שאלה.אשמח אם תענו בכנות אמיתית.טהר.
אני בלבטים אם לעשות שירות או לא.
יש בי יותרנאת הצד החזק למה לא ואני די שלימה עם זה.
העניין ששומעת משפטים ולא אחד ולא שתיים מבנות שעשו שירות-עד כמה שהוא היה משמעותי עבורן ושהן לא רואות את עצמן לי זה וכו..
אני באמת רוצה לשאול אתכן,
זה באמת ככ שינה אתכן?
תהליך שכל אחת צריכה לעבור?
ואן כו-למה?

תודה מראש.
תהליכים[-]

אנחנו עוברים בכל שלב בחיים.

יש אנשים שזה השלב בחיים שמניע אותם, ויש אנשים שאירוע פתאומי משנה את חייהם.

בעיניי, הרבה דברים תלויים בתקן שתעשי.

יש תקנים שנותנים לך אחריות על דברים, שבעולם הרגיל זה ייקח כמה שנים עד שייתנו לך משהו כזה, והאחריות הזו מביאה לידי ביטוי תכונות מסוימות. האם ייתכן שהיית חושפת אותם בכל מקרה? כן. האם באותה מסגרת זמנים? אולי לא?

תהליך ההתבגרות שלנו הוא ארוך. וייתכן שהשירות יעזור להאיר צדדים מסוימים, ואילו בחירה במסלול חיים אחר יאיר צדדים אחרים.

התלבטות דומה יש לפעמים לפני ההחלטה על שנת מדרשה. וגם פה תהיה תשובה שונה אם חיית אי פעם בפנימייה, אם גרת עם חבורה של בנות בגילך וכו'.

אם את שלמה עם ההחלטה שלך, לכי על זה. את התהליכים תעברי בהזדמנויות אחרות בחיים.

[אין לי זמן לפרט כרגע יותר, אבל אם יש נק' ספציפית שהיית רוצה שארחיב עליה, אנא פרטי].

וואו. תודה רבה!!טהר.
בס"ד.

אמרת את המילים הנכונות בזמן הנכון.
שה' יברך אותך

*אם יש לך עוד מה לומר ויהיה זמן- אשמח לשמוע. תזכי למצוות.
נראה לי שזה מאוד שונה מאחת לאחתBlueMoon
כל אחת יכולה להחליט האם זה משמעותי מאוד בשבילה או לא
אני מכירה חברות שלי שהחליטו לדלג על השירות וישר להתחיל ללמוד או כאלה שלקחו לעצמם קצת פסק זמן לבנות את עצמם, להבין מעצמם מה הם רוצות ללמוד, לעשןת פסיכומטרי וכו'. הם הרגישו ששירות לא מצאים להם ועדיף להמדיך הלאה
אני ספציפית הלכתי על שירןת לאומי ואני מודה שזה עשה לי טוב ופיתח אותי, אבל למשל אני מרגישה ששנה נוספת של שירות כבר פחות מתאימה לי ואפשר למשיך הלאה.
אז באמת, את צריכה להקשיב לעצמך. אם את בטוחה לגמרי שאת רוצה להמשיך הלאה ולא לעשות שירות, לכי על זה! זאת גפ החלטה שאפשר לשנות. אם פתאום יתעורר בך חשק עז תוכלי עד גיל 24 לעשות שירות לאומי
יכולה להעיד על עצמי שזה ממש האיר בי דברים,מקום בעולם
העצים, לימד אותי עלי, על דרכים לקבל אחרים, איך ללמוד לבתנהל יחד עם אנשים בטוב ובשלום.
ובעיקר אני חושבת שזה היה המפגש ובשהות האינטנסיבית עם אנשים חדשים שמאירים ומלמדים אותך על עצמך לעומת אנשים שאיתך כבר כמה שנים ודיי מקובעים..
והעשייה. שכ'כ יכולה להפריח ולהכניס טוב.
ב"ה. שמחה על השנתיים שעשיתי. גם כשקשה.
תלוי איפה את משרתתאושרקה
לא תמיד זה משנה את האדם לדעתי זה תלוי איפה את משרתת יש מקומות שזה מרגיש כמו עבודה ואת לא מרגישה באמת שאת תורמת משהו נגיד יש בנות שירות שהם מזכירות לדעתי אין כל כך סיפוק בזה ..כי זה מרגיש כמו עבודה רגילה לדעתי זה סתם המצאה בשביל לנחם את עצמך שאתה תורם למדינה אני הלכתי גם לתפקיד שלא הרגשתי שאני תורמת משהו ...אני ממליצה לך ללכת למקום משמעותי אם כבר את עושה שירות ,וכן הייתי ממליצה לך לעשות שירות
מניסיונידניאלה יצחק

מניסיוני זה פרק שהוא מאוד חשוב בחיים והייתי ממליצה לך לא לוותר בעיקר בשבילך. הוא ייתן לך המון כלים לעתיד ובוודאי התרומה שהיא חלק בלתי נפרד מזה לחברה.

כמובן שכדאי לך לכוון לתקן שמעניין אותך ושיעשה לך טוב ויוכל לקדם אותך לבאות.

אני יכולה לקשר אותך לחברה שלי היא רכזת באגודה להתנדבות והיא ממש יכולה לעזור לך לעשות סדר בדברים.

הכי חשוב שתרגישי שאת במקום שנוח לך.

תודה רבה לכולכן. טהר.אחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך