחיוך אשריהם ישראל שזכו בבנות מלך אמיתיות כמוךחצי חיוך אז קודם שכוייחכן

תיראי אני ההיתי אומרת לה שאני יבוא אבל לא להמווןן זמן כי יש לי איזה משהוחיוך

ותלכי לשם ומתי שזה מרגיש לך לא טוב (אם ירגיש) אז תקומי תגידי תודה והיה מאוד נחמד תיפרדי ממנה

יפה ותלכיחצי חיוך ואני מאחלת לך שתלכי עם הדרך שלך עד הסוף ולא תשתני! עם הצידקות הזאת

שלך העקרונות החשובים והאמת הטהורה הזו את תיזכי להגיע למקומות רחוקים שמלאים ברוח יהודית!

אשרייך! חיבוק גדולחיבוקאוהב

אין לי מה להגיד חוץ מ:לב סדוקאחרונה

את צדיקה!!!!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך