אנשים שהתחתנו בגיל 25-26הייזל
היי... אני מלנ"ו, לרוב רק מציצה כאן מדי פעם. אבל עכשיו באתי לשאול.

אנשים שהתחתנו בגיל 25-26 ומעלה, כלומר כאלו שעברו עליהם כמה וכמה שנים בדרך הזו, שנחבלו ונשרטו ממנה והרגישו את האור בעיניים מתעמעם ואת האופטימיות הפשוטה נמהלת בפחדים...

אז - מה שיניתם? יש משהו שאתם יכולים להניח עליו את האצבע והוא מבחינתכם המפתח שהוביל לקשר שלכם עם בן הזוג? מה עשיתם? מה שחררתם בתוככם?
ולנשים ספציפית: מאיפה שאבתן כוח? ואיך הצלחתן להיות שמחות?

תודה על ההתייחסות.
הייזל

נ.ב - תהיו עדינים אתי, טוב?..
כמעין הנובע
שה' ימלא ליבך רק בשפע של טוב ושמחה אמיתית פנימית.
התחתנת אה?נפש חיה.

1. תפילה 2 לדעת להרפות 3.שעות שינההזדמנות
תפילה. לא שה׳ יביא לך חתן תפילה להיות מוכנה לחיי זוגיות ומשפחה (לדוגמא בתפילת עמידה אתה חונן- איך ומתי להגיב. ברכת השנים- פרנסה למשפחה בונה ירושלים- גם בית לה׳ וגם בית בשבילך)
לדעת להרפות אם את עקשנית אז לפעמים אין את היכולת לעצור ולנשום אוויר. תמיד במרדף אחרי הדייט הקרוב
שעות שינה. בע"ה יהיו לך ילדים הדבר האחרון שיהיה לך זמן זה לישון ;-_
גרמת לי לחייך בסעיף השלישי... תודה.הייזל
איך לומדים להרפות?
גם אמונההזדמנות

וגם הבנה שאת לא חייבת להצליח, את רק חייבת לנסות

ישועת השם כהרף עיןלראות את האור
תקופה לא קלה ואשרי מי שזוכה לנצלה כראוי- להתפתח, להרחיב תחומי ענין, תחביבים, בישול, אפיה- כל זה יעזור לך בבא העת כשתבני את ביתך.
אני זוכרת שהגעתי לנקודה שממש שחררתי את עצמי מהרצון שזה כבר יקרה והחלפתי אותו באמונה גדולה שהקב"ה יודע מה הוא עושה, הוא יודע גם בת כמה אני כבר וישועתו יכולה להגיע כהרף עין. ואני - תפקידי בעולם הוא לקיים את רצונו יתברך, ז"א החלפתי את הדאגה לזיווג בדאגה לשמירת תורה ומצוות..וכמובן- להרבות בתפילה!!
בעז"ה בשורות משמחות בקרוב

לאריבוזום
לא יכולה להצביע על שום דבר ששיניתי. ברור שהשתנתי והתבגרתי במהלך השנים, ואני בטוחה שהגעתי לזוגיות הרבה הרבה יותר מוכנה ובשלה מאשר אם הייתי מתחתנת בתחילת החיפוש (הפרש של קצת יותר משש שנים). אבל לא היה שום שינוי ספציפי מובחן בעיניי שבזכותו זה הצליח ולפני כן לא. בכלל, לא היו הרבה שינויים ברורים מודעים. כן ניסיתי לחשוב על זה ולחקור - למה, מה אפשר לשנות, ובעיקר - האם אני בררנית מדיי? ובכל פעם הגעתי לאותה מסקנה - שאין לי מושג מה אפשר לשנות ושדברים שחשובים לי הם באמת מספיק חשובים...

היו תקופות שנמאס לי, שלא היה לי כח לכל זה וכן הלאה. אבל תמיד היה לי ברור שזה יגיע בסוף - זו לא היתה שאלה בכלל, כך ששמירה על אופטימיות לא היתה מבחינתי ניסיון, ב"ה.
תודה לך, ריבוזום.הייזל
יקרה שכמותך... תודה.
בע"ה תמצאי גם את בקרוב!ריבוזום
אתפלל...

כתבתי קצת "יבש" - רק תיאור של איך זה היה אצלי. מה שאני חושבת שעובר מהתיאור הוא שאני מסכימה שזה חשוב לבחון את עצמינו וטוב בעיניי שאת עושה את זה. אבל אחרי הבדיקה, אם אנחנו לא יודעות מה עוד לעשות - זה בסדר - לא בטוח שיש מה, אולי פשוט לא הגיע הזמן... והוא עוד יגיע, ויהיה הכי מדויק וטוב לך.
א-מן!הייזל
אני התחתנתי בגיל 25.הלוי
מה שיניתי? הפסקתי להתפשר. שחררתי את הבילבולי מוח שנתתי לאחרים להכניס לי לראש, והלכתי עם הסימנים והאינטואיציה שה׳ נתן לי.
הי הייזל.אפסילון
פצלשתי כדי לענות לך.
אני לא אוהבת שאנשים באים עם כל התאוריות הסופר מבריקות שלהם, שזה מה שבמקרה קרה להם, ובטוחים שהנה הם עלו על המתכון למצוא זיווג בשנה הקרובה.
אז הסיפור שלי הוא לא מתכון. הוא סיפור. ואת תקחי ממנו מה שאת רוצה, אם את רוצה.
תמיד דמיינתי איך ייראה האיש שלי. לא לפרטי פרטים, לא בצורה מוגזמת.. אני חושבת שהרבה חברות שלי היו כמוני, ופשוט להן זה עבד.
מה רציתי? פשוט בייניש דוס כזה, חכם, נעים שיחה וצורך דאודורנט באופן קבוע.
ורוב אלו שיצאתי איתם אכן התאימו למסגרת הזו פחות או יותר, אבל לא הסתדרתי איתם. או שהם לא הסתדרו איתי...
באיזשהו שלב צצה הצעה ברקע שבכלל לא רציתי לשמוע (כמו הרבה לא קשורות אחרות...). הוא היה נראה לי בנאדם קצת הזוי וקצת לא בוגר. לא הבנתי מה הקשר בכלל.
וגם מי שהציע לי אותו היה מישהו שהסיכוי שהרעיונות המוזרים שהיו לו יצליחו היה נמוך מבחירה אקראית של בן ובת, פחות או יותר.
אז לא הסכמתי
ואחרי קשר די ארוך וכואב שהסתיים, כבר ממש רציתי להבין למה ה' לא רוצה שאני אתחתן. כי פשוט אין סיכוי שזה אשמתי. אני באמת אחלה של בחורה. לא מושלמת, אבל חמודה, נשית, נראית סבבה, משתדלת לעבוד את ה' בשמחה... בלי איזה פגם קיצוני כלשהו.
וגם לא היה שום מכנה משותף לבחורים שיצאתי איתם ולא התאימו. כאילו, חוץ מזה שרובם היו בכיוון של מה שחיפשתי- בייניש דוס כזה.
אז אמרתי
שאולי המכנה המשותף הזה הוא באמת הבעייתי. לא ח''ו כי ביינישים דוסים הם בעלי פגם כלשהו, אלא כי אולי מה שנראה לי מתאים לי ומה שנראה לי שהלב שלי ככ רוצה, זה בכלל לא נכון.
אז אמרתי כן להצעה הבאה הלא- מתאימה- לכאורה, זו היתה ההיא שצצה שוב.
וזה היה מוזר. דפוס אחר פתאום. בחור עדין ממה שאני מכירה, עם חשיבה יוצאת דופן, עם לוק לא מוגדר שמסרב להשתבץ במשבצת (כ''כ הפוך ממני בעניין הזה..)
קצת מעופף אבל קצת ''קול'' מדי בשבילי...
והתחתנו.
אני לא יודעת לומר אם זה כי ''זה מה שהתאים לי'' מההתחלה, ואם הייתי יוצאת איתו קודם גם היינו מתחתנים. אני מהמרת שלא, אבל אני לא בטוחה.
נראה לי יותר שזה זה שכל פעם כשהוא סיפר לי משהו מפתיע, שהגיוני לסיים קשר בגללו פשוט כי זה לא קשור,
אמרתי- רגע, מההתחלה ידעת שזה קצת לא קשור. הוא בכלל לא אמור לענות על ה''דרישות'' הרגילות.. אולי זה בסדר...
זה כאילו לא היה למה לא, מרוב שידעתי מההתחלה שזה משהו אחר. ופתאום לא היו לי חוקים רגילים ומוכרים לזהות תחושות בטן.
ולמה כן- בהחלט היה. הוא פשוט נהיה החבר הכי טוב שלי..

לגבי השאלה הנוספת: אני משוכנעת שאת עושה את זה טוב ממני. אין לי ספק בכלל. הייתי שמחה, נחמדה, מתקדמת בחיים. אבל כבר שנאתי להיות לבד, עם עצמי. הרגשתי שלא נשאר ממני כלום מרוב כמיהה שממלאת הכל. כשזה רק אני- פתאום הכל התפרק.
אז פשוט השתדלתי להימצא תמיד בחברת אנשים.

הייזל, את ממש מוזמנת לאישי. (למרות שכנראה לא יהיו לי דברים חכמים לומר לך)
תודה לך. אני באה לאישי...הייזל
ב״ה שזה מגיע זה מגיע זה הכל יש כאלה שמתוך בחירהmetorafi

לא רוצים להתחתן בגיל צעיר . אז אם זה מתוך בחירה , את יכולה להמשיך לצאת אבל עם סינון קטן כדי שלא תהייא מחוספסת מדי ,ולא יותר מדי סינון כדי שכן יהיה לך הצעות 

כן, בהחלטתודה לך ה'.

החלטתי להרפות ולתת לה' לנהל את העניינים. ובמה זה התבטא? צימצמתי את "רשימת הדרישות" לשלושה דברים בלבד. אמרתי לעצמי שאני הולכת יד ביד עם ה', ואם אני נפגשת עם מישהו שיש בו את 3 הפרמטרים ובכל זאת הוא לא מתאים, ה' יאיר לי עיניים, ויסדר את הדברים. וכך היה!  ההרפיה הייתה מבחינתי אמירה לה': אני מודה לך על ההשגחה המאוד ספציפית שנתת לי, וגם מה שאני עוברת כעת הוא לטובתי. אני סומכת עליך שאתה אוהב אותי, כי אני ביתך ולכן אני הולכת איתך יד ביד.. משליכה הכל עליך! כשאנחנו מידי מנסים לעשות דברים "בדרך שלנו" זו בעצם אמירה של חוסר אמונה ובטחון. אנחנו בעצם אומרים שההנהגה שלו היא לא טובה, ואנחנו רוצים משו אחר..

ואני יכולה להגיד לך שמיד אחרי שהחלטתי כך, נפגשתי עם שניים, כאשר השני היה בעלי!! וכל התפילות שהתפללתי עד כה, בשביל זה, לא הלכו ריקם.. הרגשתי בחוש איך כ-ל! שביקשתי מתמלא בזכות האמונה..

תודה על התגובה.הייזל
תברכי אותי שאצליח גם כן?..
בטח!!!! הכי מהיר, ברור, נהיר וטוב שיש!!!תודה לך ה'.

מצד שני, יש שיגידו שדווקא כשהיו מדוייקים יותר זה ישר בא.כמעין הנובע
אני לא חושבת שאפשר להגיד באופן חותך מה דווקא יעזור.

ומה זה הרפיה בדיוק? כשרוצים כ"כ משהו, הרפיה בדיוק נוגדת את הרצון.
לכן היא שאלה כל אחת לתחושותיה האישיות..תודה לך ה'.

זה בדיוק העניין של הרפיהקורץ הרצון של רבש"ע זה שנאמין בו בכל רגע נתון, שכל מה שהוא עושה זה לטובה.

והרפיה זה בדיוק זה.. זה לדייק אותנו למקום הנכון ביותר. לרצות בדיוק בדרך שלנו, זה הפוך מזה. ואמת, זה קשה ממש!! אבל מצד שני תחשבי כמה קל: להשליך הכל עליו ולהאמין בו לגמרי.. רק צריך להאמין שיעשה בטובתנו.

התחתנתי בגיל 26.זמן של אולי
מה שיניתי? כלום.
יצאתי ונפרדתי, נקשרתי ונקרעתי, וידעתי שאין לי ברירה אחרת.
הדבר היחיד ששמתי עליו דגש היה להתחיל כל פעם כאילו הפעם זה זה. לתת צ'אנסים, להתאמץ ולהשקיע כמו בפעמים הראשונות. לא להישחק, לא לומר משפטים למרות שזאת הפעם ה-15 שהם נאמרים, ולא לצאת כשיש לי מישהי אחרת בראש.

צחוק הגורל: הציעו לי פעם אחת מישהי, קבענו לצאת, ואז התקשרה מישהי והציעה מישהי אחרת. הכרתי את השנייה, וזה היה נשמע טוב (היא אמרה את השם עוד לפני שהספקתי להגיד שאני לא פנוי), אבל אמרתי שאני לא פנוי עכשיו ואם יהיה רלוונטי אחזור אליה בהמשך. יצאתי עם ההיא פעם אחת, חתכתי, יצאתי עם השנייה ואחרי חודשיים וחצי התארסנו..
תודה לכולכם על התגובות ועל השיתוף.הייזל
מוזמנים להתפלל עליי שאפגוש את הצדיק שלי במהרה... ושיהיה בהיר לשנינו שזה זה בעז"ה.

מתפללהזדמנות
לא מכיר אותך אבל אתפלל על כל בני ובנות ישראל.
הייזל בת...?בת 30

חושף שיניים

מתפללת עלייך שתזכי ממש בקרוב לפגוש אותו

וגם- שעד שזה יקרה שתהיי בשמחה ותנצלי את הזמן היקר הזה כדי לבנות בעצמך כמה שיותר דברים טובים שיביאו לבית שלכם טוב ושמחה. 

א-מן! איזו ברכה כיפית...הייזל
מכירד.

מישהי, חכמה ועם מידות טובות, שהתחתנה בערך בגיל 25.

היתה קצת "פמיניסטית" לפני כן - ולגמרי ההיפך אחרי כן, משהתחתנה עם תלמיד חכם רציני ובעל מידות טובות.

והקימה בלעה"ר יופי של משפחה, עם עשרה ילדים..

יש תקוה..

תצליחי.

כןבת 30

א. תפיסה שלי לגבי נושאים מסוימים השתנתה- וזה פתח לי פתח לקבל ולהבין את המקום של בעלי, למרות שעד היום אני לא תמיד מסכימה או מזדהה, אבל לפחות אני מבינה ולרוב גם מעריכה.

ב. היכולת לקבל. זה לא היה לי פשוט, כי הייתי מאוד פעילה ומנהיגותית בהרבה תחומים וכל הזמן הייתי במצב נתינה. ואחרי שקצת נרגעתי יכולתי לעבוד על להיות גם במצב קבלה. ועצם היכולת לקבל פתחה לי את הפתח לקבל ממנו. 

מאיפה שאבתי כוח? מה', מאמא שלי. מלצחוק עם חברות על כל מיני סיטואציות שהיו.  

איך הצלחתי להיות שמחה? כי עשיתי מלא דברים שכ"כ אהבתי והם שימחו אותי. כמובן שהיו הרבה רגעים של בכי אבל בכללי- עשיתי דברים חשובים ומשמחים אז החיים שלי היו מלאים ב"ה.   

בהצלחה נשמה. 

הכל יהיה בסדר ותהיי הכי שמחה בעולם.

תודה. את מחממת את לבי...הייזל
התחתנתי אחרי גיל 25, אחרי מסע ארוך של כמה וכמה שנים,נעם א-ל
ומספר דו ספרתי גדול של בחורים שנפגשתי איתם.
הרבה מסביבי שאלו אותי אחרי האירוסין- איך זה קרה? מה עשית? מה נשתנה..?
ולא היתה לי תשובה.... פשוט שד' החליט לשים סוף לכאבי ולתת לי את המתנה הכי טובה של החיים שלי.
באמת היו תקופות של יאוש, תקופות של אמונה גדולה, תקופות של דווקא יותר השתדלות... כל תקופה והמאפיינים שלה, את בטח מכירה..
הסיפור שלנו התחיל לגמרי כרגיל, הצעה מחברה נשואה שבעלה חבר שלו..דייט ראשון סבבה כזה, חשש מהטלפון הראשון, ו...כו' וכו'... פשוט הקב"ה הוביל אותי, אותנו למקום הזה.
תודה לך על התגובה.הייזלאחרונה
שימחת אותי...
אלרגיות למזון אצל ילדים - מה קורה בגינת משחקיםאריק מהדרום
עבר עריכה על ידי מנהל בתאריך ג' בתמוז תשפ"ו 14:05

כשאין צורך לערוך אז אין צורך לערוךאריק מהדרוםאחרונה
הסרטון הזה טוב יותר בלי ספויילרים.
נופש לטיפול זוגי ורגשי משולבכי אני אני
מישהו מכיר מקום לנופש שנותן קבלה על טיפול זוגי או נפשי? רוצים מקום נחמד עם בריכה וכל השאר פחות משנה.. אם יש אופציה לבוא עם ילדים עדיף כי כרגע אין ביביסיטר..
למה ללכת עקום .העני ממעש
למה עקום? לא מסתירים את הרצון לנצל מימון שזכאיםפ.א.

אליו לטובת יציאה לחופשה משפחתית 

בדיוק כמו הכנסים השנתיים של לשכת רואי חשבון ולשכת עורכי הדין באילת, ועוד גופים מרכזיים במשק - נופש שנתי משפחתי, שממומן בחלקו כהוצאה מוכרת של השתלמות מקצועית מוכרת למס.  

לא עקום..כי אני אני
חלק מהטיפול שאנחנו צריכים כרגע לשיקום שלנו זה נופש ביחד ומאד זורם לנו מקום שנותן באותה חבילה גם איזשהו טיפול שגם הצבא מכיר בו כמו סדנא זוגית, ספא וכו ולכן נשמח לשמוע😀
אם כך אז חוזר ביהעני ממעשאחרונה
המלצות לצימרחושבת בקופסא

מקווה שזה מתאים לשאול פה ויהיו מספיק תשובות.

יכול להיות שעדיף לשאול בהו"ל.

אנחנו רוצים לצאת לצימר זוגי מהתקציב שנשאר לנו מהמילואים וכנראה נוסיף קצת.

מחפשים צימר חדר אחד לזוג, עם ברכה פרטית (באמת פרטית, שלא רואים אותנו ואנחנו לא רואים אחרים)

עם ארוחת בוקר יהיה נחמד אבל לא חובה.

תקציב של סביבות 1,000 שקל לילה, (נחמד אם יהיה בפחות) שני לילות בסוף אוגוסט כנראה (אני מקווה שלא יהיה עמוס או יקר מידי בזמן הזה, אין לנו כל כך אפשרות אחרת)

אזור בארץ: לא ירושלים או המרכז ממש, ולא צפון רחוק ודרום רחוק. אולי בשולי המרכז?

אנחנו מתניידים באוטובוסים.

עדיפות אם יש אטרקציות, מסלולים ודברים מעניינים לעשות באזור שאפשר להגיע אליהם באוטובוס.

אשמח לעזרה כי ממש לא מבינה בזה.

מומלץ ממש ממשכנפי נשרים

צימר במחסיה, עלה לנו 1000 לסופש

כל המתחם מגודר ורק שלכם יש בריכה וגקוזי פרטיים ומטבחון נוח.

אפשר להוסיף 200 ולהישאר גם מוצש עד ראשון בבוקר

תודה רבהחושבת בקופסא

אפשר להגיע בתחב"צ?

מחיפוש מהיר ראיתי שיש לפחות 4-5 צימרים ביישוב הזה. התכוונת למשהו ספציפי?

אשמח לעוד תגובות

עוקבתרוני 1234
אני אשמח להמלצות גם למקומות שלא צריך תחב"צ, בכל רחבי הארץ.
לא מאוד בקי, אבל ברחבי יו"ש יש המוןהסטורי
אולי צימרבוס שומרון באלון מורה יכול להתאים.

(לא הייתי שם, רק ראיתי פרסומים)

נראה לי פחות הכיווןחושבת בקופסא

אנחנו כנראה יותר מידי עירוניים בשביל זה, אין ברכה פרטית, וגם לא נראה שיש אופציות מה לעשות באזור מסביב.

אבל תודה, אשמח לעוד תגובות. 

ממליצה בחום על צימרים נוף החאן בכפר אוריהנגמרו לי השמות

הנה הקישור: נוף החאן, צימר בכפר אוריה | Weekend

היינו אומנם עם שלושת הילדים ולא רק זוג, אבל גם לזוג זה שווה בהחלט לדעתי.

אני זוכרת שהמחיר היה נמוך יחסית למקומות אחרים ויכול להיות שדווקא כן יתקרב לתקציב (לא יודעת לגבי אוגוסט).

הבעלים של הצימר מקסימים.

יש שם בריכה שווה שפרטית בשעות מסוימות שאתם שם (בעל הצימר מסביר הכל כאשר מגיעים. בגדול כאשר זוג או משפחה רוצים להיות בבריכה ויש במתחם עוד זוגות אחרים אז או מחלקים מראש שעות ואז יש לכם שעות רק שלכם.

או נכנסים בלי לקבוע כאשר פנוי ואז סוגרים את הדלת של הבריכה עם הווילון וכך זה סימן לאחרים שתפוס ולא נכנסים )

יש גם ג'קוזי גדול בנוסף. גם בחלק מהצימרים בפנים וגם ליד הבריכה עם מפתח ודלת וכנ"ל כאשר זה מתחלק לזמנים שהם רק שלכם).

