אוףף!שירוש=]

אני לא יודעת מה לעשות!

התקבלתי לאולפנא אחת עם פנימיה.אני מתלבטת אם לעבור. מצד אחד- איפה שאני נמצאת עכשיו אין לי הרבה חברות בעיקר בגלל שאני ילדה שקטה. מצד שני פנימיה זה קשה נראלי.אם אני לא אעבור לאולפנא עפ הפנימיה אני אשאר באולפנא שלי שהיא בלי פנימיה.אני פוחדת שגם באולפנא החדשה יהיה לי קשה להתחבר לבנות.

מה אתם מציעים לי לעשות?! אני חייבת להחליט תוך כמה ימים!!

אם את רוצה לעבוראנונימי (פותח)

בע"ה

בגלל החברה, ולא בגלל סיבות אחרות- לענ"ד מבעיות לא בורחים! ואני בטוחה שגם אם את שקטה אם  תנסי בחוכמה תצלחי להשתלב ולהרגיש טוב איפה שאת!!

בהצלוחס במה שתחליטי...=]

...Michal1

בקשר לפנימיה- זה כבר החלטה שלך.. תעשי מה שאת חושבת..

ו.. בקשר לחברות- לדעתי זה טוב לך לשנות ת'תדמית. עכשיו כולן מכירות אותך. ושם את תוכלי לשנות ת'תדמית שלך ולהפוך את עצמך למישי אחרת!!

לא קשור רק לשקט.. לפעמים זה טוב לשנות את האופי כי שם אפח'ד ל מכיר אותך..

אולי זה יהיה קשה בהתחלה בקשר לחבררות.. אבל.. לא נראה לי שיהיה לך כ"כ קשה.. !!

ו.. סליחה שחפרתי..!

מיכל-~~אני~~
למה זה לא טוב להיות שקטה? למה צריכה להשתנות?
לא לכולם מתאים להיות רעשנים. יש אנשים שאוהבים להיות שקטים וביישנים.
וחברה צריכה גם אותם, זה לא שבגלל זה הם שווים פחות מאחרים.
לא אמרתי את זה..Michal1

לא אמרתי שלא טוב להיות שקטה.

וברור לי שלא כל אחד בנוי לרעש. אבל.. יש אנשים שבנו תדמית של מישו שקט והם עכשיו לא יכולים להוריד ת'סטיגמה הזאת מהם.

כי אז כל החברות מתחילות להסתכל על זה, ולהעיר הערות כמו "וואי איך זה לא מתאים לה" וכל מיני שטויות כאלה.. וזה מוריד אותך לאפס..

אני מכירה מישי כזאת שהיא ממש שקטה (או לפחות ככה אומרת הסטיגמה עליה) והיא ממש אבל ממש רוצה לשנות את זה.

וזה ממש קשה לה בגלל כל החברה.

אז לפעמים זה טוב לעבור מקום ואז יותר קל לך לשנות את זה.

אז.. סליחה אם לא הסברתי מספיק טוב-

אם את רוצה לשנות את השקט הזה כדאי לך לעבור אולפנא, ואם את רוצה להשאר בזה (וזה פסדר.. אם זה מה שאת רוצה) אז..

בהצלחה!   

מצטערת.~~אני~~
באמת לא הבנתי נכון. סליחה אם פגעתי.
אין לך אולי אפשרות לעבור למקום אחר שהוא לא פנימיה?פעימה
...itay1301

נראלי מוזר לעבור רק בגלל חברות! אבל בקשר לפנימיה זה דבר טוב וכייפי אין לך מה לדאוג...

ויש לי חברים שהיו שקטים מאוד ואף אחד לא הכיר אותם, בפנימיה הם נפתחו וכולם חברים שלהם עכשיו....

ודווקא את הרעשנים פחות אוהבים....

מקווה שעזרתי....

ללכת לאולפנא עם הפנימה ולהתחבר..!!ו'ה יעזוריקירה
אני מקווה שזה לא מאוחר..שכונדי

בס"ד

עדיף ללכת לפנטימיה את תפתחי יותר, ויהיו לך שם חוויות שלא יהיו לך בשום מקום, ואלו חוויות שאי אפשר לוותר עליהן וגם לא תקבלי אותן בשום מקום אחר..

אבל בהצלחה שיהיה לך..!!!

באולפנה יש אפשרויותננסי
אם יש סיבות שמושכות אותך ללכת לפנימיה, אולי באמת כדאי.  בפנימייה יש אפשרויות להתחבר לחברות חדשות.  גרים ביחד בחדרים ויש הרבה פעילות חברתית.  לומדים להכיר אותך יותר מקרוב ואולי יהיה יותר קל לך להיפתח. 
אני בעד שתעבירי..אנונימי (פותח)

אבל בתנאי אחד את חייבת לדעת שבכל מקום שלא תהיי יהיה קשה לא משנה מה.. זה העולם ולכן תמיד  נצטרך לעבוד.

ואת צריכה להבין שאת לא עוברת לפנימיה כי את בורחת ממציאות. אלא בגלל שאת רוצה שינוי ובהתחלות חדשות תמיד יותר גם להשתנות לאן שתירצי..

ממש ב"הצלחה בהכל.

כמו שאמרתי בעבר- =]לילו =]

את תמיד יכולה לשנות תדמית לא משנה איפה זה יהיה!

מבחינת פנימיה - את צריכה לחשוב טוב טוב למה כדאי ולמה לא כדאי לעבור ואם הלא כדאי גובר על הכדאי אל תעברי....

חחחחח...מאמיייי!!מצטרפת...=]]הודי'ה
אז נשמה, מה החלטת בסוף??חיוכים
סגרת שם??
כן באמת!נצח לנצח!!!
תידעי אותנו לפחות..
עדיין לא החלטתי.אני צריכה כבר להחליט.אני לא יודעתשירוש=]אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך