בס"ד
אוףףף!!
אני פותחת את הפלאפון אחרי שנשמע צליל של הודעה.. מסתכלת ורואה את המילים שמבשרות שעוד חברה התארסה..
וכמובן ששלחתי לה הודעה, פרגנתי ואיחלתי הרבה איחולים, אבל בפנים אני מרגישה מזה צבועה ורמאית כי זה לא היה הכי אמיתי...
מרגיש לי מגעיל כי באמת הלוואי על כל הרווקים בעם ישראל שיתארסו ויתחתנו! ואלו גם חברות שהשמות שלהן כתובים לי בסידור ואני מתפללת ומבקשת עליהן... אז כאילו מה אני מתבאסת ומתמרמרת...?
אבל אני יודעת למה אני מתבאסת....אני מתבאסת כי קשה!
אני עדיין בחוויות של הכאב והאובדן על קשר טוב שנגמר.. מנסה ככ לברר מה איתי ואיך אני מרגישה.. מנסה להתחזק בבורא עולם למרות שממש קשה ולא להתייאש מכל השאלות הגדולות שעולות לי בראש.. ופתאום יש גל של מתארסים ומתארסות- וזה רק מעצים אצלי את התחושות שאני ככ מנסה לשלוט בהן ולא שהן ישלטו בי של-
לכולם זה מצליח ורק לך לא... לא משנה כמה את רוצה כנראה שגם לא תתחתני... משהו לא טוב בך.. ועוד.
כולם מסביבי אומרים לי שאני בחורה ככ מיוחדת ומהממת ושיבוא השפיץ על שיהיה בעלי.. אבל אני ככ לא מצליחה לראות את זה קורה.. ובא לי לצעוק- מה זה עוזר שאני ככ מיוחדת? הנה עובדה- אני יוצאת ויוצאת ועדיין שומעת בכל פעם לא.. מה זה שווה להיות כזו? וגם- אני לא מבקשת "שפיץ על"(ובא לי לגלגל עכשיו עיניים חזק..)! מה שאני מבקשת זה בחור טוב להקים איתו בית, לצמוח ביחד ולהביא ילדים חמודים וצדיקים..!
חברה יקרה שלי!
שיהיה לכם המון הצלחה ותמיד תחיו עם הרבה שמחה ואהבה..!
אני בינתיים כאן.. מקווה להצליח להתחזק ולמצוא שוב את האמונה שלי שמודה שנפגעה.. כי הניסיון הזה ככ שבר והחליש ואני מרוסקת..