חייבת עזרהשורקת

אוףף אוף די אני כל הזמן עייפה! לא משנה כמה שעות ישנתי בלילה אני עייפה במשך כל שעות היום!! אני אנמית ונמאס לי כבר מהכדורים האלההה!! אני לא זוכרת לקחת תמיד, ותזכורות לא עוזרות לי!!! אוףףף

חייבת רעיונות איך להעלות אותו באופן טבעי (את הברזל) ולא ע"י אכילת בשר כי אני לא אוהבת.

יש פירות וירקות,חטיפים-שמעלים ברזליהונתן69
לאכול גמבה (: ואני מאמינה שיש עוד כמה דברין שמעלים את הברזלשנזכה לשמוח
פשוט זה מה שעלה לי כרגע(:
תרגישי טוב יקרה❤️
שאליבמחשבה

רופא/ דיאטנית

לאכול ירקות ירוקים, כוסמת, נדמה לי שגם אגוזים.מתואמת

יש תערובת כזו של אגוזים, שקדים, פשתן ועוד כמה דברים טובים, שאפשר לצרף למאכלים שונים (לבן, סלט...). יש כל מיני חברות ואנשים שמכינים אותה. אני מכירה קרעפט, שאישה בגאולה בירושלים מוכרת.

טחינה אתיופית, טףהשאלה.
מנסיון לצערי(:הפי
כל הירקות הירוקים...סלרי פטרוזליה חסה
שעועית עדשים
דגים...
בקר...
אגוזים...
קינואה
טחינה

כמעט הכל.. פשוט צריך להקפיד שאת אוכלת אז ברזל
ואני יודעת שזה סיוט זה או לאכול או לקחת כדורים שזה לא כיף בכלל אז תזהירי תאכלי ולא תתעלפי(;
זה באמת עובד תקפידי!!
להקפיד לא לקחת את הברזל עם מוצרי חלבO.K
הם פוגעים בספיגה שלו
לקחת אותו עם ויטמין c כלשהו.

שאלי את הרופא/ה שלך על עירוי ברזל, תהליך פשוט ולא כואב שתוכלי לעשות פעם בכמה חודשים(תלוי ברמת החוסר שיש לך) בקופ"ח.
נסי להחליף את הכדוריםתמר_דר
אני לוקחת ברזל עדין של סולגאר ומעלה לי טוב בלי תופעות לוואי. הבנתי שיש גם ברזל נוזלי שנספג טוב מאוד.
תקבעי שעה קבועה ביום שאת לוקחת את הכדור- מיד בבוקר או לפני השינה. אם שכחת, קחי יום למחרת שני כדורים.
מלבד זאת כל מה שאמרו קודם- לא לקחת עם חלב ומוצריו, לקחת עם ויטמין סי שמסייע לספיגה (גמבה, תפוז, תפוח), כל הירקות הירוקים, טחינה,
בקר- אם יש לך גישה לכבד בקר זה מעולה ממש! אפילו שאת לא אוהבת, זה פשוט מקפיץ את הערכים. נסי לאכול לפחות פעם בשבוע.

בהצלחה, זה לא הכי כיף אבל טפלי בזה עכשיו ואל תגיעי בהמשך למצבים בעייתיים יותר.
את בטוחה שזה בסדר לקחת 2 ביום למחרת אם שכחת?באורות גבוהים

לא באופן קבוע,תמר_דר

אבל אם בעיקרון את זוכרת ופעם ב.. שכחת, אפשר לקחת שניים. מן הסתם הספיגה תהיה קצת פחות יעילה.

וראיתי שכתבת לגבי B12. מחסור בזה לא אומר אנמיה, אנמיה זה מחסור בהמוגלובין.

אבל בהחלט תקחי כדורים של B12, זה חשוב ביותר!! מחסור בויטמין הזה יכול לגרום בין השאר גם לסימפוטמים נפשיים כמו עצבנות ודיכאון, אז חבל להידרדר לשם.

בביצים יש הרבה B12 וגם בבשר, בעיקר בחלקי פנים.

קןדם כל כדאי לעשות תזכורת קבועה בפלאפון.44444
בנוסף, תנסי לשלב בשר בדרך שתאהבי אולי ממולאים, שאוורמה בפיתה, רוטב בלונז או כדורי בשר ברטב עגבניות. עדיף לעשות את הנ"ל מהודו.

מעבר לזה לשלב איפה שאפשר ירקות שמכילים ברזל. היתרון של ירקות שיחסית קל לשלב אותם.

גם סלט סלק, אם את אוהבת יכול להיות פתרון.

אפשרות אחרת, עירוי ברזל אבל אני לא יודעת אם עושים את זה במקרה שלך, אני יודעת על מקרים מסוימים של נשים בהריון ולאחר לידה.

ואוווו גם אניי ממש חייבת!! ותכננתי ללכת לתרום דם עוד שבועבאורות גבוהים

אבל בטח לא יתנו לי כי חסר לי ויטמין B12.. (זה גם נקרא שאני אנמית?חושב)

אווףף אבל אני ממש חייבת לתרום עוד שבועע!! אני ממש מחכה לזה וגם קבעתי עם חברהה...

קיצור אני גם צריכה רעיונות דחוף...

ועצה קטנה כדי שתזכרי לקחת את הכדורים- שימי את הקופסה שלהם על הכרית שלך ככה שתהיי חייבת לזכור לקחת לפני השינה.

ירקות ירוקים. קטניות. אגוזים. אגוז ברזיל/מלךנפש חיה.
ירקות קטניות(מונבטים) שקדים אגוזים וגם....גדלות מוחין

חשוב גם להימנע ממוצרים כמו סוכר לבן, שמן ודומיהם

בהצלחה, ורפואה שלימה

תודה רבה !שורקתאחרונה

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך