בנים/ בנות! כנסוואנונימי (פותח)

הייי אני חדשה בפורום הזה.. תציגו ת'צמכם יפה.. =]

אני בת 14 בכתה ח' גרה בבקעת הירדן....

אצלנו זה סניף מעורב בני עקיבא.. איך אצלכם??

יאללה דברווו!! תגיבוו אנשיםם!!! ...

ביושש

מעורב... מנסתם במושב של 40 משפחות =)מיטל
לא כזה בטוח...ישה"ז=]
אנחנו גם מושב מ-א-ו-ד קטן, ואנחנו נפרדים..
פשוט הגילאים לפעמים מעובבים...
אני לא יודעת מה אנחנו נחשבים אבל ב"ה אנחנו נפרידיםשבלול
בס"ד

אני מרגישה פה פתיחה של דיון סוער!!
לדעתי סניף מעורב זה הטעות הכי גדולה של בני עקיבא!!!
זה מזה לא בהכרח!נצח לנצח!!!
הישוב "מעלה חבר" סופר קטן..
והבני עקיבא שם
ממש אבל ממש נפרד..
זה תלוי ברצון של היישוב..
ד"א-- איזה ישוב בבקעת הירדן?
חח סחטיין על הדוגמא של מעלה חבר..ישה"ז=]
אנחנו כמעט כמוהם.
ו[לרוב] אחלה לנו..
וזה שהתנועה מעורבת, זה לא טעות, יש מקומות שזה ממש ניצרך שם לקירוב העם..
אבל הטעות היא שיש מקומות, שיכולים להיות נפרדים והם מעורבים..!!

תסברי לי מה הקשר בין קירוב העם לנפרד ומעורבשבלול
זה יותר אצל המסורתיים-חילוניים שצריכים וחיים עלישה"ז=]
הביחד הזה.. ואצלם את ההפרדה צריך לעשות לאט לאט
פה את עונה.שבלול
בס"ד

צריך לעשות את ההפרדה לאט לאט אבל בשלב כלשהי שהיא תהיה! חוצמיזה שבמקום שהשבטים מעורבים כנ"ל גם הצוות והוא לא צריך קירוב לבבות העם או איך שלא קראת לזה!
לא מסכימה איתך..ואחת עם חצאית

עד שהשלב הזה של להפריד מגיע,(שזה לוקח אצל כל שבט מלא זמן)אז אותו שבט כבר יוצא ואז באים אחרים..ואם זה לא יהיה מעורב-הם לא יבואו.ואני לא מדברת רק על סניפי פיתוח..!ברור שמקומות שהחבר'ה שם הם לא כאלה שייעלמו בשניה אז חייבים להפריד..אבל הרבה(אם לא הרוב)מהסניפים לא יכולים פשוט לא יכולים להפריד.זאת המציאות היום לצערינו אבל במקום לצאת נגד זה אפשר לשנות בזה דברים.לא ובטוח.

אגב,אני מסכימה עם העניין של הצוות מעורב.אם הייתה לי אפשרות הייתי מדריכה בצוות נפרד.

ערב טוב

[משאירה אותך אריאלניקית בודדה,פגזניקית גאה!
אם את צכה עזרה, תגידי.]
אצלינו מעורב זה הכרחי מפני ש-מיטל

קודם כל.. אנחנו דתיים אבל לא דוסים או משו..

דבר ראשון- אם זה לא מעורב זה יויצור מצב של 2 בנים בצד אחד ו-2 בנות בצד השני..

השבטים כרגע גם מעורבים וגם 2 גילאים ובכל זאת הממוצע הוא 11 חניכים לשבט (וכמובן לא כולם מגיעים מידי פעם)

דבר שני- בנים-בנות זה דבר שכל כך רגיל אצלינו שזה יהיה רק מוזר עם נפריד..

אני חייבת לצייון שיש עוד פעילות במושב שהיא נפרדת.. אבל זה לא תחליף לבני עקיבא

לדעתי סניף נפרד/מעורב הוא ממש קשור לאיפה שנמצאים..

וזהו =)

m.f-ממש לא אהבתי ת'הגדרה..רחובותית!!=)
של "דתיים ולא דוסים"..
פשוט חבל,אמורה להיות לנו אותה הלכה...
הדר את לא צודקת!מיסטר דום

כי היא החשיבה דוסים יענו פאנטים!! ששמים גדרות להכול ומפחדים מהצל של עצמם!

ודתיים זה יותר נורמטיבי וקליל

לא מסכימה בכלל.רחובותית!!=)

עם כל הכבוד,עניין ההפרדה אמור להיות בכל מקום.
זה הלכה.וזה שמי הולך לפי ההלכה הפשוטה לא הופך אותו  ל"פנאט,ששם גדרות להכל ומפחדים מהצל של עצמם"
דתיים יותר נורמטיבים וקלילים-אלה שמתירים מה שלא בסגנון שלהם?

הי לא להוציא לי מילים מהפה בסדר..מיסטר דום

ככה הפרדה זה דבר חשוב!! אבל לבוא ולהוסיף על ההלכה ועל חכמים שזה הגזמה!

ולעבור ליד בת שאתה מכיר ולא להגיד שלום זה הגזמה!קליל זה דלעת להשים את הגבול אבל שיהיה גבול יחסי ארוך ולא מפחד

כי תאכלס תראי את החברה החרדית בסדר שלא מרשה פלאפונים לא כשרים ומחשבים וכו' למה הם שמים את כל הגדרות האלה מסביבם ומרחיקים את עצמם מכל אוכלוסיה אחרת??כי הם מפחדים להטמע ושיכנס אליםה דברים פשוט מפחדים!

והדר..מיסטר דום
אם תסגרי יותר מידי כמו החברה החרדזית בגלל זה י ש אצלהם יותר חוזרי רוורס ושבבניקים וגם זה הולך ומתעט כי הרוב פשוט הולכים להיות חילונים! בגלל שהם סגורים וקשים כל כך אז שהילדים שם רואים משהו עם חופש עם ליברליות ולא מקום קשה וחנוק כמו אצלהם בחברה וצר אופקים שלא השתנה מאות או יובלות אז הם רואים טלוויזיה ועומדים כמו פסלים לידה עם פה ענקי ונמשכים מתמימות לדברים רעים! בסדר צריך שיהיה מודעות וראש פתוח לא לקבל הכול אבל לא לסגור בפניך דלתות יותר מידי...בגלל זה לדתיים אצלנו יש םחות חוזירם בשאלה כי יש עדיין חשיבה קצת פרמטיבית אבל הרבה יותר פתוחה ונפתחת בהרבה משוגים שאצל החרדי םאו לפני כמה שנים זה לא היה מתקבל!
אל תכניס את החדרים עכשיו..רחובותית!!=)
זה סוגיה שלמה אחרת לגמרי.
(למרות שבכלל לא הסכמתי עם מה שכתבת)
דיברתי על עניין פשוט של הפרדה בסניף.
לא צריך להיות הפנאט הכי גדול כדי להבין שזה הדבר הנכון ביותר,וזה לא לשים גדרות מיותרים!
זה הכל.
*ת'חרדיםרחובותית!!=)
הדר...מיסטר דום
הכנסתי כי את מדברת כמוהם!! ואנ יאיתך בעניין הזה שרק הפרדה מוחלטת עובדת!! תראי עזרא בנ"ע וכו' לא עובד כמה שעזרא מנסים זה הורס פשוט! ורק שמפרידים ממש זה עובד ואין קשר חוץ מהכי שצריך ודחוק ורק ככה זה עובד!
אם אני מדברת כמוהם,כנראה שהם צודקים;)רחובותית!!=)
טוב שאת לא מחזיקה מעצמך..מיסטר דום

הדר תפסיקי לחוש מעצמך שאת תמיד צודקת לפעמים מותר לטעות ועוד בכלל מעלה גדולה להודות שטעית!

חח...אם היו לי טעויות הייתי מודה בהם..רחובותית!!=)
הכל פה נכתב בצחוק..
באמת התפלאתי איך הדר אוהדת את החברה החרדית..מיסטר דום
וב.תשדלי פעם הבאה שיהיה ברור שצחקת...
אין לי בעיה איתם..רחובותית!!=)
טובמיסטר דוםאחרונה
ובגלל זה אח"כ..רחובות...

לנוער יש הרבה בעיות.....זה מתחיל בדברים כ"כ קטנים..

וואו... רק רציתי הכרות=]אנונימי (פותח)

זה מזה לא מה שאתם חושבים... אנחנו יותר ממאה משפחות בישוב ואנחנו יכולים להפריד ולשמור על מספר חניכים מכובד רק שאנחנו לא רוצים. זה ישוב דתי ולא מסורתי או חפיפניק- ממש לאא!!

וזה הדרך חיים של הישוב שלנו- מעורבת.

רק שתדעו שבניגוד להרבה ישובים נפרדים לגמרי, אין אצלנו כמעט חברים וענינים של בנים ובנות בישוב...

נפגשים ביחד ומדברים לא יותר מזה. לדעתי אם מפרידים את הסניף זה גורם להרבה יותר התרגשות שאת רואה ב-נ-י-ם.. "וואו"

לדעתי זה אחלה סניף כמו שלנו... =]

אמ.. כנסו>>>נצח לנצח!!!

טוב... רציתי להגיב לכמה..

m.f - אין דבר כזה "מעורב זה הכרחי"! ממש לו כל אחד אחראי על עצמו..

טוב.. אני יודעת שבמושב קטן קשה לשמור על זה

אבל- כמו שיש פעילות אצליכם שהיא נפרדת- זה אומר שזה אפשרי!

מיסטר דום- ממש אבל ממש לא אהבתי מה שכתבת-- כאילו

אתה מציג תדברים כאילו להיות "דתי- חפיפניק" זה האידיאל- אז זהו שלא!

דוסים לא מפחדים מהצל של עצמם..!!!

כן כן.. גם אם הייתי מדריכה בתנועה נפרדת (...) זה ממש לא אומר

שאני פאנטית או משו-- אוקי.. זה אומר שאני גאה בדת שלי!!!

רחובות..- מסכימה.. כל הקטע של "נוער בסיכון" זה ממש מתחיל בדברים הקטנים

מתנחלתת- חח.. ש ל ו ם!!! תכירי ככה זה הפורום הזה..

רק תתחילי להעלות נושא.. יתחילו לדבר.. אין פה חסך של מילים!!!

אוקי--- אני לא מסכימה איתך.. גם כשהסניף נפרד זה לא גורם לבנות להיות בוואו.. כמו שאת אומרת..

מניסיון- הדרכתי 'באריאל'.. ועכשיו ב'סניף פיתוח'-- וזה ממש לא ככה!!!!!!!

זהו-- בהצלחות לכולם

תגובה.להבת-כוח

אני חושבת שהעניין של ה"וואו" כשרואים בן, יקרה רק אם רוצים שהוא יקרה. ורק אם באמת שמים דגש על זה. יכול להיות שבחברה מעורבת זה באמת לא כזה משנה וכולם חברים של כולם וכו'. אבל זה בהחלט לא האידיאל.

הסיבה שבגללה התירו סניף מעורב היה, בגלל שהשני אופציות היו או סניף מעורב או התבוללות. אז כן, יכול להיות שבימינו יש נוער שבסיכון להתחלן ועל כן יכול להיות שאיכשהו ימצאו לזה היתר. מה שכן, אני לא חושבת למשל שהיישוב שלי בשום סכנה, אני חושבת שסניף נפרד זה כן האידיאל, ישנם המון חטאים ודברים שאינם רצויים שקורים בסניף מעורב, כמובן שזה לכאן ולכאן, אבל ביישוב שלי אני ממש נגד העובדה שאנחנו מעורבים. בדיוק כמו שישה''ז אמרה- יש מקומות שלא צריכים את זה, אבל איכשהו זה נכנס לנו שזה כן בסדר סניף מעורב...

זה שאלה נורא קשה, האם צריך להפגיש את הנוער בדברים מסויימים כדי שהוא יהיה מודע ולא ירצה להתקרב- אבל אז יהיו כאלה שיתקרבו. ומצד שני האם להתעלם מהמן השני- ובסופו של דבר יקרו דברים יותר גרועים כי החיפוש יהיה יותר מעמיק, ותהייה יותר תאווה כי זה נושא לא מוכר וגם אסור (!) לי אישית אין על זה תשובה, כל מקרה לגופו. אבל כן צריך לעשות החלטה ולפעול לפיה. היישוב שלנו בחר מעורב, אני שמחה שזה ככה? לא! אני כנראה ילך להדריך בסניף אריאל הפיצי שהוקם לפני כמה שנים. שם אני יוכל להיות אני, ושם הם מקיימים אידיאל חשוב לדעתי.

דוסי זה ממש לא מילה רעה, זה הכי טוב. זה שוס להיות דוס. אנחנו צריכים תתמיד לשאוף קדימה, וסניף מעורב זה אחד הדברים שכביכול יותר פשוטים, סך הכל פחות בנים ובנות יחד. לא נורא! העולם לא ייחרב.

הקיצר של הקיצורים, בהצלחה בפורום, תהני ותתמכרי

תגובה.להבת-כוח

אני חושבת שהעניין של ה"וואו" כשרואים בן, יקרה רק אם רוצים שהוא יקרה. ורק אם באמת שמים דגש על זה. יכול להיות שבחברה מעורבת זה באמת לא כזה משנה וכולם חברים של כולם וכו'. אבל זה בהחלט לא האידיאל.

הסיבה שבגללה התירו סניף מעורב היה, בגלל שהשני אופציות היו או סניף מעורב או התבוללות. אז כן, יכול להיות שבימינו יש נוער שבסיכון להתחלן ועל כן יכול להיות שאיכשהו ימצאו לזה היתר. מה שכן, אני לא חושבת למשל שהיישוב שלי בשום סכנה, אני חושבת שסניף נפרד זה כן האידיאל, ישנם המון חטאים ודברים שאינם רצויים שקורים בסניף מעורב, כמובן שזה לכאן ולכאן, אבל ביישוב שלי אני ממש נגד העובדה שאנחנו מעורבים. בדיוק כמו שישה''ז אמרה- יש מקומות שלא צריכים את זה, אבל איכשהו זה נכנס לנו שזה כן בסדר סניף מעורב...

זה שאלה נורא קשה, האם צריך להפגיש את הנוער בדברים מסויימים כדי שהוא יהיה מודע ולא ירצה להתקרב- אבל אז יהיו כאלה שיתקרבו. ומצד שני האם להתעלם מהמן השני- ובסופו של דבר יקרו דברים יותר גרועים כי החיפוש יהיה יותר מעמיק, ותהייה יותר תאווה כי זה נושא לא מוכר וגם אסור (!) לי אישית אין על זה תשובה, כל מקרה לגופו. אבל כן צריך לעשות החלטה ולפעול לפיה. היישוב שלנו בחר מעורב, אני שמחה שזה ככה? לא! אני כנראה ילך להדריך בסניף אריאל הפיצי שהוקם לפני כמה שנים. שם אני יוכל להיות אני, ושם הם מקיימים אידיאל חשוב לדעתי.

דוסי זה ממש לא מילה רעה, זה הכי טוב. זה שוס להיות דוס. אנחנו צריכים תתמיד לשאוף קדימה, וסניף מעורב זה אחד הדברים שכביכול יותר פשוטים, סך הכל פחות בנים ובנות יחד. לא נורא! העולם לא ייחרב.

הקיצר של הקיצורים, בהצלחה בפורום, תהני ותתמכרי

שאלה לי:רחלקה

בת כמה את? איזה כיתה?

או לפחות תני טווח כלשהו.

.להבת-כוח
למה אם מותר לי לשאול?
אוקי אז אני קצת נסערת פה על מה שכתבו!!שבלול
בס"ד לה' הארץ ומלואה!

אז ככה...
אני כמו שראיתם כבר למעלה חושבת שסניף מעורב ועזבו סניף, כל דבר שהוא מעורב יכול להוביל לבעיות שנראה לי אני לא צריכה לנקוב אותם כי אנשים פה מודעים אליהם.
השאלה היא רק איך זה נעשה, לדוג': אם נאמר אני מדברת על סניף- אז כן, אני חושבת שמאוד חשוב שיגידו שלום לבן שהוא מהישוב, אבל תסלחו לי זה לא הדבר הכי חשוב! מתנחלת יש לי משהו חשוב להגיד לך- כשאת דיברת על ה"וואו" הזה שיש מבנים והגדרת אותו כאיזה דבר רע אני ממש לא חושבת ככה לדעתי זה הדבר הכי מקסים.
כשאת בעז"ה תגיעי לזמן של חתונה ותמצאי את בעלך את לא רוצה שכשתראי אותו יהיה לך "וואו" למה את חושבת חילונים צריכים לעשות משהו מטורף כדי לרגש את עצמם כמו לטוס לחו"ל ודתיים מסתפקים בדייט בתחנה המרכזית בירושלים? לטעמי הציבור החילוני צריך לעשות דברים מטורפים כדי שזה יחשב ל"רומנטי" כי הכל הם כבר עשו בעבר עם החבר או סתם עם ידיד.
אם אין אף פעם קשר עם בן אז כל דבר קטן הוא מרגש, וזה מה שהכי יפה ומדהים את לא מבינה שכשאתה נמצא בחברה מעורבת אז כל שניה זה פוגע בנפש ואני מדברת מנסיון, ואז מה אם היישוב קטן אז יהיו שבטים קטנים לפעמים זה כיף!
אני חושבת שיש דברים שמעורבות הכרחית אצלם כמו "קו לחיים" ותנועות כאלה ואחרות אבל גם שם יש אפשרות למנוע את הקשר אם את רוצה להיכנס אליו או לא.
כשדיברתם על סניפי פיתוח ואמרתם שזה חובה להיות מעורב כי אחרת הם לא יבואו! אני ממש לא חושבת ככה להפך בני עקיבא זה הצד התורני, שם הם מקבלים את החינוך שבבית הם לא מקבלים זה מה שאנחנו רוצים לשדר להם?! שמעורב זה טוב! זה חטא כ"כ גדול שיכול להוביל לדברים גרועים.
אני לא אומרת חלילה שלסניף נפרד אין מה לתקן לטעמי יותר גרוע ממה שסניף מעורב משדר לחניכים זה מה שצוות מעורב בסניף נפרד משדר לחניכים.
ממש מסכימה איתך! (מתנחלתת)מיטל
לא מתכוונת לפתוח דיון או משהו אבל-פעימה

בס"ד

"נפגשים ביחד ומדברים לא יותר מזה."[מתנחלתת]

זה בפני עצמו זו בעיה.

תלוי לדעת מי!הירהורי הלב
לדעתי לחיות כל החיים בלי בנים, סניף נפרד, נוער נפרד,
הכול נפרד, והיום יש גם גנים נפרדים, זה פשוט לסגור את הבועה שלך בתור דתיה לבועה בגודל מינמלי!!!!!
זה טעות, זה לא טוב, אנחנו ישוב יחסית דוס, אמא של חברה שלי, ממש דוסה היא מדריכת כלות-
היא אמרה לי שהיא פשוט בשוק מבנות, הם לא מבינותכלום, הם לא יודעות דברים
שבנות שגדלות במעורב יודעות מגיל 7, בנות לקראת חתונה!!!!!
ועל תגידו שזה לא שור, כי זה כן, וזה עובדה!!!!!
"ה"שאלה..שכונדי

בס"ד

השאלה היא לא, מה אצלכם?, השאלה היא בגדול 'האם את/ה חושב שצריך שיהיה נפרד או לא?'..

השאלה היא את/ה חושב/ת שהסניף צריך להיות נפרד או מעורב, זתומרת למה אנו שואפים, האם מלכתחילה או אפילו שואפים שיהיה מעורב בדוקא או ההפך?

זה שמסיבה מסוימת הסניף לא נפרד לא אומר שזה התכלית..

וואי התפלספתם...מה זה משנה...
אוי אוי.....איפה בנ"ע של פעם?רוני-שבות

שהאידאל היה תורה ועבודה! והיו שואלים על התנדבויות שיעורים ופעולות שעושים בסניף ולא אם הוא נפרד או מעורב....

חבר'ה! צאו מהסרט! מעורב/נפרד זה לא המטרה והאידאל של התנועה! זאת רק הדרך....

לא כאןהרועה

כמה פעלויות כבר יש שהמטרה שלהם היא לא חינוכית?

עבודה כבר אין כל מה שנשאר לבני עקיבא זה לנסות לחנך ולהכין לעבודה.

אין עבודה?אוסנת

נראה לי שיש. אבל היא חלק מהחינוך.

אני חושבת שבנ"ע מיצתה את עצמה יפה מאוד - חוץ מהעניין של חינוך, שהוא לא מתאים לכולם - אלא יותר ל'מתחזקים'.

לא צריך לבכות שכיום בנ"ע כבר לא אידיאליסטית כמו פעם - כי חלק מבנ"ע אלו גם ישיבות תיכוניות, ישיבות גבוהות, אולפנות ושאר מוסדות אידיאליסטים שגורמים לנוער לפעול. הם עושים את ה'עבודה' (וה'תורה') של בני עקיבא, בני עקיבא עושה את החינוך הבסיסי לתורה.

בב"ח לתו"ע (אין מתאים מזה).

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך