במקרה ראיתי בפורום אחר שסקירה אצל ד"ר רוזנק עולה יותר ממה שסיכמו איתי כשקבעתי את התור.
התקשרתי לברר והמחיר עלה במאה שקל. בחרנו בו דווקא כי זה יצא הכי משתלם לנו מבחינת ההחזר מהקופת חולים ועכשיו זה כבר לא משתלם, או לפחות לא כזה משתלם אבל גם הזמן משמעותי כי זה עוד כמה שבועות ואני לא יודעת איפה יש תור ולהתחיל עוד פעם את כל החישובים וזה
עכשיו אני עצבנית, כי מש במקרה ראיתי את זה ומה היה עוזר לי אם יומיים לפני הייתם מתקשרים אלי ואומרים לי שעלה המחיר? כבר עכשיו היא עשתה לי קולות על זה שאמרתי שאולי אני אבטל. ועכשיו אני ממש עצבנית!!!!!
בעלי לא עוזר לי כי הוא עובד ואין לו זמן לזה עכשיו הוא גם ככה לא מת על תעשיית הבדיקות בהריון ועל כל הכסף וזה. אני ממש בוכה ומרגישה שזה מטוטמם לחלוטין. כולה מאה שקל שאני יודעת שיש כאלה שזה משמעותי, גם לנו, אבל זה יכל להיות יותר ואוף לא יודעת מה להחליט. לבטל אצלו את התור? לחפש משהו אחר? לוותר לגמרי על סקירה מוקדמת, כבר היה לי הריון בלי סקירה מוקדמת אבל אני יותר לחוצה הפעם מאז ואני רוצה לדעת שהכל נראה בסדר אבל כבר לא יודעת אם זה שווה במיוחד שהמוקדמת נקבעה לי ממש בסוף הזמן שעושים מוקדמת וסקירה מאוחרת אפשר לעשות כבר משבוע 18? או 20?