יש ילדה שלומדת פה . נשמה טהורה . והיא בידיים שלך עכשיו מורה יקרה . ופספספת . מורים זה שליחות. מורים יכולים להרים חיים של בנאדם. להפוך אותם ליותר טובים. יש להם אפשרות כזאת. אני מרגישה שהצוות פשוט לא משתמש באפשרות הזאת איתה, וכואב לי. הלוווווווו !! מישו רואה אותה?? מישו סופר אותה ? למישו אכפת בכלל ?? מישו שם לב שהיא בדיכאון ?? למישו זה אכפת ??? היא לא יוצאת מהמיטה. לא באה לשום שיעור. בכלל לא נכנסת לחדר אוכל. היא התיייאשה מעצמה.וממה שייצא ממנה. תעודת בגרות לא מעניינת אותה. כלום לא מעניין אותה. התייאשה מעצמה. אז למה אתם מתייאשים ממנה ?? המחנכת ! המורה שלה ! איזשהיא מורה מקצועית !! יש כאן מישו שאכפת לו מהחיים שלה ?? כי לה לא. הדבר הכי נורא בעולם לעשות לאדם שמיואש מעצמו זה להתייאש ממנו. ווואיי איזה הרגשה כואבת. כמה שזה כואב. אני מכירה את זה. כשאני מיואשת מעצמי. ואומרת שכלום לא ייצא ממני. אני סתומה ומטומטמת . אני פשוט פגם . נכון בלימודים אני מצליחה, אבל מעבר לזה אני פגם. אם מישו מבחוץ היה מתייאש ממני הוא בעצם היה מאשר לי את המחשבות האלה. תומך בהם. מצדיק אותם. אם מבחוץ היו מתייאשיים ממני זה היה מראה לי: רואה ? כל מה שאת חושבת על עצמך נכון. באמת לא ייצא ממך כלום. זה לא שאת בדיכאון ויש לך מחשבות דיכאוניות וטיפשיות.. זה נכון.
היייייי ! זה לא נכון. כולם יודעים שזה לא נכון. למה לא לעזור לה ?? להרים לה את החיים ? שנייה לפני שהיא בוחרת לסיים אותם (משו שאת ברור שלא יודעים, כי למה שתדעו ? אכפת לכם ממנה בכלל ? אתם יודעים על מי אני מדברת בכלל ? כן, הילדה הזאת שראיתם בתחילת שנה פה בשיעור . לא , היא לא עזבה היא עוד לומדת כאן) למה לא לנסות לעזור ?? כי מה ? כי היא לא משתפת פעולה ? נכון. אני מבינה. זה קשה. אפילו מאוד. ברגע שאדם לא משתף פעולה א"א כלום. ברגע שאדם לא רוצה, את יכולה לעשות הכל אבל שום דבר לא ייצא לפועל. אז זהו ? מוותרים ?? לא מנסים לגרום לו לרצות, גם אם זה הדבר האחרון שנעשה ? אני לא מסוגלת לזה.. אני רוצה, אבל אני מרגישה שאין לי את הכלים לזה. כל פעם שהיא לא משתפת איתי פעולה ואני באמת רוצה לעזור והיא לא שמה עלי זה מעצבן אותיי ובאלי פשוט לתת לה כאפה ככ חזקה שהיא תתעורר ותתחיל לעשות משו עם עצמה..אבל יש כאן מישו שיש לו את הכלים האלו ?? לא טוב לה . אפילו בכלל לא טוב . קשה. יש מישו שמדבר איתה ? לא מאשימה רק את הצוות, גם החברות צריכות לדאוג ולהתייחס. אבל בקשר ללימודים-לצוות יש יותר כוח וכלים. מתי מישו יעורר אותה ?? יש משו שייתן לה סטירה ? כי ברגע שתגיע לחיים האמיתים זה מסוכן להיות ככה. מאוד . באולפנא יש לה מקום מוגן. היא מוקפת באנשים שעוזרים ותומכים.
אולי לא ?