למה כל דבר יש לאנשים תלונות??
נשבר לי שכל מה שאני עושה זה לא בסדר!!
למה אנשים פשוט לא שומרים את מה שיש להם להגיד עמוק עמוק בבטן? למה חייבים להגיד הכל??
נמאס
פריקת עצבים על אנשים חצופים שלא יודעים להכיר טובה.......
למה כל דבר יש לאנשים תלונות??
נשבר לי שכל מה שאני עושה זה לא בסדר!!
למה אנשים פשוט לא שומרים את מה שיש להם להגיד עמוק עמוק בבטן? למה חייבים להגיד הכל??
נמאס
פריקת עצבים על אנשים חצופים שלא יודעים להכיר טובה.......

נגיד אני כל אחרי צהריים אני מקפלת כביסה, שוטפת כלים וזה..
ואז שנגמר היום אמא שלי אומרת "חבל שלא עשית בלה בלה בלה"
יאאלללהה תעריכי אתזה שקיפלתי כביסה...
ותגידי תודה!!!
והפ פשוט זורקים אותך מזלזלים בך ויודעים ר להתלוננן לא טוב לך לא מתאין תעשה את זה אתה!
אני לא הבובה של אפחד...וג מגיעילים זה השקרנים סכסנים שבשביל לשמור על המעמד שלהם הם יעשו הכול ולא משנה על מי הם ידרכו באמצע ובשביל הפחדים האישיים שלהם הם יסכסו וילכלכו על כל העולם..
וזה דוחה! ואלה עם היגיון מעוות שחושבים שהם צודקים וכולם טועים או אלה שעושים מעצמם קורבנות והם תאכלס המקריבים שמאפילים על אחרים שהם מסובבים את הגלגל הכול על אחרים ולא עליהם זה דוחה אותי ומזעזע...כמה אנשים יכולים להיות מניפולטיבים תחמנים רואים רק את דלת אמותיהם ולא חובים על הביבה סכסכנים תחמנים עם לשון חלקה פשוט מגעייל כמה אנשים יעשו הכוול ואפילו להרוס בנאדם!! להרוס!!! לשבור לרסק רק בשבילהטוה האישית שלהם צריכים אותך פה היום סבבה לא אז יזרקו אותך משחקים בנו כמו מריונטות...בובות על חוטים זה באמת אנשים מגעילים.. |דקה נושם..|
מצטער על החפירה פשוט נמאס כבר!
תראי התפיסה שלי לחיים היא כזאתי..
שמהירידות הכי תלולות ואפלות ושחורות יש את העליות הכי גבוהות ומשמעותיות..
ברגע שאתה נמצא במקום היכ אפל וחשוך בחיים שלך הכי חשוב זה לראות את נקודות האור הכי חלשות קטנות
ולהיתפס עליהם ולא לשחרר כי זה רק מה שיוציא אותך מהחושך האור מה שישמור על השפיות שלך..
כי ברגע שאתה נותן לאנשים לקחת את השמחה האמיתית שלך ולאח חושב מה הם עשו ומי הם לא חשוב הדרגה אז באותה שנייה נתת לו לגטימציה ואישור לבוא ופשוט לדרוך עליך ואתה מאבד את השפיות ונופל כמו זבוב לידיים הכי שלא רצית ליפול אליהם.
לא חשוב מה תמיד תראו את חצי הכוס המלאה גם שזה קשה ואתה בסיטואציה מעצבנת וכואבת וקשה וטאגית תמיד תראה שהבנאדם הזה אפילו הורים כנראה לא מבינים אותך ותמיד יש לך מישו אחר מישו יותר טוב ששוה לך כי אםחד לא שווה את זה שיעלה לך מחשבות איבדון או מיאוס מהחיים החיים הם מצנה השאלה מה אתה עושה איתם ואיזה תוכן אתה מכניס להם!!
נכון כל זה זה קשה רצחח לעשות אבל זה רק מי שרוצה ויודע איך לבנות את עצמו ולחיות חיים בריאים יותר וטובים יותר תעביר מעליך פגיעות מאנשים שלא שווים את זה לידך שלא יכנס אליך בכלל פתח עור של פיל אבל נאשים שמביאים לך כי אכפת להם תקבל הכול במידה ובגבולות באים להזיק לך תברח אל תהיה במקומות שרע לך בהם .,
והכי חשוב זה לא לשתוק ממש לא!! זה לבוא ולשחרר כי אסור להשאיר דברים רעים בפנים כי זה כמו מחלה שאוכלת אותך מפבנים לוקחת לך את השפיות את העצמאיות ואנשים שרואים ששמח לך וטוב לך מתפלאים מה אךי הוא שמח ואנ יכזה עצוב השגרת חיים העמוסה הזאתי אז מנסים לקחת לך ולדרוך עליך לא חשוב היעקר שתהיה חלק מנורמה חברתית מסוימת לומרות שאתה יכול להיות מאוד הקול השפוי והאחרים לא ולפעמים זה נראה ואני יודע שזה נראה שלפעמים אנחנו לא בסדר ואנחנו מאבדים את זה אבל אל תשכחו תאמינו אתם בעצכם כי אם לא אתם אז מי בדיוק מי יחשוב ויודע מה טוב לך נכון אל תתבודד מהחברה אבל אל תסמוך יותר מידי ואל תהיי תלותי יותר מידי תתן לעצמך פידבקים ומחאות למי שיש ביטחון עצמי נמוך ולא להשים לב לדברים שבאים מתוך ביקורת הרסנית והכי גרוע שביטחון עצמי נמוך ישירות נמשך לביטחון עצמי נמוך ומוביל לקשר הרסני וטארגי (רוב הזמן)
בקיצור בסיכום:
תמיד תראה את החצי כוס מלאה כי הכי קל לבוא ולראות את השלילי שבאחר ואת הרע של החיים אבל הכי קשה לבוא ולהתמודד ולשנות ולראות דברים טובים וחיובים בחיים שלך נכון זה מפחיד כי פתאום תשתנה לך המחשבה נכון מה תעשה תצטרך להתמודד ותמיד גם שאתה במקום חשוך ואפל להיתפס לנקודות אור הכי קטנות ולבנות בעצמך את הביטחון שלך ואת החיים שלך להשליך פשוטו כמשמעו להשליך אנשים שמזיקים לך ורוצים לרעתך אפילו שזה בטענה שזה לטובתך אתה הכי יודע מה את הורצה תמיד תלכו על אינסטינקטים! אל תתנו לאפחד לעבוד עליכם ולקחת את החופש והמחשבה והעצמאיות שלכם ...
וואי זה היה ארוך ואם הגעת לסוף כנראה באמת שיש לך סבלנות...
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.