(צעירים מוזרים נושכים אבטיח)
אני פה הלילה, אולי אפילו כל הלילה, ככה זה כשיש חופש מהצבא (שזה יתרון וחיסרון כי מה אני אמור לעשות עם 10 ימי חופש רצופים? זה יותר מדי!) ו@משתדלת יותר חזרה לתחיה אז אולי גם היא תעזור.
כרגיל, לא לכתוב אם ישנתם מאז צאת השבת, לשמור על תרבות דיון ולא ללחוץ על כפתורים אדומים גם אם ממש בא לכם. זה אף פעם לא עושה דברים טובים.
שאלות? שאלות!
איך נכון להגיד - כומתות או כומתאות?
מה מקור המנהג של זריקת כובעים לאוויר בטקסי סיום?
למה החופש הגדול ארוך כל כך?
ולמה הוא בקיץ ולא, נגיד, על תקופת החגים?
מה הארטיק\שלגון\טילון הכי טוב?
נניח ויכולתם לבחור דמות מתה כלשהי ולדבר איתה, מה היתה הבחירה השניה שלכם?
וכמובן, איך עבר השבוע?
תיוגים (תיוגים ניתן לקבל על ידי התקשרות לבסיס סודי שנמצא מתחת להר הבית. פשוט לכו לכותל, תלחצו על האבן הראשונה מימין בשורה השלישית, החמישית משמאל בשניה והשביעית מימין בראשונה וז הרצפה תזוז והפתח יפתח. או שפשוט תכתב כאן שאתם רוצים תיוג. גם עובד):
@טוב נו..@אקונה מטטה@כישוף כושל@תן חיוךךך@שקיעה@חלילית אלט@עם הנצח!!@Outdoor light@חמדמדה@אני מקליד...@מישהי=)@בלאגאניס'ט@just dance@פרוט@פסידונית@אופטימיסט לנצח@אביגיל~!@יעלוש מחבד@אחיתופל @דרשתי קרבתך!!!!@ארטיקית@טום בוי@נפש חיה.
שיהיה מוצש ארוך ונעים



ל"ע
יא שרוטים..








- לקראת נישואין וזוגיות