זה באיזור צרעה ואשתאול, נוף מדהים, הרבה מסלולים. יש גם סניף איקאה קרוב אם שייך

ומרכז של חנויות אוכל וכו' באיזור (לא בכפר אוריה עצמו אבל קרוב).

לא יודעת לגבי תחב"צ.

אנחנו נהנינו מאוד וממליצה

תהנו המון

איזה כיף ❤️

שמעתי על צימר הראל בשבי דרוםפצלושון

700 ללילה

נראה מאד יפה

טוב, אז וויתרנו על הבריכהחושבת בקופסאאחרונה

כרגע מחפשים צימר באזור באר שבע או דימונה בלי בריכה, במחיר של עד 1,200 לשני לילות.

(גילינו שאפשר להזמין ברכה פרטית בנפרד מהצימר באזור. זה חוסך המון כסף)

אשמח להמלצות בכיוון.

חיבוקחדווית

יש לי חברה סופר סופר קרובה,

חברת נפש כמו שאומרים..עברנו הכללל ביחד..

ברגיל היינו מתחבקות חיבוק ארוך (יכול להיות כמה דקות) מלא משמעות ,צורה לבטא את האהבה ואת הקשר העמוק ומשמעותי, מתוך אהבה נקיה.

עכשיו אני מתחתנת עם הבחור שלי.

ואני לא יודעת מה לעשות.

האם זה סבבה שאני ככה מתחבקת איתה באמת מתוך אהבה כנה ואמיתי? האם זה משהו שאוכל לעשות גם אחרי החתונה. הרי למרות שיש לי את האיש שלי אני עדיין רוצה את החיבוק דווקה שלה, כמו שאני עדיין רוצה תחיבוק של אמא
מה אתם אומרים על זה

פשוט לעדכן את האיש שלי ואז זה סבבה??

מה אתם ממליצים, הכל זה יכול פשוט להמשך כרגיל?
וגם בכללי איך מנהלים חברות כלכך קרובה אחרי החתונה 

משהו לא מסתדרפשוט אני..

לפני שבוע העלית פוסט על כך שחברה טובה שלך מתחתנת, ולך זה קשה כי את עדיין רווקה.

ועכשיו תוך מספר ימים את כבר מתחתנת בעצמך...? 

היא לא כתבה שהיא מתחתנתזיויק
אלא שאלה מה יהיה אחרי שתתחתן מתישהו
''עכשיו אני מתחתנת''פשוט אני..
שאלה טובהמחפש אהבה
ואלה יפה שאתם עוקבים ושמים לבחדווית

תכלס השאלה הקודמת היתה לחברה שלי שרצתה לשאול... (חסום לה משום מה)

אם לא היית מתייחסת לזה כעניין זה לא היה חייב להיותפתית שלג

אבל אם באמת את מתייחסת לזה כמשהו גדול שיכול להשפיע על הזוגיות שלך- אז כנראה זה באמת עניין שצריך לפתור. קודם מול עצמך, ואח"כ מולו.

בגדול בעיה בהגדרה זה לאSeven

הרי זה לא אסור..

אבל כן נשמע לי מוזר שאת זקוקה לחיבוק ארוך מחברה כדי להרגיש את האהבה המיוחדת והנקייה בינכן...

בד"כ נשים מבטאות רגש באמפתיה בלהכיל אחת את השניה פחות יצא לי לחבק חברה שעות ברגיל (לא מדברת על מקרה קיצון נניח שמישהי מאבדת אדם יקר ואז נותנים לה חיבוק ארוך אלא כהרגל בינכן של חיבוקים ארוכים)

כן נשמע לי יותר נכון לשמור כאלה דברים לבעלך ובהמשך לילדים...בהצלחה

??חתול זמניאחרונה

אין בזה משהו אסור מבחינה הלכתית

גם מבחינה רגשית לא רואה את הבעיה בזה

איני יכול לדמיין לעצמי מצב שבו משהו כזה היה מפריע לי (או לכל מי שאני מכיר) לכן איני רואה מה יש לעדכן כאן

וחתונה אינה סיבה לחתוך את כל קשרייך החברתיים, בחורך היקר אינו תמנון עם יכולת למלא את כל עולמך וצרכייך הרגשיים (ואני מניח שגם הוא אינו רוצה בכך)

מישהי חייבת לי כסף ולא נעים לי להזכיר להפשוט אני..
עבר עריכה על ידי פשוט אני.. בתאריך כ"ב בסיוון תשפ"ו 19:59

אבל עם חוסר נעימות לא הולכים למכולת, לכן הזכרתי למדינת ישראל בכל זאת...

כן חברים,

לפעמים מומלץ למלא דוחות להחזר מס 😀

יש עוד הטבה לניצול בעניין זיכוי מס רווחי הוןזמירות

בטופס 1301, בנספח שממלאים על השקעות בשוק ההון לפי טפסי 867, יש אפשרות לסמן שההכנסה היא מרכוש שהיה בבעלותך שנה לפני הנישואין - וזה כולל מניות או תיק השקעות.

ואז לייחס לבן הזוג חישוב בנפרד או לבת הזוג חישוב בנפרד על הרווחים בשוק ההון. 

כך שאם מי מבני הזוג נכנס לנישואים עם הון מסויים, ואפשר להוכיח את מקור ההון, אם פקיד השומה יבקש הוכחות - אפשר לנצל הטבת מס זו בפקודת מס הכנסה. 

מישהו מבין טוב בליסינג?חזקה בעורף

אנחנו מתניידים בשני רכבים. בעלי מקבל מהעבודה רכב+דלקן של 7 מקומות, שלרוב נמצא אצלו. ויש לנו רכב פרטי שלנו (5 מקומות שלרוב נמצא אצלי) עד עכשיו הרכב הפרטי שלנו היו רכבים זולים ודי מתפרקים, לא כ"כ השקענו ברכב כי הוא שימוש בעיקר אותי לעבודה (ממש קרוב לבית) ובהקפצות של הילדים (שוב, לרוב נסיעות ממש קצרות)

עכשיו ב"ה כבר תקופה שהרכב 7 מקומות לא מספיק לנו❤️ אז הרכב הפרטי הופך להיות גם להרבה נסיעות (לשבתות ולטיולים) הרכב הנוכחי כבר מתפרק וכבר תקופה שאנחנו מחפשים רכב ממש טוב שיחזיק מעמד לאורך זמן. הקצבנו עד 50,000 אבל לא מוצאים משהו שמספק אותנו מבחינת הנתונים של הרכב😬

התחלנו קצת להתלבט אולי כדאי לנו להשקיע בליסינג. מצד אחד מרגיש לי קצת כמו לזרוק כל חודש כסף לפח. מצד שני, נותן לנו שקט נפשי עם הרכב (קצת זקוקים לזה)

אבל בסופו של דבר, לא באמת מבינים בליסינג עד הסוף…

נשמח לשמוע איך זה עובד. יתרונות וחסרונות.

למה צריך להתייחס כשרוצים להתחיל? על מה לשים דגש? מאמינה שאנשי מכירות של הליסינג יידעו ל"סובב" אותנו טוב, כדי להרוויח, אז רוצים לבוא כמה שיותר מוכנים מראש.

תודה לעוזרים🙏🏻

לא בדיוק מה ששאלתפשוט אני..

אבל אני מכיר אדם שהקים עסק למציאת רכבים יד 2, לפי תקציב וצרכים. הוא בעצמו מחפש את הרכב, בודק אותו, עושה משא ומתן עבורך על המחיר וכו'.

נעזרתי בו כבר פעמיים, וזה אחרי שהגעתי אליו דרך אח שלי שרכש דרכו. השירות עולה 3,300 ש''ח.

לדעתי, רק על מציאת תקלות שבאף מכון מורשה לא בודקים, הוא לגמרי שווה את המחיר. במיוחד אם אתם כמוני לא מבינים ברכבים .. והוא גם מילואימניק אז בכלל כיף. 

אני לא מכיר אותו אישית ואין לי שום אינטרס...

גם אנחנו נעזרנו במישהו כזהבארץ אהבתי

לנו זה עלה 2000 אם אני זוכרת נכון (אבל היה לפני כמה שנים, אולי העלה את המחיר מאז).

ממליץ גם על ארי ויילר1223334444
זה בדיוק הבנאדם 🤩פשוט אני..
גם אני ממליץ עליו, בחום רבדוד100
+972 54-532-0036
הוא נותן שירות בכל רחבי הארץ?רוני 1234
תודה! נחשוב גם על זה.חזקה בעורף
נשמע שזה לא נכון לכם ליסינגזיויק
תודה על התגובה. יכול לפרט למה?חזקה בעורף
כי הרצון שלכם זה ברכב טובזיויק
זו לא סיבה מספיקה לליסינג עם כל הכבוד..
ליסינג אף פעם לא יהיה משתלם לאדם הפרטינפשי תערוג

עלות של ליסנג פרטי הבסיסי יהיה כ2000 שח לחודש בהתחייבות ל3 שנים.

עם סכום כסף כניסה ויציאה

כך שתשלמו כמעט 60-70% מערך של רכב חדש

אבל בסוף התקופה לא תשארו עם רכב

בליסנג תפעולי זה יעלה כמעט פי 2 כל חודש

כן, חברות הליסינג תמיד מצחיקות אותיפשוט אני..
''ירידת הערך - עלינו''.

נו בטח עליכם, רק שאני צריך לשלם פי 2 מירידת הערך בשביל שזה יהיה עליכם... 

ליסינג זה דרך בעיקר לקנות את ההתחמקות מה"דרעק"משה

לכן עכשיו הלוביסטים של הליסינג נלחמים בתוכנית של מירי רכב (לא שגיאת כתיב) להפחית את כמות הטסטים למכוניות יחסית חדשות מפעם בשנה לפעם בשנתיים. בסוף ה"לחם והחלב" שלהם זה  אנשים ששונאי תחזוקה של מכונית.

אולי ישתלם לכם רק להשכיר רכב לטיולים ושבתותרוני 1234אחרונה
אני מניחה שזה רק פעם בכמה חודשים
מכירים את די סיטי במישור אדומים?ברגוע

האם יש שם חנויות במחירים טובים?

מחפשים בעיקר ספה ומיטת ילדים, אולי גם שולחן אוכל ותנורים

הייתי שם לפני שנה, זה היה בעיקר בית קברות לעסקיםפשוט אני..

אבל במג'יק קאס העברנו הרבה שעות מאוד מהנות

תודהברגוע
ואולם שמחות של ארועים חרדייםמשה

זה חור עולם. חוץ מברכב אין דרך להגיע לשם וגם אין סיבה.

אם אתם מהאיזורנפשי תערוג

שווה אולי לקפוץ

לנסוע ספיישל אני חושב שבירושלים יהיה יותר מבחר ובמנעד מחירים גדול יותר

תודה, יש לך המלצה על חנות מסויימת בירושלים?ברגוע
לא.נפשי תערוגאחרונה

אבל לפני שרצים לחנויות

90% מהחנויות ממציגות את הדברים שלהם באינטרנט

מציע לעשות את השוואת המחירים באינטרנט ורק אחרי שנסגרים על משהו ספציפי לנסוע לראות אותו פיזית

מודעות לאתגרים בקדושת הזוגיות במרחב הזוגימחפש אהבה

נראה לי שהשאלה מורכבת משתי חלקים, אחד מופנה לגברים שבינינו ואחד לנשים:

לגברים: האם אתם משתפים את האישה שלכם באתגרים שאתם חווים מול נשים אחרות?...

לנשים: האם אתם מעוניינות שהבעל שלכם ישתף אתכם בנושא הזה? שיהיה פתוח עד הסוף?

האם קרה לכם שהוא שיתף אותכם, ומה היתה תגובתכם [המודעת והלא מודעת..]?

לא בדיוק אבל בערךפשוט אני..

אני משתף בצורה קיצונית.

זה העלה את הזוגיות שלנו עשרות מונים למעלה,

פתר הרבה מאוד בעיות שהיו לנו (בעיקר לי),

ושחרר הרבה מתח וחרדה.

גם אצלנו יש שיח פתוח בתחום הזהנעמי28

אבל זה הגיע עם השנים, לא חושבת שהיינו בנויים לזה בשנים הראשונות.

צריך ביטחון עמוק אחד בשני ובמקום שלנו, חוסר שיפוטיות וקבלה, לא רק בתחום הזה.

צריך המון נפרדות והבנה שלא כל מעשה שהשני עושה קשור אלי. 

למה הניסוח פה שזה תמיד מהצד הגברי?ירושלמית במקור
מה הכוונהזיויק
למה הוא שואל אם הגבר משתף ולא אם האשה משתפתפשוט אני..
אין סימטריה אבל שאלה טובהזיויק
נו, אשמח לשמועמחפש אהבה
(הוא לא אמר על השאלה שלך שהיא טובה אלא על שלי)ירושלמית במקור
זה מה שהתכוונתי. מוזמנת לשתף מהצד השנימחפש אהבהאחרונה

אולי יעניין אותך